Lær at hækle i København. Vi har de materialer du skal bruge

Har du også nole gange brug for at koble hoved af efter en lang dag på enten arbejde eller i skole? Hvorfor så ikke sætte dig med med en hæklenål? Det at hækle er nemlig yderst afslappende for sjælen. Når du hækler kan du nemlig slappe helt af, og bare lade dine hænder frit styre hæklenålen, samtidig med at du kan få ro til hoved. 

Hvad er hækling?

Hækling er en traditionel måde, hvor du kan fremstille tekstiler på. Hækling er en metode til at få et stykke garn til at låse sine egne løkker, ved hjælp af en hæklenål, så der dannes et stykke stof.

Dette gøres ved hjælp af kun én lille pind med en krog for enden, hvorimod man ved strikning bruger to pinde til at lave en maske.

Med hækling kan du fremstilles trøjer, huer, vanter, håndledsvarmere, halstørklæder og sjaler, duge og mange andre boligtekstiler. Du kan finde inspiration til dit næste projekt på Pinterest.

At hækle kan godt læres

Bare rolig, du kan godt lære det. Det kan være et uoverskueligt projekt, at lære at hækle, tænker du nok. Hvis du vil lære at hækle, kan du få den rigtige vejledning hos The Fiddlery i København. 

Vi har nemlig et dygtigt team, der står til rådighed, hvis hæklenålen skulle drille, eller hvis du manger inspiration. Derfor er værkstedet KNITCAVE det perfekte sted, hvis du skal lære at hækle.

Har du ikke lyst til at lære at hækle, så kan du slippe din kreativ hjerne løs i vores tre andre værksteder indenfor keramik, maling, smykker, bodering, mv.

lær at hækle

Hvad du skal bruge til at hækle?

Hvis du gerne vil lære at hækle, så har du faktisk ikke brug for så meget udstyr. Alt du har brug for er en hæklenål, en enkelt garnnøgle og så er det en fordel at have et medlemskab hos The Fiddlery. Her kan du nemlig få den helt rette vejledning.

Har du alle tre ting, så er du klar til at hoppe ud i den første maske. Når du først er gået i gang, kan der hurtigt gå sport i den, og så kan du prøve dig frem med en større eller mindre hæklenål, eller en ny slags garn.

Lær dine kreative side at kende hos The Fiddlery

Kreativitet er faktisk ikke en medfødt evne. Det er ikke noget, du enten har eller ikke har, men en evne, alle kan træne – også dig.

Kreativitet kan sammenlignes med træning af kroppen. Går du i fitness og træner dine muskler, bliver de strækere. Det samme gælder for dine kreative evner – jo mere du træner dem, jo stærkere bliver de.

At være kreativ er noget, du kan bruge på arbejdsmarked eller i skolen, når der skal findes nye og smarte måder, hvorpå et problem kan løses eller optimeres. Derfor kan du hos The Fiddlery træne dine kreative evner, og du kan starte med at hoppe ud i at hækle.

Med The Fiddlery har du mulighed for at lære at hækle, strikke, lave smykker, skåle af ler, udfordre dig selv med maling eller noget helt andet. Der er nemlig frit spil i The Fiddlery’s fire værksteder, der alle er samlet under ét og samme tag på Østerbro.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.