Personlige gaver - Lav kreative gaver hos The Fiddlery

Står du overfor endnu en fejring – måske en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag, årsdag eller noget helt femte -, der kræver de helt rette og meget personlige gaver? Så kan det værre, at du selv skal hoppe i værkstedet og skabe dine gaver selv.

Vi har valgt at fokusere på vores to store keramikværksteder i huset og har derfor ikke længere et fast smykke eller strikke værksted i centeret -men vi har faciliteterne og materialerne til at afholde events i samarbejde med jer. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan skræddersy et event til jer.

Personlige gaver til enhver anledning

Hos The Fiddlery gør vores kunsthåndværkere en dyd ud af arbejdet, som vi beskæftiger os med hver eneste dag, da vi synes, at det er det fedeste og bedste at lave gaver, og herunder især også personlige gaver, selv.

I vores værksteder har du mulighed for at lave kreative projekter selv, som du måske selv har fundet på, eller du kan få sparring med vores kyndige kunsthåndværkere, der gerne hjælper til med inspiration til personlige gaver og meget mere.

personlige gaver med The Fiddlery

Lav personlige gaver fra bunden

Hvis du er frisk på det, så er vi helt sikre på, at modtageren vil blive meget glad for personlige gaver, som du selv har lavet fra bunden. Om det er personlige gave til kæresten, til mor og far, eller en helt tredje.

Vores værksteder har masser at byde på, og derfor er der helt sikkert også noget sjovt at give sig i kast med, når du skal lave personlige gaver fra brunden til ham eller hende.

I Clayground, som vores keramikværksted også kaldes, kan du selv dreje en smuk skulptur, et keramik krus eller en vase, som du efterfølgende kan male, når den er blevet brændt. Har du ikke selv mod på at udforme keramikken, så har du også mulighed for blot at male på keramik.

Måske kunne du godt tænke dig at sy en mulepose eller få hjælp til at dekorere en trøje med broderi, eller lære at strikke eller hækle noget helt særligt til kæresten. Uanset hvad, så er der hjælp at hente hos The Fiddlery. I Knitcave har vi nemlig erfarne folk, som kan hjælpe dig i gang med processen, hjælpe dig undervejs og selvfølgelig også med afslutningen af projektet.

Personlige gaver med kant

The Fiddlery giver altså alle mulighed for at udfolde sig kreativt og skabe personlige gaver, som gør indtryk og imponerer.

Du kan i The Lab, vores smykkeværksted, lave alle mulige former for smykker, der både indebærer guld, sølv, perler og meget mere. Her kan du altså lave dine egne øreringe og en matchende halskæde, hvilket er perfekt som personlige gaver til ‘hende’, når hun fortjener det eller til en bestemt anledning.

Til ‘ham’ kan du male et flot maleri, lære at lave graffiti og lave et fedt, dekorativt vægophæng, som kan dekorere i hans eller jeres fælles hjem. På den måde er du selv med til at bestemme farver og udtryk, og samtidig giver du ham personlige gaver, som han vil blive ekstra glad for, fordi du har haft ham i tankerne undervejs.

Du kan se meget mere og få inspiration til, hvad du kan lave af personlige gaver til dine nærmeste på vores Instagram profil.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.