TEAMBUILIDING PÅ SJÆLLAND

Sjove og kreative aktiviteter

Hos The Fiddlery kan du lave teambuilding, der varmer om den kreative sjæl. Vi sørger for, at I nok skal få en sjov dag med udfordrende og lærerige aktiviteter og øvelser i vores værksteder i København på Sjælland.

teambuilding sjaelland

ANDERLEDES TEAMBUILDING PÅ SJÆLLAND

Er det endnu engang blevet den tid på året, hvor der skal laves teambuilding, og derfor står du nu og behøver inspiration til, hvad du skal udfordrer dine kollegaer og ansatte med? Vi har her, hos The Fiddlery, idéer til, hvordan du kan løse dét problem.

Vi kan nemlig tilbyde dig og dit team sjov og kreativ teambuilding på Sjælland, som både er udfordrende, anderledes og en kanongod chance for at lære hinanden bedre at kende i rolige og hyggelige omgivelser. Vi har nemlig flere forskellige aktiviteter og øvelser, som vi kan udfordre jer med, så grib gerne muligheden og tag fat i os, hvis I vil høre mere.

Vi sætter en ære i at kunne lære og vejlede jer i et nyt håndværk, da arbejdet med ler ikke bare er lige til. Det er både en kunstform og det er et håndværk, som ikke alle mestrer lige godt, men vi kan love jer, at I både vil hygge jer og grine en masse, når først I er kommet i gang. I kan komme fra enhver by på Sjælland, vi tilbyder nemlig vores teambuilidng for alle på Sjælland.

Vil du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

SKAB KREATIONER OG SMIL I VORES VÆRKSTED

Arbejde med din kreative sjæl behøver hverken at være perfekt eller have specifikke elementer. Det er fuldstændig op til dig, hvad du vil lave. Når din virksomhed fra Nordsjælland kommer forbi os til teambuilding, vil vi hjælpe jer med at lave nogle flotte kreationer i hyggelige omgivelser.

Det vigtigste for os er, at I hygger jer og får lært hinanden at kende, mens I er i vores værksteder. Vi synes nemlig ikke, at teambuilding altid skal være fysisk krævende. Det kan lige så vel være mentalt udfordrende eller være en udfordring for kreativiteten eller sjælen.

Hvis I vil høre mere om, hvad vores teambuilding kan, så kan I med fordel kontakte os, eller komme forbi til en lille forsmag i vores værksted på Ryesgade 113, 2100 København Ø.

AKTIVITETER OG ØVELSER MED LER PÅ SJÆLLAND

Det kan måske virke lidt modstridende, når man sætter arbejde med ler og teambuilding sammen, men det er faktisk ikke så langt fra hinanden, som man tror.

Normalt vil en teambuilding dag bestå af en masse fysiske aktiviteter, som kan variere i alt fra boldspil, orienteringsløb, forhindringsbaner, klatring, gokart eller noget helt, helt andet. Dette kræver ofte fysisk udholdenhed eller en interesse for feltet. Hos The Fiddlery kan vi tilbyde aktiviteter og øvelser, der udfordrer jer – men ikke fysisk.

Vi kan nemlig udfordre jer på jeres kreativitet og kreative sjæle, som også en gang imellem også behøver en opkvikker. Her vil I have mulighed for at sætte jer sammen og forme noget med jeres hænder, mens i lærer hinanden bedre at kende på kryds og tværs i vores værksted i hovedstaden på Sjælland.

FORSKELLIGE TEAMBUILDING PAKKER

Vi kan tilbyde jer forskellige pakker, som omfatter de aktiviteter og øvelser, som vi laver med jer, når I laver teambuilding hos The Fiddlery i København på Sjælland.

Standardpakken omfatter hjælp og vejledning fra en kyndig underviser, materialer og ler til aktiviteterne, en smart The Fiddlery mulepose, samt brænding af jeres kreationer.

Guldpakken omfatter hjælp og vejledning fra en professionel kunsthåndværker, der kan give jer tips og tricks til, hvordan I får det bedste resultat. Derudover får I undervsining i forskellige teknikker og øvelser, som I kan bruge, samt brænding og glasering af jeres færdige kreationer.

Læs meget mere om vores pakker og andre informationer for events for firmaer her.

FAQ

Der er mange gode ideer til sjov og udfordrende teambuilding forskellige steder på Sjælland. Hos The Fiddlery kan vi udfordre jer på en ny og anderledes måde, som I garanteret ikke har prøvet før. Vi vil nemlig få jer til at fumle med jeres kreative sjæle, så I både kan hygge jer, lære hinanden bedre at kende og få noget med hjem.

Der findes masser af muligheder for teambuilding forskellige steder på Sjælland. Især i København findes der mange muligheder for blandt andet værksteder, playrooms og meget mere. Det er også her, i København, at I kan finde The Fiddlery, som kan give jer sjov teambuilding på en anderledes måde.

Du kan vælge mellem to pakker, når du laver teambuilding for dit firma på Sjælland. Med standardpakken få du vejledning, materialer og en mulepose for 499 kr per person. Med Guldpakken får du materialer, vejledning og undervisning af en professionel kunsthåndværker og glasering med i prisen på 999 kr per person.

Sjov teambuilding kan være mange forskellige ting. Det kan både være fysiske udfordringer, men det kan også være aktiviteter, der er mere rolige, og som udfordrer jer på en anden måde. Hos The Fiddlery kan du få teambuilding med ler og drejeskiver, når dine kollegaer skal udfordres på kreativiteten.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.