Keramik-værksted på Østerbro

– FIND DIN INDRE KERAMIKER

Kreative projekter kan være et afslappende pusterum i en ellers stresset og hektisk hverdag. De kommer i alle størrelser og former, og de kan udfolde sig på utallige måder – og vi har plads til dem alle. The Fiddlery danner rammerne for et nyt kreativt knudepunkt, hvor vi samler alt fra keramikværksted til akvarelmaling under samme tag i store inspirerende lokaler midt på Østerbro. Med vores medlemskab vil du altid have en fast base til fordybelse, hvor alle hverdagens forpligtelser kan gemmes væk for en stund.

Leg med ler i vores kreamikværksted

Hører ler kun til i juledekorationer? Selvfølgelig ikke. I vores keramikværksted på Østerbro har vi udskiftet slagbænken og rundsaven med kammerovne og modelleringspinde, så du har rig mulighed for at udleve din indre keramikers drøm. Værkstedet giver plads til leg og krøllede hjerner. Her kan du forme kæmpe cappuccinokopper og ’potter med patter’ – kun fantasien sætter grænser.

Måske er du ikke helt klar til at springe ud i drejeskiver og lerklumper endnu. Eller måske har du allerede selv prøvet kræfter med det derhjemme, men leder efter et sted, hvor du kan forbedre dine evner. Uanset hvilket niveau du er på, tilbyder vi også kurser i vores keramikværksted på Østerbro. Her kan du lære teknikker og metoder i vores værksted sammen med de andre deltagere på holdet. Vi vil hjælpe dig med at føre de kreative idéer ned i leret i vores keramikværksted.

Vi tilbyder to løsninger, når det kommer til at udforske vores værksted. Et dagspas er til dig, som leder efter et enkelt afbræk i hverdagen engang imellem, eller dig, som er nysgerrig på vores kreative univers, og ønsker at afprøve vores strikkegrotte, smykkelaboratorie, keramikværksted eller noget helt fjerde.

Har du derimod ofte brug for et kreativt pusterum i hverdagen eller weekenden, tilbyder vi et medlemskab til The Fiddlery. Medlemskabet koster 299 kr. om måneden, og det giver dig mulighed for at komme forbi værkstedet, lige når det passer dig, og så kan du herefter også tilmelde dig alle vores forskellige hold og kurser.

Et kreativt knudepunkt på Østerbro

The Fiddlery er også meget mere end et keramikværksted. Vi har samlet alverdens muligheder fra den kreative verden under samme tag for at skabe et frirum for så mange forskellige mennesker som muligt. Det er det perfekte sted til at falde i snak med nye personer over strikketøjet eller lære anderledes malerteknikker fra naboen. Hvis du hellere vil fordybe dig i dine egne projekter, giver vores mange kvadratmeter dig også mulighed for at sidde uforstyrret på egen hånd og forsvinde væk fra den travle hverdag.

Er du gået i stå, så tænk mindre og fuml noget mere. Du behøver ikke at kende resultatet på forhånd – lad den kreative proces føre dig frem. Få input fra personerne omkring dig eller se dig omkring. Vores keramikværksted er placeret på Østerbro lige ved søerne, hvorfra du kan hente en masse inspiration fra farverne, naturen, menneskene og arkitekturen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores keramikværksted og kreative univers, som er et trygt sted at udfolde sin kreativitet og forsvinde væk fra den travle hverdag – vi står altid klar med alt fra malerpensler til strikkepinde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København.