Keramik café - Flere forskellige værksteder ét sted i København

I vores keramik café er der plads til at udfolde sin kreativitet med alt, hvad hjertet begærer. Mal på støbt keramik i vores PLAYROOM, hvor vi giver gratis adgang. Drømmer du om at dreje dine egne genstande i keramik? Så er du altid velkommen i vores keramikværksted med enten dagspas eller medlemskab.

The fiddlerys vision

Du vil opleve en kreativ café i hyggelige omgivelser, hvor mulighederne er mange, og hvor kun fantasien sætter grænser. Så har du mod på at begive dig ud på et kreativt eventyr, hvor farverne og evnerne får frit løb, og hvor du kan være 100 procent dig selv? Så tag et smut forbi The Fiddlery i København.

Du vil i vores keramik café kunne opleve et sted, hvor der altid vil være plads til dig i vores forskellige værksteder. Om du kommer alene eller i gruppe, vil der være rig mulighed for at give sig i kast med forskellige kreative færdigheder, såsom keramik, billedkunst, strik eller mal selv keramik. Du kan også prøve vores keramik kursus.

Hos The Fiddlery har du mulighed for at fordybe dig i dit arbejde og lade din kreativitet få frit løb. Vi mener, at kreativitet findes i os alle, det er bare med at sætte håndværket på dagsordenen og overgive dig til fantasien i vores hyggelige omgivelser.

Hos os handler det ikke om at være den bedste, men i stedet give dig selv tid til at prøve dig frem, og have mod på at fumle med dit arbejde i trygge rammer. Og når det kommer til keramik, er der ikke så mange regler, og derfor er det også perfekt, hvis du bare gerne vil have et lille pusterum fra hverdagens strabadser i København.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Et sted med mange muligheder

I vores keramik café er der plads til alle uanset alder eller færdigheder. Vi tilbyder nemlig kurser til alle niveauer og aktiviteter.

Hvis du eksempelvis ønsker at udvikle dine evner indenfor keramik, har du mulighed for at deltage i forskellige workshops, hvor du kan vælge mellem kurser, hele forløb eller mere intensive teknik sessioner.

Som medlem har du desuden mulighed for at tage en gæst med, så I sammen kan besøge vores café og dykke ned i keramikkens mange muligheder. Her kan i selv forme og skabe smukke ting af keramik, eller I kan udvælge jer et stykke keramik, som I kan male og dekorere, som I har lyst.

Særligt indenfor keramik vil The Fiddlery kunne tilbyde værkstedet ”CLAYground”, hvor du har mulighed for at male på keramik, lær at hækle eller udforme din egen keramik helt fra bunden.

Du vil her kunne dygtiggøre dig og lære nye teknikker indenfor ler, drejeskiver, glasering, papirfoldekunst, brodering og meget mere. Vores dygtige personale vil altid stå klar til at hjælpe med spørgsmål, teknikker og gode råd. Udover keramik, vil du også have mulighed for at følgende ting: lær at strikke, lær at male og maling på keramik. Du vil altså kunne lave mange aktiviteter i København ved at melde dig ind i The Fiddlery. Det er aktiviteter for familien, så medbring hele din familie. Du kan også bruge vores abonnement, med din strikkeklub (I skal alle være medlemmer), så I kan strikke sammen.

KERAMIK CAFÉ

Keramik café i København

The Fiddlery er et socialt samlingssted i København, hvor man har mulighed for at spare med andre og samtidig dygtiggøre sig med hinanden. Hvis du har brug for en pause, vil du altid have mulighed for at nyde en god kop kaffe eller andet godt i vores hyggelige CraftCafé.

Vi har opsat de helt rette rammer til at udfolde sig kreativt, og vi har vores kyndige kunsthåndværkere og vejledere, som til enhver tid står klar til at hjælpe dig, hvis du har begivet dig ud i keramikkens kunst for første gang, eller hvis du er en rigtig kunstner, der bare har brug for lidt sparring eller en lille snak om keramik.

I vores keramik café i København skal der absolut være plads til alle, og derfor har vi også fokus på at gøre det til et indbydende og velkommende sted, hvor man kan begå sig i sit eget tempo. Keramik behøver ikke at være en lang og kedsommelig affære, det kan gøres sjovt og udfordrende for enhver – stor som lille, ung som gammel.

Du har mulighed for at besøge vores café til en kreativ eftermiddag eller tilmelde dig en medlemsaftale, så du altid kan komme forbi og lade kreativiteten blomstre. Vi er placeret på Østerbro og har åbent fra 08:00 til 22:00 (24:00 i weekenden).

Kom og lav keramik med os i København

Du har mulighed for at besøge vores café til en kreativ eftermiddag eller tilmelde dig en medlemsaftale, så du altid kan komme forbi og lade kreativiteten blomstre. Vi er placeret på Østerbro i København og har åbent fra 08:00 til 22:00 (24:00 i weekenden).

Så tag din bedste, kreative ven eller hele familien med under armen, når der skal laves keramik eller andet kreativt håndværk i København og få en skøn oplevelse og kvalitetstid med dem, du holder af.

HAR DU BRUG FOR RÅD OG VEJLEDNING?

I vores keramik café er der plads til alle dine fumlerier. Faktisk tror vi på, at fumlerierne er en af vejene til at skabe unikke genstande, der enten undersøger, betragter eller fortolker de omgivelser, vi er en del af. Og du er bestemt ikke alene med dine fumlerier.

For i vores keramik café og vores øvrige værksteder vil du blive mødt af vores mange, dygtige kunsthåndværkere i de åbne vejledningstider. Alle kommer med unikke historier og erfaringer indenfor deres håndværk, der spænder fra fumlerier med ler og maling til smykker, strik og papirfoldekunst.

Du kan møde ansigterne bag fumlerierne på vores hjemmeside eller på Instagram, hvor vi løbende præsenterer dig for de dygtige håndværkere bag.

Kommer du udenfor kunsthåndværkernes vejledningstider, er der intet at frygte. Vores dygtige værter står nemlig klar til at tage dig i hånden og hjælpe med materialevalg, retning og udtryk for dine kreative udfoldelser. Du kan også læse mere om drejeskive keramik, håndlavet keramik, akrylmaling, strikkekursus København, malekursus København, tegnekursus København, keramik Københavnkeramik krus, hvad kan man lave i København, DIY – ideer til gør det selv projekter, aktiviteter for familien, håndarbejde, smykkekursus København, lav dine egne øreringe eller date idéer i København her. 

BLIV MEDLEM

Som medlem hos The Fiddlery har du for 299 kr. om måneden fri mulighed for at udfolde dig kreativt i vores mange værksteder. Som medlem kan du også tilmelde dig vores mange lærerige kurser, events og workshops, hvor du kan finpudse dine færdigheder og lære nye håndværk.

Vi tilbyder kurser og undervisning af forskellig varighed og niveau. Om du er nybegynder eller har fumlet i flere år, er det muligt at finde et kursus, der passer til netop dit niveau. Du kan også arrangere teambuilding, firmaevents og firmaaktiviteter hos os. Du kommer ikke til at spørge dig selv om “Hvad kan man lave i København?”, når du først kender til The Fiddlery. Her er af en masse kreative ting af lave. Du er også velkommen til at læse om smykkekursus, keramik café, sjove aktiviteter samt drejeskive keramik.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et kreativt værksted i København.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.