Keramik kursus i København - høj faglighed, lav timepris

Lær at lave din egen keramik på et kursus i København

Keramik har over de seneste år vundet indpas i manges indretning, hvad angår vaser, unikke skulpturer, kopper og tallerkener. Nu kan du prøve at lave keramik selv med et keramik kursus.

Plads til leg og plads til alle

Hvis man ønsker nogle unikke og kreative genstande, er keramik perfekt.

Keramik er noget for alle, og det er noget man sagtens kan lave selv. Det er billigere at lave selv, og det behøver heller ikke at se perfekt ud. Faktisk er det ofte det finurlige og organiske udtryk, de fleste finder smukkest.

Håndværket har samtidig en afstressende virkning, hvilket er derfor mange vælger at gøre arbejdet med ler til en del af deres fritidsinteresse. Vil du også gerne selv optage hobbyen, og er du på jagt efter et kursus i København, der kan hjælpe dig godt på vej med alle de mange teknikker, er The Fiddlery stedet for dig. Vi tilbyder også firmaarrangementer, og vores keramik kursus egner sig helt eminent som et firmaevent.

Besøg os på Ryesgade 113 i København Ø.

keramik kursus København

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Hyggeligt keramik kursus i hjertet af København

Hos The Fiddlery finder du flere forskellige kurser, hvor du vil blive hjulpet trygt på vej af vores kreative kunsthåndværkere i København. Det er altså lige meget, om du er helt ny med keramik eller bare gerne vil forbedre dine færdigheder – uanset niveauet så vil et kursus hos os være lige noget for dig.

Vores keramik kursus foregår i vores værksted, som hedder CLAYGROUND. hHer kan du lege med ler i dets bløde og, til sidst, faste form, hvor du afslutningsvist sætter dit helt særlige præg med smukke detaljer og maling.

Vi mener, at lerarbejdet er en langsommelig proces, som kræver både tålmodighed og fordybelse. Hos os handler det ikke om at være den bedste, men i stedet om at være tålmodig og klar på at fumle sig frem. Tålmodigheden vil i sidste ende betale sig, når du står med dit færdige produkt, som både vil indeholde en æstetisk og praktisk værdi.

Et keramik kursus hos os i København er ikke bare lærerigt, men samtidig også enormt hyggeligt. Du er velkommen til at deltage alene eller med en veninde eller en ven. Vi er sikre på, at du på kurset nok skal opleve et socialt fællesskab, hvor der er plads til at lære og blive inspireret af hinanden.

Ved at deltage i et keramik kursus i København får du mulighed for at lære nye teknikker, samtidig med at kunne sparre og få inspiration af andre, som har samme interesse som dig. Vi mener, at man sammen har større mulighed for at forbedre sig og lære af hinanden.

Hvordan kan det se ud? Se et eksempel på, hvordan andre bruger deres tid hos The Fiddlery.

Hvad kan du på et keramik kursus?

Kunne du tænke dig at male på keramik i København? Eller vil du hellere skabe det fra bunden? Så vil du med et kursus lære de mange teknikker, der er forbundet med drejning, modellering, glasurarbejde og brænding.

På vores keramik kurser i København vil fokusset være på gode grundlæggende teknikker. Du vil starte ud med en klump ler, som du kan forme med dine hænder eller ved hjælp af simple redskaber. Når du har formgivet din genstand, skal den i ovnen og brændes, så du bagefter kan dekorere dit keramik med dit personlige præg.

Hvis du er indforstået med basisteknikkerne, kan du med et drejekursus, lære at dreje kopper, krus og skåle, så du kan forbedre dine kreationer endnu mere.

Du vil være sikret at komme hjem efter et keramik kursus med smukke kreationer, som du kan dekorere din bolig i København med eller forære væk til nogen, du holder af.

DISSE KURSER KAN DU DELTAGE I

Kribler det i fingrene efter at komme i gang med at skabe, men er du ikke helt ferm i de mange forskellige teknikker og metoder? Så kan det være en klar fordel af deltage i et keramik kursus. I The Fiddlery tilbyder vi to forskellige slags undervisning. 

