Lav dine egne øreringe hos The Fiddlery

Få opfyldt din drøm om at bære dine egne smykker, som du har skabt, ved at skræddersy dit helt eget smykke events hos os. 

Vi har ikke længere et fast smykke værksted i centeret, men vi har faciliteterne og materialerne til at afvikle et skræddersyet smykke event i samarbejde med jer.

 Er du nysgerrig? Tøv ikke med at kontakte os omkring dine smykkedrømme.

Før dine ideer ud i livet, og lav dine egne øreringe

Hos The Fiddlery er der ingen begrænsninger for dit niveau. Du behøver hverken være den næste Picasso, da du også er velkommen, selvom du aldrig har prøvet det før.

Du har hos os, i vores smykkeværksted, adgang til et væld af perler, redskaber, kurser og en masse professionel hjælp til at få luft under vingerne på dine kreative ideer, så du kan lave dine egne øreringe.

Vi udfordrer også gerne dine evner indenfor smykkedesign, fordi smykkedesign er ikke blot perler på en snor, men det kan række langt ud over dette. Du kan både skabe forstykker eller tøj med smykke kunst, sammensætte smykkesæt eller noget helt tredje med perler og palietter – kun fantasien sætter grænser. 

Vi giver plads til alle, og det er uanset dit niveau og dine egenskaber. Er du stadig i tvivl, så kan du komme forbi en enkelt dag med vores Day Pass og prøve kræfter med at lave dine egne øreringe. Hvis du ikke kan slippe dine perler og snor igen, kan du også blive medlem for kun 299 kr./måneden

Som medlem får du adgang til alle faciliteter alle ugens dage, og du kan komme og gå, som det passer dig og din hverdag. Du kan altså lave dine egne øreringe hver dag inden for åbningstiderne.

Mangler du aktiviteter i København - prøv The Fiddlery

Det kan ofte være svært at finde den helt rette aktivitet i København, og derfor har vi hos The Fiddlery gjort det muligt at få fingrende i flere kreative discipliner på én gang.

Vi har under samme tag samlet flere kreative værksteder, så du kan dykke ned i præcis det, du ønsker den specifikke dag. Vores rummelige lokaler forbinder nemlig flere værksteder, så du ikke behøver at vælge.

Elsker du derfor at at fumle med perler, så lav dine egne øreringe, armbånd eller noget helt tredje hos os. Det kan være, at I er en gruppe, som ønsker at skabe sammen, eller du alene ønsker dig et frirum til at nørde. Alt er muligt.

Lav dine egne øreringe hos The Fiddlery

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Meget mere end et smykkeværksted, hvor du kan lave dine egne øreringe

Som sagt, kan du meget mere end at lave dine egne øreringe, armbånd eller dekorative elementer, du får også adgang til andre kreative områder. Du kan derfor både prøve kræfter med håndlavet keramik, male graffiti, lære at strikke eller meget andet.

Vores rummelige lokaler huser de fire værksteder: 

  • Clay Ground
  • Art Hub
  • Knit Cave
  • The Lab

Virker det næsten for godt til at være sandt? Det er det ikke. Du kan i mellemtiden holde øje med vores aktiviteter, se andre som prøver kræfter med at lave egne øreringe og generel stemning fra værkstederne på vores Instagram.

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål til dit mulige medlemskab, eller hvis du har lyst til at få en rundvisning i værkstederne.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.