Polterabend København

Skal du planlægge polterabend i København? Og kunne I godt tænke jer en aktivitet i løbet af den begivenhedsrige dag, hvor alle i selskabet kan udforske og udfordre deres kreative side? Så skal I måske en tur forbi The Fiddlery.

Hos os har I frie rammer til at udfordre og udforske jeres kreativitet, og måske endda lave et fælles værk, som kan minde bruden eller gommen om den særlige dag? Vi arrangerer aktiviteter indenfor både keramik, smykker og billedkunst – det er bogstavelig talt næsten kun fantasien, der sætter grænserne.

Aktiviteter til ethvert selskab

Det kan være svært at komme på de rigtig gode idéer og aktiviteter til en polterabend i København. Derfor gør vi det lidt lettere. 

Tag en tur forbi The Fiddlery og vores CLAYGROUND når I afholder polterabend i København og slip jeres inde keramiker løs. Måske bruden har en drøm om at lære at bruge drejebænken? Så er det oplagt at arrangere et workshop, hvor en af vores dygtige kunsthåndværkere guider jer gennem hele processen. 

Er I mere til at lave smykker eller lade penslerne få frit spil på lærred, så kan det naturligvis også lade sig gøre. I fællesskab, og med udgangspunkt i jeres idéer, finder vi den eller de aktiviteter, der passer til netop den polterabend, som I planlægger. 

Alle er velkommen – mænd som kvinder – øvede som begyndere. En ting er dog sikkert, og det er, at I er garanteret en sjov og anderledes polterabend aktivitet, som med sikkerhed vil bringe både smil, grin, sjove idéer og gode minder med sig.

 
lær at strikke københavn

Lyder det som noget for jer?

Kunne I tænke jer af udfordre jeres egen kreativitet? Så er I altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Sammen planlægger og fastlægger vi dagens aktiviteter, der med sikkerhed bliver sjov og fuld af gode oplevelser.

Vi du være kreativ med os?

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.