Tegnekursus København - Lær at udfolde dine tegne evner

Hvis du er på udkig efter et sted, hvor kreativitet kan få frit løb og dine fingre kan fumle løs i alverdens maling, pensler eller farver, kan du hos The Fiddlery booke et tegnekursus midt i København.

Hos The Fiddlery er det lige meget, om du mestrer at tegne på højt niveau, ikke kan tegne en lige streg eller skal have børnene med på en begivenhedsrig dag. Der er mulighed for at booke et tegnekursus, uanset hvilken strålende alder du er i – så længe lysten og fantasien stadig er til.

Du kan altså slippe din indre Da Vinci fri med masser af hjælp ved din side. Vores kunsthåndværkere er altid klar på at vejlede og sparre med dig og alle dine kreative tanker og udfoldelser. Der er praktisk talt ingen grænser, og det er meget ligetil at finde os i København!

ARTHUB

Vores tegnekursus hos The Fiddlery foregår i vores ARTHUB, som er ét af vores fire værksteder i vores store kreative hus i København. Der er rig mulighed for at fordybe sig i sine egne tanker i ro og mag eller indhente tid med vennerne på vores tegnekursus.

Uanset om du allerede mestrer at tegne og gør det i fritiden, eller du ikke har rørt en blyant i årtier, stiller The Fiddlery alle redskaber til rådighed, så din kreative sjæl kan få frit løb. Nybegynder, øvet eller noget helt tredje? Der er masser af plads hos The Fiddlery i København.

 

Tegnekursus som gave til de kreative

Et tegnekursus som gave er en brilliant ide. Det er perfekt til den kreative sjæl, kvinden på barsel eller børnebørn der skal med på udflugt. Der er rig mulighed for at give tegnekursus et forsøg, så du selv eller dine venner kan se, om det er noget for jer. 

Hos The Fiddlery kan man sagtens prøve lidt af hvert, hvis man ikke lige er sikker på, hvor interessen ligger. Dermed er det også den perfekte gave til den ubeslutsomme. På den måde kan du frit vælge blandt vores mange forskellige kurser i hvert enkelt værksted i København. Lyder det spændende? Læs mere og tilmeld dig her.

 

tegnekursus København

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.