LÆR AT MALE MED THE FIDDLERY

Har du altid haft lyst til at afholde et kreativt male event for dine venner eller kollegaer? Eller mangler du en god idé til et teambuilding event?
Så kan et male event hos os være noget for dig. 

Vi har ikke længere et fast maleværksted i centeret, men vi har faciliteterne og materialerne til at skræddersy et kreativt event til jer.

Slip din indre picasso løs og lær at male af dig selv

Hos The Fiddlery kan du få en pause fra hverdagen, få ro på efter arbejdet eller lad din kreative side komme frem efter en lang dag i skole.

Lærer du bedst ved selv at prøve dig frem? Hos os er der højt til loftet og plads til hele paletten af kreative tanker. Vores værksted på Østerbro er ikke kun for de øvede eller nybegynderne, her er der plads til alle niveauer. Så kast dig endelig ud i det, prøv dig frem, og lær at male af dig selv.

Et tomt lærred og et kreativt miljø er til tider alt man behøver for at få ideerne til at strømme frem. Hvis ikke det er nok, så er du hos The Fiddlery sammen med en masse andre fumlere. Lær af naboen ved siden af dig eller gå ud af værkstedet, og lad dig inspirerer af omgivelserne.

Vores kreative værksted ligger på Østerbro lige ved søerne, så her er der massere af inspiration at finde. Skulle det stadig ikke være nok så grib din yndlingsfarve og kast den på lærredet og se hvordan dit værk langsomt udvikler sig. Man behøver ikke altid have en planlagt vej for at finde frem til det bedste resultat.

Lær at male med andre

Hvis du derimod leder efter et sted, hvor du kan udvikle dine evner på kurser, så er du også havnet det rigtige sted. Lær at male med andre på vores hold og opdag nye teknikker, som måske kan løfte dine værker til helt nye niveauer. Hos os kan du lære at male alene eller i selskab med andre, det ene udelukker ikke det andet, og du vælger helt selv.

Vi tilbyder to løsninger, når det kommer til leg i vores kreative værksted ved Søerne. For nogle er behovet for et break fra hverdagen blot en enkelt gang imellem, og hertil tilbyder vi et day pass. Vores day pass er perfekt til dig, som kun ønsker at komme forbi en enkelt dag eller lige vil se værkstedet an.

Hvis du derimod ønsker at male, strikke, lave hjemmelavet smykker, eller personlige gaver, så tilbyder vi også et medlemskab til The Fiddlery. Her har du mulighed for at svinge forbi os, lige når det passer dig. Medlemskabet er en fordel for dig, som ofte har brug for et kreativt input i hverdagene eller weekenderne.

Derudover kan du med et medlemskab både male alene eller lære nye teknikker med andre. Du har nemlig med denne løsning mulighed for at tilmelde dig diverse hold, som du finder interessante. Medlemskabet koster 299 kr. om måneden, og giver mulighed for fri afbenyttelse af værkstedet i åbningstiderne.

LÆR AT MALE

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Lær at strikke, lave smykker eller noget helt tredje

Vil du hellere fumle med garn end malerpensler? Eller måske du hellere vil male på keramik end på et lærred? Lær at lave smykker, forme keramik, strikke, broderi og meget mere hos os.

Vi tilbyder ikke kun leg, for den som ønsker at male. Vi tilbyder leg for alle mulige kreative aspekter. Prøv det ene felt af den ene dag, og prøv noget nyt den næste. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

Vi glæder os til at fumle sammen med dig i vores kreative værksted på Østerbro.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.