MALING PÅ KERAMIK I KØBENHAVN - HYGGELIGE OMGIVELSER

Har du prøvet at male på keramik?

Grib din veninde, bedsteforældre eller forældre og mal på keramik i København. Vi har fleksible åbningstider og gratis adgang til vores Playroom, hvor du kan male på støbt keramik.

MAL PÅ KERAMIK I KØBENHAVn

Den kreative verden bliver mere og mere populær, og det undrer os bestemt ikke. Vi har alle brug for et afbræk fra den ellers stressende dag, om så det er i hverdagen eller i løbet af weekenden.

Derfor kan det, fra tid til anden, være rart at have noget at fordybe sig i – og det er her, at The Fiddlery kommer ind i billedet. Hos os kan du nemlig svinge forbi vores PLAYROOM og fordybe dig i maling på støbt keramik i København. Adgangen til vores værksted for støbt keramik er helt gratis – du betaler kun for dén genstand, du vælger at male på. 

Så om det er på vej til eller fra arbejde, eller når du sidder derhjemme med en fix ide – smut ned forbi os og mal på keramik – og lad kreativiteten få frit spil.

Kunne du tænke dig mere end blot at male på keramik? Så kan du også lære at lave den selv i vores store keramikværksted. Vælg vores medlemsskab og få fri adgang til vores værksted og mulighed for at tilmelde dig hold, temaforløb og kurser. Mal derfor på keramik i København på et hold sammen med andre og se dine evner udvikle sig.

Hvis du derimod hellere ønsker at snuse lidt til værkstedet, inden du hopper med på et medlemskab, eller blot ønsker en kreativ eftermiddag i ny og næ, så prøv vores daypass.

Mal på keramik i København i fællesskab med en du holder af blot en enkelt dag, eller kast dig ud i keramikkens verden som medlem, hvis du drømmer om at lave din egen keramik.

BESØG VORES KERAMIK VÆRKSTED I KØBENHAVN - UANSET NIVEAU

Hos The Fiddlery i København kan du lave din egen keramik i vores helt egen clayground, hvor du kan eksperimentere med keramikkens mange teknikker og få lov til at forme ler mellem dine hænder og se det blive til små kunstværker.

Hos os handler det ikke om at være den bedste eller lave tingene perfekt. Det er i stedet vigtigt, at man tør fumle med sine kreationer og fordybe sig i teknikker og ikke være bange for at skabe keramik, som er “uperfekt”. Ofte er det nemlig det uperfekte, som giver det mest personlige og individuelle udtryk.  

Når du har formet dit ler, enten via drejeskive eller i hånden, kan du glasere din genstand med smukke farver i neutrale eller sprudlende farver, samt tilføje mønstre. Der er rig mulighed for at skabe keramik med enkle og rene linjer, eller med mere rustikke og rå detaljer. Lad endelig kreativiteten få frit løb! 

Keramikkens unikke og smukke ydre er i den grad, et udtryk mange i dag ønsker at købe og ikke mindst lave selv. Der findes derfor mange steder i København, hvor man kan købe keramik, alt efter hvad bedst passer ind i ens hjem og personlige stil. 

MEN, det at lave sin egen keramik er i de seneste år blevet til en populær disciplin især i København, da man både får lov til at slippe sin indre kunsthåndværker og kreative sjæl fri og samtidig får kreeret unikke genstande rig på både funktion og æstetik.

mal selv keramik

UDFORSK EN VERDEN AF MALING PÅ KERAMIK

Om du er ny i den kreative verden, eller du allerede har malet 20 kopper, kan det til tider være lidt svært at finde ud af, hvad man så skal male på sin keramik. Derfor er det altid en god ide at søge lidt inspiration, inden du begynder med maling på keramik.

Når du skal søge inspiration, er der mange steder du kan starte. Alt omkring dig kan starte en kreativ tanke og ide. Det kan være, at du i forvejen har en yndlings kop, vase, skål eller andet, som du elsker farven på. Så kan du vælge at male en ting med netop den farve.

Du kan også søge inspiration hos andre. Søg lidt rundt på Instagram eller Pinterest og udforsk, hvad andre har lavet af maling på keramik – det kan hurtigt sætte gang i en kreativ ide.

