PRIVATLIVSPOLITIK

Baggrund

The Fiddlery ApS går meget op i at værne om dine personoplysninger, at beskytte dem bedst muligt og i at respektere dine rettigheder.

Den dataansvarlige

The Fiddlery ApS

CVR-nr. 4261 8020

Nørrebrogade 169 1TH

DK-2200 København N

hej@thefiddlery.dk

Hvilke kategorier af personoplysninger behandler vi?

Vi behandler kun din e-mailadresse, når du vælger at tilmelde dig vores eksklusive tilsagnsliste. Vi har valgt ikke at indsamle andre kategorier af personoplysninger ud fra hensynet til dig. Af samme årsag har vi deaktiveret tracking-cookies.

Når du er medlem, behandler vi udover din e-mailadresse tillige dit for- og efternavn, din adresse, dit telefonnummer samt andet såsom din fødselsdato. Vi behandler tillige dine betalingsoplysninger såsom dine kreditkortoplysninger.

Formål med behandlingen

Vores formål med behandlingen af din e-mailadresse er at holde dig opdateret løbende og for at give dig en forlomme, når vi åbner dørene.

Vores formål med at behandle øvrige personoplysninger, når du er medlem, er at kunne tilbyde dig et medlemsskab og at kunne levere de services, du har efterspurgt. 

Vores retsgrundlag

Når du viser din interesse ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, behandler vi din e-mailadresse baseret på dit samtykke.

Vi behandler dine øvrige personoplysninger, når du er medlem, for at opfylde den aftale, vi har indgået med dig. 

Andre modtagere og overførsler til tredjelande og internationale organisationer

Når vi behandler dine personoplysninger, bliver de gemt på vores Google Drive hos vores databehandler Google Ireland Limited i Irland og vores databehandler Aut O’Mattic A8C Ireland Ltd. i Irland.

Når du tillige er medlem, vil dine personoplysninger blive behandlet af vores databehandler Perfect Gym Solutions S.A. i Polen.

Hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til det fastsatte formål med behandlingen, det vil sige så længe det er med henblik på at holde dig opdateret om, hvornår vi åbner dørene og for at give dig en masse fordele.

Dine rettigheder

  1. Når vi behandler dine personoplysninger, har du en række rettigheder ifølge gældende databeskyttelsesretlige regler. Dette indebærer f.eks., at du under visse omstændigheder har
  2. Retten til at blive glemt,
  3. Retten til at trække dit samtykke tilbage,
  4. Retten til berigtigelse,
  5. Retten til at få indsigt,
  6. Retten til begrænsning af behandling,
  7. Retten til at gøre indsigelse,
  8. Retten til dataportabilitet, og
  9. Retten til ikke at være genstand for automatiske afgørelser, herunder profilering.


Såfremt du ønsker at gøre brug af en af dine rettigheder, kan du blot kontakte os, og så hjælper vi dig hurtigst muligt.

Din mulighed for at klage

Du har til enhver tid mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger ved at kontakte os.

Du kan også klage til Datatilsynet direkte. Du finder dine muligheder for at klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.dk/databeskyttelse/klage-til-datatilsynet