TEAMBUILIDING I NORDSJÆLLAND

Kreative aktiviteter og øvelser

Skal I have sjov og anderledes teambuilding? Hos The Fiddlery kan vi tilbyde dine kollegaer eller venner i Nordsjælland udfordrende aktiviteter og øvelser på en ny og spændende måde.

TEAMBUILDING FOR FIRMAER I NORDSJÆLLAND

Selvom vores studio ikke ligger i Nordsjælland, men faktisk på Ryesgade i København Ø, så kan du med fordel lave teambuilding hos os. Hos The Fiddlery kan vi nemlig tilbyde flere forskellige sjove og udfordrende øvelser og aktiviteter, der helt sikkert ikke er noget, dine kollegaer har prøvet som teambuilding før.

Vi vil nemlig få jer til at fumle rundt med jeres kreativitet og bringe jeres kreative sjæle i hopla. Teambuilding hos The Fiddlery handler nemlig i høj grad om at slippe sin indre kreative sjæl løs, lade kreativiteten og grinene flyde, mens I sammen får skabt flotte, dekorative og brugbare kreationer i ler med kyndig vejledning fra vores undervisere.

Vil du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

SKAB KREATIONER OG SMIL I VORES VÆRKSTED

Arbejde med din kreative sjæl behøver hverken at være perfekt eller have specifikke elementer. Det er fuldstændig op til dig, hvad du vil lave. Når din virksomhed fra Nordsjælland kommer forbi os til teambuilding, vil vi hjælpe jer med at lave nogle flotte kreationer i hyggelige omgivelser.

Det vigtigste for os er, at I hygger jer og får lært hinanden at kende, mens I er i vores værksteder. Vi synes nemlig ikke, at teambuilding altid skal være fysisk krævende. Det kan lige så vel være mentalt udfordrende eller være en udfordring for kreativiteten eller sjælen.

Hvis I vil høre mere om, hvad vores teambuilding kan, så kan I med fordel kontakte os, eller komme forbi til en lille forsmag i vores værksted på Ryesgade 113, 2100 København Ø.

PAKKELØSNINGER FOR JER FRA NORDSJÆLLAND

Når jeres firma fra Nordsjælland skal lave teambuilding hos os, så kan I vælge mellem forskellige pakkemuligheder og -løsninger, som sætter et program og en dagsorden for jeres aktiviteter. I kan nemlig vælge mellem følgende to pakkeløsninger:

 

Standardpakken indeholder hjælp og vejledning fra en kyndig underviser, der kan vise jer, hvordan I bedst får gode resultater med jeres teambuilding aktiviteter, materialer, samt en The Fiddlery mulepose.

 

Guldpakken omfatter hjælp og vejledning, samt undervisning af en af vores professionelle kunsthåndværekere, der vil give jer tips og tricks til at lave perfekte kreationer. Derudover får i også mulighed for at komme tilbage og glasere jeres kreationer, når de har været til afbrænding første gang.

Læs mere om pakkerne og informationer om events for firmaer her.

FAQ

Teambuilding er forskellige aktiviteter og øvelser, der er med til at ryste en gruppe mennesker sammen, ved at udsætte dem for situationer, hvor de skal samarbejde om at finde en god løsning. Derfor er teambuilding også en populær disciplin hos mange virksomheder, hvor man ønsker et godt arbejdsmiljø.

Hos The Fiddlery vil teambuilding bestå af forskellige aktiviteter og øvelser med ler. Her vil teamet blive præsenteret for forskellige teknikker og udfordringer, som skal være med til at ryste teamet sammen. Dette gøres med arbejde med ler, og derfor kan du også være sikker på at kunne bruge din kreativitet.

Foruden sjove aktiviteter og events for firmaer såvel som for private, samt teambuilding, så kan du også selv komme forbi til forskellige øvelser og kurser med ler, maling og andre sjove fumlerier.

Teambuilding handler i bund og grund om at få ryste dig og dine kollegaer eller et andet team sammen, så I kan lære hinanden bedre at kende. Typisk handler det om at blive sat i uvante situationer, hvor I skal samarbejde om at finde en løsning, men hos The Fiddlery handler det mere om at skabe noget og lade kreativiteten flyde.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.