Keramik krus

Kom og vær med

Har du altid gået rundt med en lille keramiker i maven eller måske bare drømt om at lave dit helt eget krus?

Lav dit eget keramik krus

Har du altid gået rundt med en lille keramiker i maven eller måske bare drømt om at lave dit helt eget krus? Det kan også være, at du måske bare ikke kan finde lige netop dét keramik krus, som du bare har gået og fantaseret om, som ville passe perfekt i dit køkken, i hånden og til teen eller din kaffe.

Uanset hvad, så giver The Fiddlery dig muligheden for at få fat på det keramik krus, da vi i vores keramikværksted giver dig både gode råd og vejledning, samt god plads til at lave et helt perfekt keramik krus.

Om det er ved hjælp af en drejeskive eller i frihånd, så er der al mulighed for at lave et keramik krus i vores værksted på Ryesgade på Østerbro i København.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Det helt rette keramik krus

Vi har naturligvis forståelse for, at alle smage er forskellige, og derfor har du mulighed for at komme forbi og male et keramik krus, så det passer ind i dit hjem og til din smag. Ønsker du i stedet et unika krus, så har du som sagt også mulighed for selv at lave forskellige kopper i vores værksted.

Når du selv drejer eller udformer dit unika keramik krus, så er du også selv med til at bestemme, om det skal være med eller uden hank, højt eller lavt, rundt eller firkantet – det er kun fantasien, der sætter grænser for dit værk.

Vores kyndige kunsthåndværkere står altid klar til at give tips til, hvordan din keramik kop bliver lavet på bedste og nemmeste vis, så du ikke skal sidde alene med dine udfordringer eller skønne, kreative ideer.

KERAMIK KRUS

Nyd din kaffe i dit eget keramik krus

Hvad end du vælger at gøre, så er der hjælp at hente hos The Fiddlery. Om det er lokalerne, ekspertisen eller noget helt tredje, du søger, når du skal udforme dine næste keramik krus, så står vi klar med en hjælpende hånd.

Når din keramik er udformet og færdiggjort – hvad end det er ved maling af ét af vores i forvejen formede krus, eller om det er ét, du selv har udstykket -, så kan du tage dit keramik krus med dig hjem og bruge det til at servere en lækker kop kaffe i til en gæst, eller du kan bruge det som dit eget personlige krus.

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers har at tilbyde i vores værksteder på Østerbro, så kan du i vores oversigt over værksteder og kurser se, hvad du kan lave med hjælp fra kunsthåndværkerne eller på egen hånd.

Med et medlemskab kan du komme og gå, som du lyster, og dermed har du rig mulighed for at udtrykke dit kreative sind når som helst.

Har vi vækket en kreativ lyst i dig, så kom endelig forbi, eller kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne hos The Fiddlery.

I mellemtiden kan du også se mere til vores værksteder på både Facebook og Instagram. Lad dig endelig inspirere.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.