TEAMBUILDING I KØBENHAVN

Socialt og sundt for sjælen

Hos The Fiddlery har vi sørget for, at du kan arrangere teambuilding i København.

teambuilding

En anderledes form for teambuilding i København

Står du og mangler ting at lave i København, så har vi hos The Fiddlery den bedste løsning, som rummer de fleste. En teambuilding mulighed, hvor du i vores kreative værksteder kan udforske dine, samt dine venners eller kollegaers, kreative side. Vi forstår nemlig vigtigheden af et firmaevent, der ryster jer sammen.

Vi mener, at du og dine venner lærer bedst ved at fumle mere og tænke mindre. I skal give jer tid til i fællesskab at dyrke de kreative aktiviteter i København, såvel som man ofte dyrker alle de aktive initiativer og muligheder København giver for teambuilding og diverse aktiviteter.

Så hvis du skal afholde dit næste arrangement og tænker på teambuilding i København, men ønsker en mere rolig og fordybende aktivitet, så kig forbi The Fiddlery på Ryesgade 113, København Ø. Vi har plads til jer og glæder os til at fumle rundt i jeres kreative sjæl.

Vil du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Vores værksteder i København - planlæg din næste teambuilding

Vi rummer al form for kreativitet, hvorfor vi også har samlet flere kreative retninger under samme tag i København, så du kan prøve forskellige aktiviteter i din teambuilding.

Vi arbejder meget med ler, og vi er særlig begejstrede for at lave både dekorative, finurlige og brugbare produkter, når vi kaster en klump ler på drejeskiven. Vi begrænser os nemlig ikke kun til at dreje specifikke ting eller for noget med vores hænder, som man ikke kan bruge.

I vores værksteder kan du lave lige netop det, du har allermest lyst til, når du kommer på besøg. Hvad end dette skulle være keramiksmykker, croquis med ler, glasering eller noget helt fjerde, så har vi helt sikkert masser af aktiviteter, som du kan udfordre dine venner eller kollegaer med, hvis i skal have lavet teambuilding i København.

Når vi former vores program for jeres teambuilding i København, vil det i høj grad være jeres idéer og ønsker, der danner grundlag for dagens sammenrystning og kreative udspil.

I kan nemlig både vælge at lave små individuelle ting, som I hver især kan få glæde af, når jeres teambuilding er slut, men det kan også være et projekt, som I laver i samarbejde og bruger på arbejdspladsen – dette kunne eksempelvis være noget dekorativt, men det kunne også være at I alle drejer en kop, som kan bruges på jeres arbejdsplads.

KREATIV TEAMBUILDING FOR ALLE

Ofte kan teambuilding dagen godt blive noget af et skrækscenarie for nogle, hvis de ved, at de skal ud og løbe i skoven, når hele teamet eller arbejdspladsen skal lave orienteringsløb eller noget andet aktivt, fordi formen måske ikke lige er til det. 

Vi ønsker, at teambuilding i København ikke kun skal være for de aktive eller unge, men noget, der skal omfavne alle de ansatte, deres kvaliteter og behov. Derfor er vores aktiviteter i forbindelse med teambuilding bygget op omkring kreativitet, hygge og sammenrystning på en ny og anderledes måde.

Teambuilding i København kan nemlig ofte ende ud i at være noget, der skal udfordre de ansatte eller dine kollegaer i teamet fysisk, men ifølge os behøver teambuilding ikke kun at udfordre fysisk – det kan også sagtens være på andre parametre, såsom kreativiteten.

Det kan især være en god adspredelse for håndværkere og andre arbejdspladser, som er domineret af mandlige ansatte, fordi de netop typisk ville vælge at køre i gokart eller tage ud på en forhindringsbane. Med aktiviteter hos The Fiddlery prøver de ansatte noget, de måske ikke har prøvet før, og derfor vil det helt sikkert også blive mindeværdig teambuilding, når I kommer på besøg hos os i København Ø.

JERES MULIGHEDER

Når I vælger at afholde jeres teambuilding hos os, vil I få mulighed for at bruge ler til at skabe sjove og brugebare ting, som I kan få glæde af fremadrettet. Det I laver med vores aktiviteter kan nemlig tages med hjem, når jeres teambuilding i København er slut. 

På den måde har dine kollegaer eller ansatte et minde fra jeres teambuilding dag, og forhåbentlig er der gode minder forbundet med den kreation, som I får lavet.

Vi har to forskellige pakker, når I vælger teambuilding hos os. Standardpakken omfatter hjælp og vejledning fra én af vores kunsthåndværker, ler og andre materialer til udformningen, samt en flot The Fiddlery mulepose. 

Guldpakken, som er vores udvidede pakke, omfatter hjælp og vejledning fra én af vores kunsthåndværkere, undervisning i teknikker og principper, dagspas til at komme tilbage og glasere sit værk, samt materialer og ler.

Du kan læse meget mere om vores forskellige pakker og andre oplystninger om events for firmaer her. Kommer I som privatgruppe, kan I også læse om vores muligheder for teambuilding i vores værksteder i København og events for private her.

Interesseret i en anderledes teambuilding i København?

Lyder det spændende med en anderledes teambuilding, så kan du her på siden se nærmere på vores kurser, værksteder og lære vores kunsthåndværkere bedre at kende.

Hvis du til dit arrangement og teambuilding i København bliver draget af universet, kan du altid tilmelde dig som medlem til vores kreative værksted, og komme alt det du vil i åbningstiderne. Der er masser af ting af lave, også selvom du ankommer alene og vil fordybe dig i dit kreative rum. Det er en super indendørs aktivitet og sjov aktivitet at prøve af. Vi tilbyder også teambuilding i Nordsjælland, læs mere om det her. 

Et medlemsskab koster 299 kr./måneden, hvor et day-pass per person koster 149 kr. pr. gang. Det er derfor også prisen for din teambuilding dag pr. person.

Mens du venter

Der er rigeligt plads til din teambuilding dag i København i vores lokaler, som måler omkring 1100 kvm. Det er værd at afprøve vores aktiviteter, kreative frirum, eksperimentering og fordybelse med dine venner.

I mellemtiden er du altid velkommen til at kigge forbi vores sociale univers på Instagram og lade dig inspirere og se nærmere på stemningen i vores lokaler og værksteder.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.