Polterabend ideer - Form en uforglemmelig kreativ dag

Det kan være hårdt arbejde at skulle planlægge en hel dag med aktiviteter og sjove indslag, hvis man står for en polterabend for en, man kender. Vi har derfor samlet en række ideer til, hvad man kan lave på en polterabend af sjove aktiviteter, der sent vil blive glemt.

Hos The Fiddlery tilbyder vi både en standardpakke som består af et servicepersonale og en valgfri disciplin, som eksempelvis kan være indenfor keramik eller billedkunst. Ved denne løsning er prisen fast og koster 499 kr. per person.

Vi tilbyder dog også en anden løsning, hvor du selv kan komme med ideer og skræddersy oplevelsen eller dagen ud fra særlige behov, budgetter og præferencer. Her får du en dedikeret eventplanlægger til at planlægge en begivenhedsrig dag for dig.

Skab noget kreativt sammen

polterabend ideer

En af vores populære polterabend ideer er, at alle laver et fælles værk sammen, som enten kan være til bruden eller brudgommen, som kan minde dem om den mindeværdige dag og dem, der var med til at gøre den speciel. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for de ideer, der kan komme til livs på lærredet.

En uforglemmelig dag må være målet for alle, der arrangerer en polterabend. Dagen er til ære for hovedpersonen, bruden eller brudgommen, og kan med fordel bære præg af vedkommendes interesser eller noget, som er udenfor deres komfortzone. Vær derfor ikke bange for at finde på nogle indslag, der kan ruske lidt op i stemningen eller som er specielt lavet til hovedpersonen.

Hos The Fiddlery er alle velkomne i forbindelse med en polterabend – både mænd og kvinder, øvede eller nybegyndere. Vi lægger gerne lokaler, redskaber og skønt personale til at danne rammen om den specielle dag. Det gør kun oplevelsen sjovere, hvis deltagerne bliver udfordret på både kreativitet, håndværk og sjove ideer. Derudover er det en oplevelse, som resulterer i et materielt minde, der kan tages med hjem.

Vi vil rigtig gerne stå for en uforglemmelig dag sammen med jer, hvor I kan udfolde jeres ideer til en hyggelig og kreativ polterabend. Kontakt os gerne på telefon: 31 41 19 13 for at høre mere, hvis du skulle have yderligere spørgsmål. Vi står hellere end gerne til rådighed.

lær at strikke københavn

FAQ Polterabend ideer

Man holder traditionelt set en polterabend for at skræmme onde ånder væk, så brylluppet bliver vellykket. I dag holder man begivenheden for at ære og vise sin støtte til bruden og brudgommens forestående vielse. Man arrangerer derfor en speciel dag for vedkommende, der skal giftes.

Man laver alverdens ting på en polterabend for at gøre dagen festlig for bruden eller brudgommen. Vi foreslå, at begivenheden udfolder sig i et kreativt projekt i vores værksted, hvor I i fællesskab får skabt enten ét samlet eller flere kreative værker ud fra gode ideer, der kan gøre dagen særlig og mindeværdig.

Som arrangør af en polterabend kan man selv nogenlunde fastslå, hvad en polterabend skal koste. Som nævnt tilbyder vi en pakke, hvor prisen er 499 kr. per deltager. Men det kan også være op til dig at skræddersy dagen, så du selv kan bestemme, hvor meget arrangementet skal koste.

En polterabend kan vare helt fra tidlig morgen til sen aften. I kan komme på vores værksted og udfolde jeres ideer i tidsrummet fra 11-20 tirsdag til fredag og fra 10-18 lørdag og søndag. I kan derfor starte eller slutte hos os, hvis I ønsker et endnu længere arrangement. Men ellers kan I sagtens have en hyggelig og lang dag i vores værksted.

Vi du være kreativ med os?

polterabend ideer

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.