Holdet bag

Vi fjerner al “unødig bøvl”, så du kun skal fokusere på at være kreativ.
Kan det virkelig passe? Se for dig selv.

ESBEN KALDAHL

CLAYGROUND

Han ser former alle vegne, som han vil bringe til live og eksperimentere med på forskellige måder. Esben har et væld af teknikker og udtryk, som han bestemt ikke er bleg for at dele med den nysgerrige.

Pia Hutters

CLAYGROUND

Leret siger sin mening, når det påføres tryk, og det samme gør Pia. I kontakt med ler eller japansk børste, undersøger hun sindets og menneskekroppens mange krumspring. “Det er ærligt”, som hun siger.

Emilie Bobek

CLAYGROUND

Hvad er produkt af samfundet – og hvad er samfundets produkt? Emilie er på sagen, når hun undersøger hverdagsgenstande og de betydninger, vi giver dem. Hun vil udfordre dig og bede dig kigge efter igen.

Vi hjælper dig i gang!

Som de mest imødekommende, inspirerende og hjælpsomme væsner tager holdet bag The Fiddlery sig af dig og alt det tunge arbejde i kulissen. Det drejer sig blandt andet om at opblande glasurer, brænde, støbe, vedligeholde, opbevare værker systematisk og sørge for, at materialer og redskaber er, som de skal være. Vores værter står altid til tjeneste i værkstederne, og hvis ikke de allerede har hjulpet dig i gang, så kan du være heldig også at kunne fange en af kunsthåndværkerne i deres åbne vejledningstimer. Her er de til rådighed for alle værkstedsbesøgende og ikke kun deltagere til undervisning.

Vi har åbent stort set hele tiden, og du kan altid svinge spontant forbi. Vi har masser af plads til dig og din krøllede hjerne.

Du kan tilkøbe undervisning, der passer til, hvor du er. Skulle det være en introduktion Drejning eller Clay Croquis?

Der er kun nogle få ting, der er gode lige at reservere forinden. Så sørger vi for, at der er ledigt og klar til brug.

 Vi har stor erfaring med at afvikle forskellige events, herunder teambuilding, polterabends og fødselsdage.

SKAB DINE EGNE VÆRKER ​

Er du også tosset med keramik? Begyndt i dag.

[elementor-template id="1975"]

Hent app'en, når du er blevet medlem

Hent vores app for nemt at booke pladser, kurser og
meget andet.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.