Strikkekursus København - Et kreativt indspark i hverdagen

Hos The Fiddlery på Østerbro har du mulighed for at boltre dig i vores endeløse farver og størrelser af garn i vores KNITCAVE værksted. 

Tilmeld dig i september og få første måned til 0 kr. med koden ‘KOMIGANG22’. Efter første måned til 0 kr. har du en måneds binding. Tilbuddet gælder ikke tidligere medlemmer.

Strikkekursus København

Selvom det kan lyde lidt afsides med en “strikke grotte”, er vores værksted fyldt med både redskaber og materialer, som du benytte dig af, samt en masse teknikker du kan lære.

Der er rig mulighed for at hive familiemedlemmer, daten, veninder eller sågar chefen med til en hyggelig omgang strikkekursus i København. Hos The Fiddlery tror vi på videnskaben, som også i høj grad bakker op om, at kreativ udfoldelse mindsker både stress og højner livskvaliteten.

Så skal din kreativitet udfoldes og udfordres? Så tilmeld dig vores strikkekursus.

Der er simpelthen rig mulighed for at strikke gaver, tøj eller alt andet, du kan komme i tanke om, det er kun fantasien, som sætter grænserne. Vil du prøve kræfter med brodering eller hækling, er dette også en mulighed i vores KNITCAVE i København.

KNITCAVE

Der er nemlig masser af muligheder i vores KNITCAVE i København, hvor vi leger med forskellige garntyper og udvikler vores strikke teknikker med et strikkekursus. Der er nemlig massere af stilarter og udtryksformer, som er forbundet med det at udforske med garn.

Udover at vi har vores elskede KNITCAVE, er der selvfølgelig også mulighed for at være kreativ på vores andre tre værksteder; THELAB, CLAYGROUND og ARTHUB, hvor vi også tilbyder kurser i hver enkelt værksted. Dermed kan du sagtens forsøge dig med ler, kunst eller noget helt tredje hos The Fiddlery – alt under samme tag.

Strikkekursus midt i København

Har du altid drømt om at prøve kræfter med et strikkekursus, eller har du altid drømt om en brun og orange strikket hue med glimmer, som ingen butikker ladder til at have? Hos The Fiddlery har du mulighed for at gøre lige netop dette. Her er nemlig ingen grænser for, hvad du kan lave af projekter.

Så hvis du går med en drøm om et projekt, eller vil kaste dig ud i en gør-det-selv gave med lidt ekstra kærlighed, vil et strikkekursus helt sikkert klinge godt i dine ører.  Ellers er du altid velkommen til at besøge vores andre værksteder og lave smykker, ler eller noget helt tredje.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

KURSUS

Er du nybegynder og kunne drage stor fordel af et strikkekursus i København? Så frygt ej, vi lærer dig at slå masker, strikke ret, vrang, rib eller glat og flere teknikker, så du kan udfordre dig selv og hygge dig med strikketøj eller bare joine vores fællesskab, så du altid har nogle, du kan strikke og sparre med.

Vi lærer også alt om strikkefasthed, løbelængde, farve kombinationer, ind- og udtagninger, så du kan strikke lige den form, du lyster eller har i tankerne. Har du interesse i et projekt, hvor du strikker uden opskrift? Så kan det være at vores temaforløb med udvidet strikning, er noget for dig.

Strikkekursus København

Bliv medlem og få adgang til strikkekursus

Er du gået hen og blevet forelsket i ideen om et strikkekursus? Kan du nemt og hurtigt tilmelde dig og blive en del af vores kreative univers. Vi er altid glade for nye ansigter, og du vil blive budt velkommen med de største og mest åbne arme. Jo flere hoveder, jo mere kreativitet og så bliver det da ikke bedre? 

Er du stadig tvivlende på, om The Fiddlery er noget for dig? Du kan besøge os i København til et smugkig eller tjekke vores app for at få et overblik over, hvilke kurser der er tilgængelige. Vi glæder os til at se dig i vores lokaler og håber på, at du er frisk og klar på en udfordring som eksempelvis et strikkekursus!

Kom og fuml løs med os i København, der er rig mulighed for at prøve noget nyt, du ikke har prøvet før. Som medlem kan du opnå kundefordele, besparelser, blive inviteret med til arrangementer og sikret de nyeste nyheder.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.