Det ene format kalder vi en tekniksession, og her handler det om at lære de fundamentale teknikker, der kan hjælpe dig i gang. Det kan også være, at du allerede kender til de basale teknikker, men du ønsker at forfine dine allerede eksisterende kompetencer. 

Det andet format kalder vi for et temaforløb. Dette forløb strækker sig enten over flere undervisningsgange eller afvikles og afsluttes, over flere timer, på samme dag.

TID TIL FORDYBELSE I VORES TEMAFORLØB

Vil du deltage i et keramik kursus under vores temaforløb tager vores dygtige kunsthåndværkere dig med under hele designprocessen. Fokus i undervisningen vil derfor være på, hvordan du skaber et færdigt produkt ud fra et givent tema. 

Det kan være med udgangspunkt i en specifik stilart, nogle specielle materialer eller et bestemt redskab. Et keramik kursus under vores temaforløb kunne eksempelvis være med fokus på clay croquis, skulpturer, drejeforløb eller glasurkundskab.

Vores temaforløb foregår ofte over flere timer eller flere dage, hvorfor der er rig mulighed for og tid til at fordybe sig i teknikker, materialer og metoder.  

Hvorfor vælge keramik hos The Fiddlery?

Hos The Fiddlery er der rig mulighed for at give sig i kast med alverdens projekter. Her er der ingen, som vil kigge undrende på dine kreationer. Du kan forme, farve eller glasere, præcis som du lyster. Du er med i hele processen fra start til slut, det vil sige, at du er med til at forme dit fremtidige keramik kunstværk, lige som det passer dig.

Hvorfor vælge et keramik kursus hos os? Jo, hos os kan du finde et forløb eller kursus, som passer til alle typer af niveauer. Er du nybegynder i keramik og det at lege med ler, eller er du ret øvet og ved lige præcis, hvordan en drejeskive fungerer. Jamen, så vil vi med glæde byde jer velkommen i vores lokaler.

Yderligere kan du tage alle under armen, både familie, venner, børn eller en date, måske? Det brede niveau og vores dygtige kunsthåndværkere er altid klar på at give en hånd med eller sparre med jer, om hvordan jeres keramik kan få sit fulde potentiale.

Som sagt er vores keramik kursus tiltænkt alle niveauer og aldre, så lige meget hvem du vælger at tage med som kompagnon, kan det lade sig gøre hos The Fiddlery.

keramik kursus

Som tidligere nævnt er dette kursus baseret i vores CLAYGROUND. Vi har dog også en hel del andre værksteder som ARTHUB, KNITCAVE og THELAB. Alle værksteder, hvor din kreativitet kan få frit løb. Hos The Fiddlery kan du lave alt fra brodering, hækling, male eller lave de smukkeste smykker. Et medlemskab hos os, sikrer at du har dine helt egne og unikke kreationer.

Som bonus er du også sikret, at du ikke render rundt med strik, smykker eller vaser som alle andre i København. Du har nemlig helt selv kreeret et unikt design, som man godt må prale af at være indehaver af.

KERAMIK KURSUS SOM GAVE?

Du kan også købe et gavekort til en oplevelse i vores lokaler i København, så du kan overraske en god ven eller kæreste med et keramik kursus. Vi kan desværre ikke love at det bliver ligeså romantisk som i Ghost, dog kan vi love, at vi har alverdens redskaber og kan hjælpe jer med alle de teknikker, i har brug for.

Har du en ide til et stykke keramik, som du vil give i gave? Det kan være, at en, du har kær, altid har ønsket sig et stykke keramik med smuk håndmalet maling, som ikke er til at finde i nogen butikker. Så er det heldigt du har været til keramik kursus hos os, hvor alt er muligt.

Personliggør din gave hos The fiddlery, eller få inspiration blandt det fællesskab, man får blandt alle dem, som deltager i vores keramik kursus. Vi elsker at bringe glæde ud og ved, at hvad end du vælger at lave en gave eller give en oplevelse som gave, så er der helt sikkert ikke et øje tørt.

DELTAG I VORES KERAMIKKURSUS SOM FIRMA

Står du og dine kollegaer overfor et kommende firmaarragement? Så kan et keramik kursus i The Fiddlery måske være den helt rette aktivitet. I fællesskab med jer skræddersyer vi et keramik kursus, så det passer til netop jeres behov og ønsker. 

