Kreativ hobby - Få gang i kreativiteten hos The Fiddlery

Står du overfor endnu en fejring – måske en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag, årsdag eller noget helt femte -, der kræver de helt rette og meget personlige gaver? Så kan det værre, at du selv skal hoppe i værkstedet og skabe dine gaver selv.

Vi har valgt at fokusere på vores to store keramikværksteder i huset og har derfor ikke længere et fast smykke eller strikke værksted i centeret, men vi har faciliteterne og materialerne til at afholde events i samarbejde med jer. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan skræddersy et event til jer som kan blive præcis som i drømmer om.

Kreativ hobby

Er du på jagt efter en ny kreativ hobby, så du kan udfolde dine kompetencer, eller vil du bare gerne forsøge dig med noget nyt? Hos The Fiddlery har du mulighed for at gøre lige netop det. Med vores medlemskab kan du få lov til at forbybe dig i forskellige kreative projekter, som kun fantasien sætter grænser for. 

Så hvis du går med tankerne om, at du gerne vil prøve en ny hobby eller bare skal i gang med en kreativ hobby, så er der rig mulighed for at fordybe dig hos os. I vores forskellige værksteder kan du føre alle dine ideer ud i livet. Du kan besøge Arthub, Knitcave, Clayground eller Thelab, som er fristeder til kreativitet.

Hvis du går med tanker om at lære at strikke, lav din egen keramik eller noget helt tredje. Du behøver på ingen måde at være professionel, hos The Fiddlery kan alle være med. Uanset om du er nybegynder, amatør eller ekspert, så er der plads til alle niveauer hos os.

For ligemeget om du er helt ny i feltet eller vender tilbage til en gammel flamme i en kreativ hobby, så rummer The Fiddlery det hele. Vores kunsthåndværkere er altid klar på at hjælpe med det hele, så det projekt eller din ide kan vækkes til live.

kreativ hobby

Gå i fordybelse med en kreativ hobby

Vi ved, at der er flere fordele ved at kaste sig ud i en ny kreativ hobby. Udover at fingermotorikken har stor glæde af at fumle, er det også en godt afbræk for hjernen, der får lov til at koncentrere sig og fordybe sig i kunst og kreativitet. Det styrker hjernen, og hvad er bedre en lidt hjernegymnastik?

Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!” er Pippi Langstrømpes livsfilosofi, som vi også gerne vil vække til livs. Der er en hel del kreative ideer hos dig, som bare skal udleves og fuldføres, og hvem ved, måske finder du en ny kreativ hobby, som du ikke vidste, du var dygtig til.

Hiv dine forældre, børn, kæresten eller hvem end du vil have med til en dag i kreativitetens tegn. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i vores mange værksteder for både børn og voksne. Så selvom du har børnene på slæb, er der rig mulighed for, at de kan gå kreativt til værks i de mange kunstværker, vi udbyder.

The Fiddlery’s koncept

Vi håber ikke, at du stadig er i tvivl. En kreativ hobby kan hjælpe dig på mange måder herunder blandt andet afstressning, udvikling og koncentration, og det er blot nogle af de få kompetencer, man får med sig. Bliv medlem, og se alle fordelene ved at lade kreativiteten flyde.

Du har mulighed for både at tilmelde dig på månedtlig basis eller på et enkelt dagspas. Du får dermed adgang til alle vores værksteder, undervisning i forskellige håndværker, adgang til events og meget mere – Så hvad venter du på? Prøv en kreativ hobby allerede i dag. 

Du kan altid følge med på vores Instagram eller Facebook, som løbende opdateres med nyheder, konkurrencer og meget mere! Vi glæder os til at se dig i vores studier og lade kreativiteten løbe løbsk og måske endda til en ny hobby? Vi ses hos The Fiddlery.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.