Holdet bag

Vi fjerner al “unødig bøvl”, så du kun skal fokusere på at være kreativ.
Kan det virkelig passe? Se for dig selv.

Jeppe Søndergaard

CLAYGROUND, KNITCAVE

Jeppe bestemmer aldrig alene. Materialet skal være enig med ham og endda nogle gange vise vej. Det er utroligt, hvilken verden der åbner sig, når en “fejl” opfattes som brok i en samtale med materialet. 

Carla S. Westphal

ARTHUB, THE LAB

Du har ofte ondt i kinderne efter at have været i rum med Carla. Farverne på paletten er stærke, mens hun fortolker, tegner og maler mennesket i naturen i et spændingsfelt mellem drømmen og virkeligheden.

Emilie Holm

KNITCAVE, CLAYGROUND, THE LAB

Tekstiler, materialer og skæve objekter er nogle af de parametre, der gør Emilie nysgerrig. Hun arbejder sanseligt med former og overflader, og du opfordres til at være lige dét mindre praktisk orienteret.

Pia Hutters

CLAYGROUND, ARTHUB

Leret siger sin mening, når det påføres tryk, og det samme gør Pia. I kontakt med ler eller japansk børste, undersøger hun sindets og menneskekroppens mange krumspring. “Det er ærligt”, som hun siger.

Gabriela Hørning

ARTHUB, CLAYGROUND

Tag med Gabriela på eventyr i dit eget, kreative univers. Hun ser muligheder i det uforudsete. Hvad kan der ske, hvis du giver slip på kontrollen og lader din underbevidsthed vise dig det næste skridt?

Esben Kaldahl

CLAYGROUND

Han ser former alle vegne, som han vil bringe til live og eksperimentere med på forskellige måder. Esben har et væld af teknikker og udtryk, som han bestemt ikke er bleg for at dele med den nysgerrige.

Miriam Ortwed

THE LAB, ARTHUB, KNITCAVE

Det er ikke til at vide, hvad Miriam kan finde på. Hun tager afsæt i traditionelle håndværk, men grænsen bliver altid søgt  på legende vis. Det er livets små finurligheder, der bliver undersøgt gennem design.

 

Sofie Lykke

CLAYGROUND, THE LAB, ARTHUB

Gennem forskellige håndværk hjælpes enhver, der kunne være interesseret i at opdage deres potentiale og mange ressourcer. Sofie inspirerer ved at arbejde aktivt med historier og brugsting fra livet.

 

 

Vi hjælper dig i gang!

Som de mest imødekommende, inspirerende og hjælpsomme væsner tager holdet bag The Fiddlery sig af dig og alt det tunge arbejde i kulissen. Det drejer sig blandt andet om at opblande glasurer, brænde, støbe, vedligeholde, opbevare værker systematisk og sørge for, at materialer og redskaber er, som de skal være. Vores værter står altid til tjeneste i værkstederne, og hvis ikke de allerede har hjulpet dig i gang, så kan du være heldig også at kunne fange en af kunsthåndværkerne i deres åbne vejledningstimer. Her er de til rådighed for alle værkstedsbesøgende og ikke kun deltagere til undervisning.

Vi har åbent stort set hele tiden, og du kan altid svinge spontant forbi. Vi har masser af plads til dig og din krøllede hjerne.

Du kan tilkøbe undervisning, der passer til, hvor du er. Skulle det være en kort session eller et temaforløb?

Der er kun nogle få ting, der er gode lige at reservere forinden. Så sørger vi for, at der er ledigt og klar til brug.

 Vi inviterer løbende til spændende workshops, events og FIDDLEtalks om den kreative proces. Er du på udkig efter leg?

SKAB DINE EGNE VÆRKER ​

Garntyv, malerhjerne eller bare tosset med keramik? Book et besøg eller sving forbi, og lad fumlerierne begynde.

THE FIDDLERY​

ÅBNINGSTIDER​

Slip fumlerierne løs i vores 1100 kvm. store center på Østerbro til kreativ udfoldelse, fordybelse og eksperimentering.

Mandag : Lukket

Tirsdag – fredag : 11.00 – 20.00

Lørdag – søndag: 10.00 – 18.00

Hent app'en, når du er blevet medlem

Hent vores app for nemt at booke pladser, kurser og
meget andet.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.