Et keramik kursus som firmaaktivitet kan være en sjov og anderledes måde at blive rystet sammen på. I behøver ikke at have tidligere erfaring, da vi nok skal lære jer de fundamentale teknikker og metoder på en sjov og legende måde. 

Det vigtigste er, at I får en sjov og anderledes team-dag med plads til kreativitet, masser af nysgerrighed og en følelse af fællesskab.

FORDELENE VED AT LAVE KERAMIK

At lave keramik har faktisk langt flere fordele, end du måske lige går og forestiller dig. Udover at du kommer hjem med smukke kreationer, som kan pryde din bolig, så kan et keramik kursus også være med til at øge din trivsel.

Ved at arbejde med keramik på et af vores kurser kommer du nemlig i flow, hvilket er en tilstand, der kan få dig til at glemme tid og sted. Du vil på kurset udelukkende koncentrere dig om netop det kreative projekt, du sidder med. Keramikken vil opsluge din opmærksomhed, hvilket kan få dig til at glemme hverdagens problemer og udfordringer for en stund.

En anden rigtig god grund til at du skal deltage i et af vores keramik kurser er, at arbejdet med keramik faktisk kan være med til at øge din intelligens. Ja, du læste rigtigt! For at opbygge nye hjerneceller er det nemlig vigtigt, at man også lærer noget nyt, og som sagt handler det ikke om at være den bedste hos os – det handler bare om at have det sjovt og være kreativ.

At fordybe sig i et kreativt og materielt projekt, som du kommer til, hvis du deltager på et af vores keramik kurser, vil også øge din koncentrationsevne. Derudover kan det at sidde med en klump ler i hånden faktisk virke lindrende på sygdomme, såsom depression, stress og angst. I skabelsesprocessen vil dit nervesystem nemlig blive beroliget, fordi du udelukkende har fokus på én ting i lang tid, hvilket hjælper dig med at være tilstede i nuet.

Selvom du måske ikke lige havde tænkt over det, så er der altså rigtig mange fordele ved at deltage i et af vores keramik kurser, og vi glæder os meget til at tage imod dig hos The Fiddlery på Ryesgade!

KERAMIK KURSUS

Drop forbi, når kreativiteten lyster

Vi har åbent i København stort set hele tiden, og du kan bare droppe forbi. Det eneste et keramik kursus kræver er vilje og interesse. Vi anbefaler, at du sætter tid af til det, så du kan arbejde med dine kreationer i ro og fred. Om det er papirfoldekunst, billedkunst, lær at hækle eller mal på keramik, så er du altid mere end velkommen. Du kan også tage din familie med, så I kan lave familieaktiviteter sammen.

Du har mulighed for at vælge mellem enkelte kurser, hele forløb og intensive tekniksessioner.

Det er nemt at komme i gang, det eneste du skal gøre er at vælge et medlemskab. Hvis det er første gang, at du besøger The Fiddlery i København, kan du starte med at købe et day-pass, hvor du kan udforske værkstederne og eventuelt booke en rundvisning hos en af vores dygtige og kreative kunsthåndværkere eller hoppe med på et keramik kursus. Her kan du også høre mere, om de kurser vi holder i keramik, og hvad du kan forvente af dem.

Hvis du er interesseret i at arbejde med din kreative side over en længere periode, kan du købe et monthly-pass, som giver dig adgang til alle værkstederne i København, så du altid kan droppe forbi, når lysten opstår.

Gennem vores app kan du booke en arbejdsstation, hvis du ønsker at arbejde med gulvstaffeli, drejeskive, i glasrummet eller klatkammeret eller booke dit næste keramik kursus. Hvis du tilmelder dig et kursus i København, skal du dog ikke bekymre dig om plads, da vi nok skal sørge for, at der er plads til, at du kan arbejde med store armbevægelser.

Hvis du vil prøve kræfter med nogle af vores andre værksteder eller et keramik kursus i København, så tjek endelig vores hjemmeside ud eller drop fordi The Fiddlery på Østerbro for at høre mere om de kreative muligheder i København. Læs meget mere om vores forskellige kurser på vores side her: malekursus København, tegnekursus København, akrylmaling, strikkekursus København, smykkekursus København og brodering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.