Personlige gaver - Lav kreative gaver hos The Fiddlery

Står du overfor endnu en fejring – måske en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag, årsdag eller noget helt femte -, der kræver de helt rette og meget personlige gaver? Så kan det værre, at du selv skal hoppe i værkstedet og skabe dine gaver selv.

Lav din egen keramik hos The Fiddlery

Nogle weekender, og måske endda også hverdage, kan blive rigtig lange, hvis man ikke har noget at lave, og derfor må man tænke kreativt.

Hos The Fiddlery kan vi godt lide at tænke kreativt. Vi kan dog endnu bedre lide at være kreative og udtrykke os kreativt i praksis, og derfor har vi skabt fire forskellige værksteder og frirum, hvor du kan komme ned og få brugt lidt af din kreativitet sammen med os.

Måske har du været hos The Fiddlery før, for at male på keramik, eller måske har du prøvet at lave din egen keramik før, men det er længe siden. Her kommer The Fiddlery ind i billedet, da du i vores værksted, Clayground, har mulighed for at komme ned og lave din helt egen keramik, hvad end dette skulle være et keramik krus, en smuk vase eller et serveringsfad, du kan bruge, når du har gæster.

Uanset hvad, så står vores kunsthåndværkere klar til at hjælpe dig igennem hele processen med at lave din egen keramik – fra start til slut.

Lav din egen keramik hos The Fiddlery

Hvordan kan du lave din egen keramik?

Har du undret dig over, hvor du kan gå hen for at lave din egen keramik? Og måske også undret dig over, hvordan man i det hele taget gør det? Så har The Fiddlery svarene til dig.

I værkstedet Clayground kommer du enten blot ned, hvis du har et medlemskab, ellers kan du købe et Day Pass, som giver dig adgang til alle vores faciliteter, så du kan være kreativ i alle vores værksteder.

Vi hjælper dig godt på vej til at komme i gang med at lave din egen keramik, og hjælper selvfølgelig også til, hvis du skulle møde problemer undervejs, med for eksempel drejeskiven eller udførelsen, teknikker eller noget helt andet.

Når du har udformet og lavet din egen keramik, brænder vi det for dig, og så kan du komme igen, efter det er blevet brændt, og male og dekorere dit værk, så det fremstår så flot som muligt.

Lav din egen keramik i dag

Er du blevet inspireret til at komme i gang med at lave din egen keramik, så tag et kig forbi vores Clayground, keramikværksted, hvor du kan få lov til at lege med ler og keramik lige så tosset du vil.

Lyder keramik og ler ikke som noget for dig, så har vi også andre gode muligheder, som du kan drage fordel af. Vi har eksempelvis også en Knitcave, hvor vi arbejder med tekstiler på forskellig vis – både strik, hækling, broderi og meget mere -, The Lab, vores smykkeværksted, hvor du har mulighed for at lave smykker i guld og sølv, med perler, eller lære at folde papir.

Hvis det er hele familien, der skal afsted sammen, så kan børnene også få lov til at lege med både maling og få lov til at sprøjte og spraye alt det, de vil, i vores Arthub. Her er ingen kreative processer for vilde. Ellers kom og lav din egen keramik med hele familien.

Du kan se meget mere til vores univers på vores Instagram, eller du kan tage et kig forbi vores værksteder på Ryesgade 113 på Østerbro.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.