Teambuilding

Kom og vær med

Skal du finde på Teambuilding ide? Så hjælper vi dig hos The Fiddlery.

Teambuilding - vær kreativ med ler

Det kan være en stor opgave at finde på nogle ideer til teambuilding, når medarbejderne i virksomheden skal samarbejde om diverse øvelser. Og der vil helt sikkert altid være nogle, der ikke er helt tilfredse med dagens aktiviteter, mens andre vil deltage fuldt engageret.

Vi har nogle ideer til dig, der måtte have brug for inspiration. Vores kreative værksted, der ligger i København, tilbyder diverse aktiviteter, hvor I får mulighed for at samarbejde og inspirere hinanden til flotte kreationer. 

På Ryesgade i København finder du vores værksted, der byder op til at være kreativ på alle tænkelige måder. Af aktiviteter tilbyder vi blandt andet muligheden for at lave keramik i vores keramikværksted. 

Der er mulighed for at afprøve diverse ideer i vores værksted i København og forme skåle, krus og kopper, eller hvad, der nu måtte falde dig ind, på vores elektroniske drejeskiver. Det kan være nogle gode og brugbare teambuilding øvelser, da det kan være sjovt at samarbejde om at forme leren og i fællesskab få lavet en flot keramiksamling. 

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Før dine farverige ideer ud i livet

Vores værksted i København tilbyder også et playroom, hvor I i samarbejde med hinanden kan male i forvejen støbt keramik. Der stilles alverdens farver til rådighed, så I kan slå jer løs med diverse kreative ideer. 

Efter en uges tid kan jeres smukke håndværk hentes, da det derved vil være glaseret og brændt og klar til at tage i brug. 

Ved at forme og male keramik kan I sidde i stille, rolige og hyggelige omgivelser og fokusere på samværd og gode samtaler samtidig med, at I får produceret unikt service eller måske en vase, som I kan være fælles om at kreere. 

Kreativitet kan derfor sagtens være grundlag for en hyggelig dag med teambulding i afslappede omgivelser uden hårde, fysiske aktiviteter. 

 

Og skulle jeres virksomhed ikke være beliggende i København, kan I tage en udflugt og besøge os alligevel. Men I har også mulighed for at hente støbt keramik, som I kan male andet steds. Vi vil dog opfordre jer til at besøge vores hyggelige værksted på Østerbro i København alligevel. 

Aktiviteter og øvelser uden ler

Vi tilbyder også mulighed for at lave fine smykker til jeres næste teambuilding dag i vores kreative frirum, hvor I kan slippe fantasien løs og udføre diverse ideer. Det kunne være et nyt perlearmbånd, ørestikker eller noget helt tredje. 

Desuden er der lagt op til at være kreativ på endnu flere måder, da vi også tilbyder aktiviteter som at male, tegne, brodere og strikke. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke fine ting I kan få skabt i vores værksted i København. 

Der er helt sikkert lagt op til en kreativ teambuilding dag, hvis I aflægger vores værksted et besøg og afprøver vores aktiviteter og får ideer i fællesskab. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.