Teambuilding aktiviteter - Bliv rystet sammen på kreativ vis

Er det endnu engang blevet tid til teambuilding og sjove aktiviteter med teamet – enten sportsteamet, teamet på din arbejdsplads eller måske bare venne gruppen? Så har The Fiddlery gode forslag til, hvad I kan lave i København.

Hos The Fiddlery finder du nemlig et sjov og kreativt forslag til teambuilding aktiviteter, der omhandler håndværk og kreativitet, der kan udfoldes, som man ønsker det. Her handler det ikke så meget om fysiske aktiviteter, hvor man skal præstere, men snarere om at bruge sit hoved på en ny og anderledes måde. Slip kreativiteten løs, mens i lærer hinanden at kende.

polterabend ideer

Teambuilding behøver ikke at være svært

Når du skal finde på forslag til teambuilding aktiviteter, behøver du ikke nødvendigvis at tænke i fysiske baner, hvor hele kontoret skal ud og løbe rundt i skoven eller spille bold. Der findes nemlig også andre måder, hvorpå du kan få aktiveret dine medarbejdere, kollegaer eller venner, så I bliver godt rystet sammen alligevel.

Vi kan nemlig tilbyde fumleri med både ler, maling og blæk, og så arbejder vi med forskellige discipliner, så du nok skal blive udfordret, selvom det ikke er fysisk hårdt. I kan nemlig selv dreje jeres egne kreationer i ler, eller måske kan I sammen male et flot værk, der kan hænges op på jeres arbejdsplads.

Uanset hvad, så vil I bestemt ikke fortryde at prøve nogle teambuilding aktiviteter, der er anderledes fra dem, som I måske normalt begiver jer ud i, da ryste-sammen-ture ikke nødvendigvis behøver at være forudsigelige, hårde eller noget, man egentlig ikke har lyst til. Her bliver man nemlig udfordret på en helt andet måde, som også er både sjov og udfordrende.

Prøv inspirerende aktiviteter

Er du nysgerrig på, hvad teambuilding aktiviteter hos The Fiddlery reelt set vil se ud, så kan du med fordel besøge vores værksteder og prøve dem af selv, inden du kaster resten af dit team ud dit kreative forslag i København.

Du finder vores værksteder på Ryesgade i København Ø, hvor du kan afprøve dine egne evner af, inden du bestemmer dig for, om det er noget for dig og dit team, jeres teambuilding og om det vil være aktiviteter, der kunne være sjove for jer alle.

lær at strikke københavn

FAQ Teambuilding aktiviteter

Det er forskelligt fra sted til sted, hvad teambuilding aktiviteter går ud på. Hos The Fiddlery handler det i høj grad om at slippe kreativiteten løs, mens du får en god snak og et godt grin med dine kollegaer eller venner. Derfor bygger vi også aktiviteterne op, så I har rig mulighed for at samarbejde, være keative og grine.

Hos The Fiddlery handler teambuilding aktiviteter i særdeleshed om at kunne skabe noget kreativt sammen. Dette er en anden form for udfordring, som dine kollegaer helt sikkert vil findes sjovt og underholdende. I kan både male, lave blæktegning, dreje ler eller lavet noget helt fjerde, mens I kommer tættere på hinanden.

Når du laver teambuilding aktiviteter hos The Fiddlery, vil der være to forskellige pakker at vælge imellem – standardpakken eller guldpakken. I standardpakken vil aktiviteter og underviser være inkluderet, samt afbrænding af ler. I guldpakken vil der også være mulighed for at komme tilbage og færdiggøre sit kreative projekt.

Foruden teambuilding aktiviteter for firmaer, så laver The Fiddlery også arrangementer for private, samt kurser i forskellige discipliner, som du med fordel kan deltage i, hvis du gerne vil blive bedre til eksempelvis at dreje ler eller lave smykker. Du kan se vores udbud og meget mere i vores kalender.

Vi du være kreativ med os?

Oplevelser i København

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.