STRIKKEOPSKRIFTER

Lær at strikke i vores hyggelige strikkelounge- og kroge, og bliv en del af et fællesskab med en masse andre strikke entusiaster. Bliv medlem idag.

En verden af strik hos The Fiddlery

Hos The Fiddlery kan du, i vores knitcave, strikke, knytte, hækle, væve og brodere. Mulighederne er mange, og der er rig mulighed, for at udfolde din kreativitet og bruge dine hænder til at kreere projekter til dig selv, eller til en du har kær. Det er lige meget, om du er en øvet strikker eller er helt ny i strikkeverdenen.

Hos The Fiddlery kan du få sparring og hjælp til at begynde dit næste strikkeprojekt og eventuelt lære sværere teknikker end dem, du har prøvet før. Vores kreative kunsthåndværkere er altid klar til at hjælpe, hvis du har problemer med en tabt maske eller har brug for hjælp til at komme videre.

Du har mulighed for at købe både garn, pinde og andet strikketilbehør samt din næste strikkeopskrift hos os. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan komme igang eller ej. Vi skal nok guide i alle teknikker og opskrifter, om det er til en simpel hue eller en avanceret sweater.

En strikkeopskrift til ethvert behov

Strikkeopskrifter er som sagt en fast del af vores inventar hos The Fiddlery, vi tilbyder opskrifter, så selv den mest erfarne strikkeentussiast kan blive begejstret.

Hvis du er helt ny til strik, indeholder en strikkeopskrift alt det, du skal vide, for at gennemføre et projekt. Alle opskrifterne er i udgangspunkt vejledende, da det garn, man vælger, godt kan have en indflydelse på ens strikkefasthed. Hver opskrift vil dog altid komme med vejledende pinde og garn, så hvis du vælger at følge dette, vil du opnå et præcist resultat.

Der findes strikke opskrifter til både børn, damer og herrer, hvor du kan strikke alt, lige fra huer, handsker, tørklæder, sweatere, kjoler, samt meget mere. En strikke opskrift behøver heller ikke kun at omhandle tøj, du kan også vælge at gå i kast med at strikke en bamse, puder eller tæpper. Det er altså kun fantasien, som sætter grænser for dit næste strikkeprojekt.

En strikkeopskrift kan fås i flere forskellige sværhedsgrader, alt efter hvor øvet du er. Hvis du stadig ikke er helt fortrolig med de mange teknikker og blot ønsker at strikke ret og vrang, kan du købe en opskrift, som er meget beskrivende, og hvor der eventuelt hører videoguides til, så du kan blive guidet igennem hvert step.

Hos The Fiddlery, håber vi at kunne bidrage med netop den strikkeopskrift, som du ønsker at arbejde med, så du kan komme i gang med at strikke smukt og varmt tøj.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Kom i mål med dit strikkeprojekt hos os

Besøg The Fiddlery en hel dag for 149 kr. eller tilmeld dig på månedbasis for 369 kr. Med dette kan du altid lægge vejen forbi os. Du vil samtidig få adgang til værkstederne, når det passer dig, tilkøbe undervisning og kurser, samt få medlemsrabatter på alt fra materialer til events.

Hos The Fiddlery behøver du aldrig mere at blive frustreret over dit strikkeprojekt alene derhjemme. Hos os skal vi nok sørge for, at du kommer i mål med din opskrift og får kreeret lige det, du ønsker.

STRIKKEOPSKRIFTER

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.