TEAMBUILDING I KØBENHAVN

Socialt og sundt for sjælen

Hos The Fiddlery har vi sørget for, at du kan arrangere teambuilding i København.

TEAMBUILDING

En anderledes form for teambuilding i København

Står du og mangler ting at lave i København, så har vi hos The Fiddlery den bedste løsning, som rummer de fleste. En teambuilding mulighed, hvor du i vores kreative værksteder kan udforske dine, samt dine venners eller kollegaers, kreative side. Vi forstår nemlig vigtigheden af et firmaevent, der ryster jer sammen.

Vi mener, at du og dine venner lærer bedst ved at fumle mere og tænke mindre. I skal give jer tid til i fællesskab at dyrke de kreative aktiviteter i København, såvel som man ofte dyrker alle de aktive initiativer og muligheder København giver for teambuilding og diverse aktiviteter.

Så hvis du skal afholde dit næste arrangement og tænker på teambuilding i København men ønsker en mere rolig og fordybende aktivitet, så kig forbi The Fiddlery på Ryesgade 113, København Ø. Vi har plads til jer og glæder os til at fumle rundt i jeres kreative sjæl.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

keramik kursus København

Vores værksteder i København - planlæg din næste teambuilding

Vi rummer al form for kreativitet, hvorfor vi også har samlet flere kreative retninger under samme tag i København, så du kan prøve forskellige aktiviteter i din teambuilding.

Smykkeværksted:
I vores smykkeværksted, Arthub, kan du skabe alt fra de fineste små perlerækker og detaljerede udsmykninger til rustikke store guld halskæder – kun fantasien sætter grænser.

Keramikværksted:
En af de mere udfordrende aktiviteter i det kreative hjørne til din teambuilding er vores arbejde med ler og maling. Du kan udfordre dig og dit selskab og se, om dine gæster i ægte “Ghost” stil kan udforme ler i fællesskab til flot keramik.

Knitcave:
Vi er, som de fleste andre, også blevet bidt at strikning, hækling, brodering og alt tekstil arbejde, så det kan du selvfølgelig også gøre, som led i din teambuilding og dine aktiviteter til dit næste arrangement i København med arbejdet eller vennerne.

Billedkunst:
En af de rigtig gode aktiviteter til arrangementer såsom polterabend eller fødselsdag i København, har vi billedkunst, hvor I kan få mulighed for at kaste, dryppe, spraye, male og sprøjte med maling. En sjov og anderledes teambuilding, som dig og dit selskab mindes længe.

Interesseret i en anderledes teambuilding i København?

Lyder det spændende med en anderledes teambuilding, så kan du her på siden se nærmere på vores kurser, værksteder og lære vores kunsthåndværkere bedre at kende.

Hvis du til dit arrangement og teambuilding i København bliver draget af universet, kan du altid tilmelde dig som medlem til vores kreative værksted, og komme alt det du vil i åbningstiderne. Der er masser af ting af lave, også selvom du ankommer alene og vil fordybe dig i dit kreative rum. Det er en super indendørs aktivitet og sjov aktivitet at prøve af.

Et medlemsskab koster 299 kr./måneden, hvor et day-pass per person koster 149 kr. pr. gang. Det er derfor også prisen for din teambuilding dag pr. person.

Mens du venter

Der er rigeligt plads til din teambuilding dag i København i vores lokaler, som måler omkring 1100 kvm. Det er værd at afprøve vores aktiviteter, kreative frirum, eksperimentering og fordybelse med dine venner.

I mellemtiden er du altid velkommen til at kigge forbi vores sociale univers på Instagram og lade dig inspirere og se nærmere på stemningen i vores lokaler og værksteder.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.