Vigtigst er dog, at du får din egen personlighed med i din keramik. Så når du står med det færdige resultat, og du har malet en flot kop, tallerken eller skål, så er det dit personlige udtryk, der stråler igennem.

Maling på keramik i rummelige omgivelser

En fordel ved at lave keramik hos The Fiddlery i København er, at der er rigeligt med plads i vores store værksteder. Du vil have alle redskaber til rådighed og blive hjulpet godt på vej af vores dygtige kunsthåndværkere, som altid står klar med en hjælpende hånd og vejledning.

Når du maler på keramik, bevæger du dig ofte ind i dit helt eget frirum, hvor koncentrationen ligger i at dekorere den keramik, som du sidder med. Hvis du er et menneske, som elsker at fumle med kreative processer, så er maling på keramik et dejligt sted at finde sine kreative evner frem.

I vores værksted kan du enten vælge at starte fra bunden, og lave dit eget keramik som du efterfølgende kan male på, ellers har vi færdiglavet keramik, som du kan kaste dig over med pensel og maling. Du kan male præcis, hvad du har lyst til, og det er kun fantasien, som sætter grænser for din maling på keramik.

Hvad kan du lave i et kreativt værksted i København? Hos os er begrænsningerne meget små. Det har vi valgt, at de skal være, fordi vi ønsker et frirum med en stor mangfoldighed indenfor alle afskygninger af den kreative verden.

Keramik eller ej – et hav af kreative muligheder

Udover vores medlemskab, er det særlige ved os, at vi har samlet mange forskellige afskygninger af den kreative verden under et og samme tag i København. Det har vi, fordi vi ønsker at hylde den krøllede hjerne og gerne vil tilbyde muligheder til et hav af forskellige mennesker – og herinde smitter kreativiteten.

Mal på keramik, strik, lav smykker, broder, mal på lærreder – you name it. Vi har langt de fleste kreative interesser hos os, så tag et kig i vores katalog fra en ende af, og se om der er noget, som frister.

Vi giver dig mulighed for at fumle med maling på keramik, og alle vores andre kreative aktiviteter, i vores åbne værkstedsområder. Her kan du droppe forbi, når det passer dig i vores fleksible åbningstider. Lær at strikke, lær at male – kom indenfor i vores keramikværksted.

Er du blevet nysgerrig, så kan du blive medlem af vores FiddleFamily i dag. Du kan også høre mere om vores andre aktiviteter, aktiviteter for børn, lære mere om strikkeopskrifter, sjove aktiviter og indendørs aktiviteter eller lav din egen keramik.

Så længe du blot husker, at tænke mindre, og fumle mere!

ARTHUB

Eksperimenter med alt fra farver og materialer, til teknikker og kunstarter i vores arthub.

KNITCAVE

Her kan du strikke, knytte, hækle, væve, brodere og meget mere. Mulighederne er mange.

ARTHUB

Eksperimenter med alt fra farver og materialer, til teknikker og kunstarter i vores arthub.

KNITCAVE

Her kan du strikke, knytte, hækle, væve, brodere og meget mere. Mulighederne er mange.

MAL SELV PÅ KERAMIK I KØBENHAVN ELLER SAMMEN MED ANDRE

I vores store, flotte værksted, hvor der er højt til loftet og plads til alle, kan det være hyggeligt at tage en bror, søster, kæreste, ven eller hvem end, du ønsker, med i hånden, for at slippe kreativiteten løs sammen. Ønsker du at komme forbi os alene, så er du selvfølgelig også altid velkommen til dette.

Vi ønsker at være et frirum for alle, så om det er for teenageren, der vil udtrykke sig selv, eller den voksne der savner at lege – så står vi klar med malerpensler og strikkepinde til dig. Mal på keramik i København uanset din alder – man bliver aldrig for gammel til at fordybe sig i detaljerne og slå tankerne fra.

