Oplevelser i København - bedste indendørs aktiviteter

Er du i København, og er du på udkig efter nogle oplevelser, som du, i samvær med venner og familie, kan få nogle hyggelige timer til at gå med? Hos The Fiddlery kan du besøge vores kreative værksted og udfolde dine ideer.

Hvis du har lyst til at bruge dine hænder og skabe noget mindeværdigt enten alene eller sammen med andre, har du rig mulighed for at slå dig løs og give dig i kast med enten at forme dit eget keramik, male på støbt keramik, male på lærreder og andre kreative discipliner.

Der er mulighed for at tilbringe en masse hyggelige timer i vores forskellige værksteder i København, hvor du har frie tøjler til at eksperimentere og fordybe dig i selvvalgte hobbyprojekter.

Skulle du blive opslugt af de mange muligheder og kreative ideer, som vores værksteder indbyder til, kan du altid købe et medlemsskab hos The Fiddlery. På denne måde har du altid adgang til indendørs aktiviteter i København, så du kan få de bedste oplevelser, præcis når du vil.

polterabend ideer

Events i København

Skal du planlægge et event og sikre din familie, venner eller kollegaer nogle gode oplevelser, så er det helt oplagt at planlægge et indendørs arrangement, hvor vejret ikke kan stå i vejen for en hyggelig dag.

Hos The Fiddlery i København faciliterer vi gerne mindre eller større events for dig og dine, private eller firmaer, hvor I kan eksperimentere samt fordybe jer i spændende projekter. I kan skabe keramik sammen i ét stort værk eller udrette jeres egne mindre værker og få nogle dejlige oplevelser sammen.

Så hvis du ønsker en dag med kreativitet i højsædet, bør du overveje en dag i vores værksted på Østerbro i København. Vi kan hjælpe dig med at arrangere alt fra undervisning til forplejning og catering, så dagen forløber præcis, som du ønsker.

The Fiddlery vil gerne medvirke til at skabe helt uforglemmelige oplevelser til store og små, unge som gamle og til private og virksomheder. Skal du arrangere et event, eller har du blot spørgsmål, så kontakt os gerne på telefon: 31 41 19 13 eller kom forbi vores værksted og oplev den hyggelige atmosfære.

lær at strikke københavn

FAQ Oplevelser i København

Du kan opleve en masse forskellige seværdigheder og aktiviteter i København, men er du til indendørs aktiviteter, bør du uden tvivl afprøve vores kretaive værksted hos The Fiddlery, hvor du kan blive udfordret, og hvor du samtidig kan udefolde dine kreative evner.

Regnvejrsdag indbyder da til hyggelige stunder med indendørs aktiviteter. Du kan fordybe dig og eksperimentere med diverse projekter i vores forskellige hobbyværksteder på Ryesgade 113 på Østerbro i København. Tag din mor, veninde eller kæreste under armen og tillad dig selv en kreativ dag.

Afhængig af, hvilke oplevelser, du ønsker, kan du finde på noget sjovt, uden at det skal koste en formue. Hos The Fiddlery har vi priser helt ned til 19 kr., hvis du vil give dig i kast med en omgang keramik. Vi tilbyder endda billige medlemsskaber, så du kan komme igen og igen og fordybe dig i vores værksteder.

Det er ikke altid nemt at finde på nogle aktiviteter, der både passer til unge som gamle. Men har du en barnlig sjæl eller blot elsker at være kreativ, så tilbyder The Fiddlerys værksted oplevelser for personer i alle aldre. Besøg os og fordyb dig i små og store projekter, som både børn og voksne kan være med til.

Vi du være kreativ med os?

Oplevelser i København

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.