Personlig gave til hende - Lav gaver hos The Fiddlery

En personlig gave til hende er en god måde at vise, hvor meget hun betyder for dig. Hos The Fiddlery kan du lave personlige gaver i vores kreative værksteder.

Find den perfekte gave til hende, du holder af

En gave lavet specifikt til en man holder af, og som man har brugt tid på at kreere, vil ofte betyde langt mere, end den, man køber.

Med en personlig gave kan man vise, hvor godt man kender ens veninde, mor eller kæreste, ved netop at lave en gave, som man ved, at personen vil blive glad for. Derudover vil det vise, hvor meget man holder af personen, ved at give en personlig gave, som man har brugt tid på at lave.

En personlig gave er en, som matcher personligheden på den, man ønsker at give gaven til. Her kan du tænke på hendes interesser, hobbyer, hendes hjem, og hvad hun ellers godt kan lide.

For at skabe en gave, som er personlig, skal du ikke være bange for at tænke ud af boksen og overraske hende. Hvis du vælger at lave en gave, som hun slet ikke forventer, kan hun føle, at du har tænkt på hende og det, som vil gøre hende glad.

Hos The Fiddlery kan du lave din helt egen personlige gave i vores mange værksteder.

Lav smukke personlige gaver hos The Fiddlery

The Fiddlery er et kreativt univers, hvor du, i vores værksteder, kan lave en masse forskellige kreative ting, heriblandt personlige gaver til hende, du holder af. 

I vores Clayground kan du kreere vidunderligt keramik og give en personlig gave i form af en vase, en skål, eller en kop. Hvis hun drikker meget kaffe, vil en smuk kaffekop være en god og personlig gave, som gør, at hun vil tænke på dig, hver gang hun drikker af den. 

Du kan også lave en vase på drejeskive og glasere den i hendes yndlingsfarve. Med en smuk buket blomster til, vil denne helt sikkert få hende til at føle sig elsket. 

Her kan du skabe den perfekte personlige genstand, da du kan vælge i mellem lige netop den type smykke og de materialer, du ønsker at arbejde med. På den måde kan du skabe et smykke, der afspejler hendes personlig stil bedst. 

Besøg The Fiddlery hver dag på Ryesgade 113, 2100 på Østerbro i København. Skriv til os på info@thefiddlery.dk eller ring på +45 31 41 19 13 og hør mere om, hvad vi tilbyder. 

Personlig gave til hende

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.