Smykke events

Går du med drømme om at afvikle et smykke event, men mangler de kreative rammer?

Så er The Fiddlery stedet for jer. Vi har rammerne og materialerne
til jeres private  event eller teambuildingarrangement?

Vi har ikke længere et fast smykkeværksted i centeret, men vi har faciliteterne og materialerne til at afholde et event i samarbejde med jer. 

Hos os er der plads til alle

The Fiddlery er et kreativt frirum, hvor der er plads til alle former for kreativitet, da vi i vores store rummelige lokaler både har keramikværksted, kunstmaleri, strikkeværksted og smykkeværksted. Du kan med dit medlemsskab få adgang til ikke blot smykkeværkstedet, men også alle de andre værksteder.

Med et medlemskab til blot 369 kr. om måneden har du fri adgang til alle disse kreative faciliteter i alle åbningstiderne, hvor du kan fumle rundt med det du elsker, og alt efter hvilket humør du er i.

Det vil sige at du får adgang til alle vores fire værksteder og uanset hvilket kreative humør du er i, kan du udforske det hos os.

Du kan for eksempel komme forbi for at lave et smykke til dig selv, eller som gave til en du har kær. På den måde, kan du kreere helt unikke gaver, der er blevet lagt kærlighed og tanker i, og som man ikke vil kunne få på samme måde ved at købe et allerede lavet smykke.

Professionel hjælp i dit smykkeværksted

Ikke nok med at du kan få adgang til smykkeværkstedet og de andre kreative rum, så har du hos The Fiddlery også mulighed for melde dig på diverse kurser, undervisning og få en masse sparring af professionelle kunsthåndværkere undervejs.

Denne mulighed for sparring og kursusforløb giver dig chancen for at udvikle dine kreative evner og vokse i dine håndværksmæssige egenskaber. Disse muligheder klæder dig på med endnu flere kompetencer og udvider din kunstneriske horisont, så du kan udforme endnu flere flotte håndværker i vores smykkeværksted.

Vi udfordrer også gerne dig på sværhedsgraden af dine håndværker. Vi laver nemlig ikke bare smykker, som perler på en snor, men udforsker muligheder med perler, og smykkesæt til nye højder. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Nyder du også indendørs aktiviteter i København?

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

SLIP KREATIVITETEN LØS

Hos The Fiddlery er det okay at komme forbi hvis man er nysgerrig, nybegynder, helt vildt dygtig eller alt derimellem. Vores smykkeværksted, såvel som alle de andre værksteder, er helt åbne for alle og vi ønsker blot at folk, giver dem selv lov til at slippe deres indre kreative væsen løs.

Vi mener at have dannet de perfekte rammer i vores værksteder, hvor der både er rum for en date, hive veninder med eller være en gruppe som kan give sig i kast med alt fra perler og garn til keramik og kunst. Vi mener at der er en kunstner gemt i ethvert menneske, det handler bare om at give rum til det kreative indspark.

Fumlerier er alt andet end kedeligt, for når du kommer rigtigt igang med et projekt, får du rig mulighed for at følge hele processen fra start til slut. Desuden kan du være sikker på, at dine smykker er lavet af yderst god og holdbar kvalitet.

BLIV INSPIRERET I VORES SMYKKEVÆRKSTED

Vi er i høj grad, fascineret af kreative input og ønsker at folk, skal lave dem selv, have flere kreative pauser i hverdagen, såvel som at weekenden bliver brugt til afslapning og fumlerier. I vores værksteder, er der mange forskellige aldre, grupper og mennesker med forskellige baggrunde. Her er der altså rig mulighed for at blive inspireret af andre.

Det kan også være at du går med en tydelig og klar ide om, hvad dit næste projekt skal være i vores smykkeværksted. Hos The Fiddlery er en klar værdi også fællesskab og udover at vi inspirerer hinanden, er vores kerneværdi klart også at støtte hinanden.

Så bliv en del af et større fællesskab, hvor du også kan tilmelde dig vores forskellige kurser, som vi udbyder. Her er der tale om det vi kalder tekniksessioner og temaforløb, som er de to undervisningsmetoder vi tilbyder. I tekniksessioner bliver du undervist i at gøre dine teknikker bedre, hvorimod temaforløb strækker sig over flere gange eller timer og er mere intensivt.

Meget mere end et smykkeværksted

For os er vores lokaler ikke bare smykkeværksteder, keramikværksteder eller kunstmaling, det er meget mere end det. Vi ser det som en legeplads, hvor du kan boltre dig både socialt og kunstnerisk. Hos os er der plads til alle og derfor har vi også gjort det muligt, at du kan tage din søster, mor, stedfar, tante, studiekammerat, eller hvad det end må være, med ind i værkstederne.

Du kan nemlig for kun 149 kr. tage en person med på et daypass, hvor i sammen kan udfolde jer og hygge jer med alle værkstederne og faciliteterne. Så hvis I lige står og mangler en aktivitet i København, har I mulighed for i fællesskab at lade jer drage af det kreative univers.

Mangler du også den perfekte gave, så giv en gave til en oplevelse eller en kurv fyldt med kreativitet. Hos The Fiddlery kan du købe et gavekort til et daypass, et medlemskab eller til nogle af vores mange spændende redskaber og kvalitetsmaterialer.

Er du fingernem? Så læs mere om strikke opskrifter eller mal på keramik.

Du kan derudover altid følge med på vores sociale medier, Facebook og Instagram, og få inspiration eller se billeder fra lokalerne og stemningen. Ellers er du altid velkommen til at slå din vej forbi os i København på Ryesgade 113 og se nærmere.

SMYKKEVÆRKSTED

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.