Malekursus i København - Mal smukke værker hos The Fiddlery

Slip fumlefingrene løs og prøv kræfter af med pensler, maling og lærred på et begynder malekursus i København. 

Mestrer du allerede flotte penselstrøg? Så er vores kurser til øvet måske noget for dig? Her får du viden om udvalgte teknikker, når de sættes i forbindelse med konkrete udfordringer, så du kan udvikle dine nuværende kompetencer. Book allerede dit malekursus i dag, og vær sikret en plads.

Med et malekursus i København indenfor akrylmaling, tegning eller farvelære, kan du slippe din indre Picasso løs. Der er malekurser til alle niveauer, så du er sikret den rigtige vejledning. Det gælder uanset, hvilket niveau du er på, hvad end om du er rutineret eller lige begyndt på dine malerejse.

ARTHUB

Hos The Fiddlery kan du tage en pause fra hverdagen, få ro på efter en lang dag og lade din kreative side blomstra frem. I værkstedet ARTHUB kan du vælge mellem forskellige overflader at male på med alverdens redskaber til rådighed.

Vores malekurser i København er ikke kun for de øvede eller nybegyndere, her er der plads til alle niveauer. Så kast dig endelig ud i det, prøv dig frem og lad os hjælper dig på vejen.

malekursus København

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Lav dine egne værker på et malekursus i København

Vores fire skønne og indbydende værksteder i København på Ryesgade – Østerbro – kan du brede dine kreative evner ud indenfor, keramik, maling, garn og smykker. 

Vi tilbyder professionel vejledning, og vi indretter vejledningen alt efter, hvor du står, og hvad dine evner rækker til. Du kan derfor trygt og roligt bevæge dig ud i spændende nye projekter. Med et malekursus hos os i The Fiddlery er alle velkomne, uanset niveau. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig her.

Tekniksession

Du kan både tage et kursus og en tekniksession, hvis du er medlem eller blot har dagspas til The Fiddlery. Vi byder alle velkommen indenfor til lærerige sessioner.

På en tekniksession til et malerkursus lærer vores kunsthåndværker dig en masse om de grundlæggende teknikker. Eller, hvis du er klar, lærer de dig mere om de avancerede teknikker, der er forbundet med de forskellige stilarter og udtryksformer.

Varighed: 1 til 2 timer som enkeltstående sessioner.
Niveauer: Let og øvet.

Uanset dit niveau og behov, har vi en tekniksession til dig.

malekursus København

Temaforløb

Det er ikke et krav, at du er medlem af The Fiddlery for at kunne deltage på et temaforløb. Her kan alle være med.

Et temaforløb hos The Fiddlery er et længere forløb, og strækker sig ofte over flere timer og omgange. Vi følger dig trin for trin i disse forløb med et malekursus.
Det gør, at din kreative proces bliver hjulpet på vej. Vores undervisere hjælper med alt fra design fase til udvikling af dit kunstværk.

Du kan på et temaforløb både komme alene eller sammen med en eller flere, du holder af.

Varighed: 3-6 timer afviklet samme dag eller over flere gange.

Udforsk vores værksteder samt kurser, og find det temaforløb, der passer til dig og dit niveau.

Medlem hos The Fiddlery

Du kan for 299 kr. månedligt blive medlem af The Fiddlery og udforske ikke blot vores malekursus men også vores fire andre værksteder. Du kan hos os i København både male, lege med garn, smykker og lave keramik.

Alt er samlet under ét tag, så du frit kan fumle løs med det, du har lyst til.

Vi elsker, når I er på forskellige niveauer, og vi har derfor adskillige kurser, som dækker de forskellige behov og kreative niveauer. Det gælder i alle vores værksteder. Udforsk derfor alle vores kurser i THELAB, CLAYGROUND og KNITCAVE. Slip kreativiteten løs.

Du kan opnå en masse kundefordele og gode besparelser som medlem. Men ellers kig forbi med et dagspas, og se om det er noget for dig.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.