Kreativt værksted i København - Fleksible åbningstider

SLIP FANTASIEN LØS

Om du er på udkig efter en ny kreativ hobby, vil forbedre dine evner inden for et felt eller bare leder efter en lille aktivitet til weekenden, så har vi garanteret det helt rigtige for dig.

Plads til leg og plads til alle

Smut forbi os efter en lang dag på Kontoret eller i skolen, og slip fantasien og tankerne løs i et kreativt værksted i København.

Med alt fra maling, keramik, maling på keramik, lær at hækle, malekursus København, akrylmaling og strikkekurser, er vi nemlig et nyt kreativt værksted i København, og vi glæder os til at se dig fumle rundt i vores studier. The Fiddlery giver dig mulighed for at mal på keramik i København, og tage din strikkeklub med forbi, så I kan sidde og strikke sammen. I kan også sidde og lave brodering – det kommer helt an på jer og jeres kreativitet.

Konceptet er lige til – tænk mindre, fuml mere. Med et kreativt værksted i København, ønsker vi at give københavnerne, og alle andre, som måtte lægge vej forbi os, et frirum med leg for voksne.

Vi ved, hvor stresset hverdagen hurtigt kan blive, og hvor vigtigt det er at fordybe sig i noget, som man alene gør for ens egen skyld. Find roen, slip stressen og fordyb dig i dine største interesseområder i flotte lokaler med højt til loft og leg.

Nu siger vi godt nok ‘et frirum med leg for voksne’, men The Fiddlery er absolut ikke kun for voksne. Om du er teenager eller ældre, så er der altid plads til dig.

Vi ser meget gerne, at du kommer forbi alene, med en ven, et barnebarn, en forælder eller hvem end, du kunne have lyst at dele en dag eller et par timer med i et kreativt værksted i København. Prøv vores værksted af med dem du holder af – og besøg vores smykkeværksted og lav hjemmelavet smykker eller tag forbi keramik café og lav personlig gave til hende du holder af. Læs også om papirfoldekunst samt smykkekursus København.

Få medlemskab til et kreativt værksted i København

Som noget helt særligt tilbyder vi et medlemskab til vores værksted.

Det fungerer på samme måde, som du kender det fra fitnesscenteret, hvor du nemt kan smutte forbi os, når det passer dig.

Du kan altså nemt lade dine hænder arbejde kreativt og slå din krøllede fantasi løs, når du mest har brug for det.

Med et medlemskab til et kreativt værksted i København som vores har du også mulighed for at tilmelde dig hold.

Her er der ikke tale om et stram op- eller yogahold, men derimod kurser inden for de forskellige afgreninger vi tilbyder – og det er altså mange.

Med kurserne kan du dygtiggøre dine evner og lære nye teknikker, så du langsomt kan følge din udvikling.

Er du i tvivl om, hvorvidt et medlemskab til et kreativt værksted i København, er noget for dig, så tilbyder vi også dagpas, som giver dig mulighed for at kigge forbi os blot en enkel dag. Denne løsning er perfekt, hvis I eksempelvis er flere som ønsker at lave en aktivitet sammen i weekenden. 

Vores dagpas er også en god mulighed for dig, som overvejer at blive medlem, men lige har brug for at tjekke vores kreative studier ud først.

KREATIVT VÆRKSTED I KØBENHAVN

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Hvad kan du lave i et kreativt værksted i København?

Hos os er begrænsningerne meget små. Det har vi valgt, at de skal være, fordi vi ønsker et frirum med en stor mangfoldighed indenfor alle afskygninger af den kreative verden. Her ser du et overblik over alle de muligheder du finder hos os.

ARTHUB

Eksperimenter med alt fra farver og materialer, til teknikker og kunstarter i vores arthub.

KNITCAVE

Her kan du strikke, knytte, hækle, væve, brodere og meget mere. Mulighederne er mange.

THELAB

Fra guld, sølv og perler til tegning og papirfoldekunst. Her udforsker vi nye håndværk.

CLAYGROUND

Vil du male på keramik? Eller skabe det fra bunden? Kom og leg med i vores clayground.

TID TIL LEG OG FORDYBELSE

Som medlem hos The Fiddlery, et kreativt værksted i København, har du rig mulighed for at koble af og fordybe dig i alverdens kreative sysler. Leg med nye materialer, lær om nye teknikker og fordyb dig i skabelsen af nyt. 

Du er altid velkommen til at skabe på egen hånd i vores kreative værksted i København, men vil du lære om nye teknikker eller måske forbedre dine evner indenfor et særligt felt, kan det være en god idé at tilmelde dig et af vores kurser. 

I The Fiddlery tilbyder vi to slags kurser. Det ene kursus kaldes en tekniksession, og hjælper dig i gang eller finpudser dine allerede eksisterende evner. Det andet kursus kalder vi for et temaforløb, og det er et kursus, der enten strækker sig over et par gange eller afvikles samme dag – men over et par timer. 

Uanset om du vælger at deltage i vores tekniksession eller temaforløb, er du sikret masser af læring og fordybelse i selskab med vores dygtige kunsthåndværkere, der faciliterer de spændende workshops. Som medlem i et kreativt værksted i København har du derfor rig mulighed for at udvikle dig.  

ET KREATIVT VÆRKSTED I KØBENHAVN MED RUM TIL ALLE

Drømmer du om at skabe med ler og maling, men er du hverken hjemmevant med drejeskiven eller penslen? Så kan du tage det ganske roligt. I The Fiddlery behøver du hverken at have evner som Van Gogh eller Gauguin. Tværtimod. Som medlem af et kreativt værksted i København, som The Fiddlery, er alle niveauer kærkommen.

Du behøver derfor hverken at have siddet ved en drejeskive før eller tidligere have modelleret en hel kollektion af egne kaffekopper. Der er nemlig altid en håndfuld kunsthåndværkere eller værter til stede i vores værksteder, og de står klar til at hjælpe dig. Også når leren driller, eller når du har brug for sparring til dit nye værk.

DROP IN OG MAL PÅ KERAMIK

Du behøver faktisk ikke at være medlem af et kreativt værksted i København for at udfolde dig kreativt. Du er nemlig altid velkommen til at ‘droppe in’ i vores Playroom, hvor du har rig mulighed for at male på alt fra kaffekopper og tekander til suppeskåle og tallerkener. 

Når du har malet det ønskede motiv, sørger vi for den efterfølgende glasering og brænding af værket. Når værket er færdigt vil du modtage en SMS, typisk indenfor en uge. Med andre ord er din personlige kaffekop blot et besøg væk – og alle ved jo, at kaffen bare smager lidt bedre i en hjemmelavet kaffekop. 

Har du ikke mulighed for at komme forbi et kreativt værksted i København, men drømmer du alligevel om at skabe din egen keramik, så er der heldigvis gode råd at hente hos os. I bogstavelig forstand. Vi tilbyder nemlig også, at du kan tage vores støbte keramik med hjem og male og skabe hjemmefra stuen. 

Efterfølgende indleveres dit færdige værk til os, og vi sørger for den endelige brænding, så du, indenfor kort tid, kan servere aftensmaden på din nye og hjemmelavede tallerken. 

Som medlem af et kreativt værksted i København er der dermed rig mulighed for at udfolde sig kreativt. Uanset om du vil skabe noget fra bunden, eller du vil sætte det sidste præg, så har du mulighed for det hos The Fiddlery. Vi har samlet det hele under ét tag, så du kan fumle, lege, skabe og fordybe dig i processen. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.