Smykkekursus i København - lav smykker hos The Fiddlery

Lær at design dine egne unikke smykker med et smykkekursus hos The Fiddlery i København. Book allerede dit smykkekursus i dag, og vær sikret en plads.

Med et smykkekursus bliver du klogere på teknikker til at sammensætte vedhæng, låse og perler, så du kan lave lige de smykker, du går og drømmer om.

På et smykkekursus hos The Fiddlery i København designer du dit eget eksklusive smykke med hjælp fra vores erfarne instruktører, som underviser dig på det niveau du er på. Så er du nemlig garanteret et par sjove og lærerige timer.

THELAB

Vil du lave unikke armbånd, halskæder og øreringe, så er værkstedet THELAB lige noget for dig. Her kan du hoppe ud i et perleunivers, hvor kun fantasien sætter grænser. Dog kan det være en fordel at have teknikkerne på plads, inden du begynder.

Med et smykkekursus lærer du derfor at bringe dine ideer til virkelighed gennem smykkefremstillingsteknikker. På kurserne i København vil der være fremvisninger og øvelser med gode huskeregler, tips og tricks.

smykkekursus i København

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

keramik kursus København

Design dine egne smykker på et smykkekursus i København

På Østerbro i København finder du vores fire hyggelige værksteder indenfor, keramik, maling, garn og smykker. Her kan du springe ud i nye og spændende projekter, samtidig med at du kan få professionel vejledning efter det niveau, du er på. Med et smykkekursus hos The Fiddlery i København er alle velkomne, alt du skal gøre er at tilmelde dig

Tekniksession

Er du medlem af The Fiddlery eller på dagspas, har du muligheden for at tage en teknik session.

På en tekniksession kan du enten lære om de grundlæggende teknikker, der hjælper dig i gang, eller du kan lære om mere avancerede teknikker, der er forbundet med de forskellige stilarter og udtryksformer.

Varighed: 1 til 2 timer som enkeltstående sessioner.
Niveauer: Let og øvet.

Find den tekniksession, der passer til dig og dit niveau.

smykkekursus i København

Temaforløb

På et temaforløb kan alle være med, og derfor behøver du ikke være medlem af The Fidderly.

På et temaforløb er undervisningen længere og følger dig trin for trin igennem den kreative proces, mens der sættes fokus på en udvalgt disciplin og et design. Du har både mulighed for at komme alene eller sammen med nogen, du holder af.

Varighed: 3-6 timer afviklet samme dag eller over flere gange.

Find det temaforløb, der passer til dig og dit niveau.

Medlem hos The Fiddlery

Bliv en del af universet hos The Fiddlery for kun 299,- om måneden og gå på opdagelse i vores fire værksteder i København med keramik, maling, garn, smykker og meget mere. Alt er samlet under ét tag, så du frit kan fumle løs med det, du har lyst til.

Vi tilbyder kurser i forskellige niveauer i alle vores værksteder, så slip kreativiteten løs og få gang i fumlefingrene. Udforsk alle vores kurser i ARTHUB, CLAYGROUND og KNITCAVE.

Som medlem kan du opnå kundefordele og besparelser.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.