SKAB ET PUSTERUM MED MALING PÅ KERAMIK

Mange befinder sig i en hektisk hverdag med en masse arbejde eller skole. Hos The Fiddlery håber vi at kunne skabe et frirum, hvor du kan komme helt ned i gear gennem en kreativ proces. Om du bedst kobler af med maling på keramik, strikning eller måske billedkunst, så tilbyder vores kreative værksted, at du kan komme forbi og opleve et pusterum igennem fantastiske håndværk.

Mal selv keramik alene eller med dine venner. Med maling på keramik får du virkelig mulighed for at fordybe dig, og skabe et frirum fra hverdagen. Når du er i vores værksted, vil du opleve en hyggelig atmosfære, blandt mennesker som også er entusiastisk omkring kreative udfoldelser.

Kom forbi alene hvis du vil koble af fra omverden, eller gør det sammen med dine venner eller familie som en hyggelig aktivitet. Det er, som sagt, en rigtig god måde at afholde familieaktiviteter på. Husk, at der altid kan købes forfriskninger i vores CraftCafé, hvis I har brug for at slukke tørsten.

Er dine venner ikke blevet en del af vores fællesskab endnu, afholder vi også workshops i forskellige formater og niveauer, hvor din gæst kan komme med, ved køb af vores dagspas.

BLIV MEDLEM

Er du i tvivl om, hvorvidt et medlemskab til et kreativt værksted i København, er noget for dig, så tilbyder vi også dagspas, som giver dig mulighed for at kigge forbi os blot en enkel dag. Denne løsning er perfekt, hvis I eksempelvis er flere som ønsker at lave en aktivitet sammen i weekenden.

Vores dagspas er også en god mulighed for dig, som overvejer at blive medlem, men lige har brug for at tjekke vores kreative studier ud først.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.

KAN DU IKKE FÅ NOK AF THE FIDDLERY?

Da vi imødekommer alle kreative sjæle, har vi gjort det muligt at komme i studierne fra tidlig morgen til sen aften.

Det gør vi, fordi vi ved, at ligesom med keramik og dit ‘mal selv’ projekt, at alle er forskellige. Så om du har tid en tidlig morgen før skole, du skal afstresse efter en lang arbejdsdag eller efter børnene er lagt i seng – så kan du kigge ind. 

Du kan derudover også snuppe kollegaerne med under armen til en omgang teambuilding eller til et sjovt firmaarrangement. Eller du kan komme alene og lave dine DIY projekter og DIY gaver, som du har haft i tankerne længe. 

Du kan også vælge at lave din egen keramik, hvor det vil være muligt at lave helt præcist det, du gerne vil. Kun din kreativitet sætter dine grænser.

Vi har fleksible åbningstider, som spænder sig fra morgen til aften – se mere til vores åbningstider i bunden af siden.

Ikke nok med at du er mere end velkommen til at komme ned forbi studierne til ‘mal selv’ på keramik og meget mere, så kan du følge med i vores kreative energi på Instagram.

Her kan du løbende holde dig opdateret på, hvad der rør sig hos os, og hvilke inspirerende aktiviteter vi afvikler.

Du kan også læse følgende smykkekursus København, malekursus København, lær at hækle, tegnekursus København, strikkekursus København, akrylmaling.

HVAD ER KERAMIK?

Hurtigt til dig, som ikke er helt med på. hvad keramik er, så dækker keramik over produkter lavet i ler, som efter formgivning opvarmes til cirka 2000 grader. Der findes utallige former for keramik, heriblandt stentøj og porcelæn, forskellen er de forskellige typer af keramik i leret, samt hvilken temperatur leret skal brændes ved. 

I Danmark og ikke mindst København kan keramik og teknikken bag spores helt tilbage til før oldtiden. Det er dog først omkring 1800-tallet, at keramiken og produktionen af det blev populært – ikke bare blandt de rige, men alle i befolkningen. 

Det er altså en gammel disciplin, som i dag har genvundet sin popularitet og sidenhen har tilpasset sig tidens trends. Hvis du bor i København, er det næsten umuligt ikke at finde butikker, hvor der udelukkende bliver solgt keramik. Du kan samtidig også finde flere steder i København, hvor du kan man kan lave det selv. 

Der er ikke meget andet end at sige at, vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København på Ryesgade på Østerbro i København.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder.