Jul i The Fiddlery

Skal vi flette vores juleplaner sammen? I anledning af den søde juletid skruer vi ekstra op for hyggen og inviterer indenfor til kreative julesysler- og aktiviteter i The Fiddlery i november og december.

Julemandens værksted

Lav årets julegaver i julemandens værksted. Med kyndig vejledning fra vores dygtige julenisser, har du mulighed for at lave én julegenstand (enten støbt keramik eller keramik fra bunden) pr. købt billet.  

Julemandens værksted afholdes søndag d. 20. november, 27. november og 4. december fra kl. 11-14 eller kl. 15-18. Billetten dækker indgang, en julegenstand og julesnacks. Du kan også købe vores familiepakke, der inkluderer indgang for 2 voksne og 2 børn og en julegenstand pr. person samt julesnacks.

Tilmeld dig i vores kursuskalender ↓

Julemarked

Kom til julemarked i The Fiddlery d. 11. december, hvor der vil blive solgt keramik og andet. 

Der er åbent hus for alle hele dagen. Er du interesseret i selv at sælge, kan du booke en stand ved at skrive til os på info@thefiddlery.dk.

Adventshygge og meget mere

Foruden julemandens værksted byder vi i november og december også på en række andre spændende juleaktiviteter i The Fiddlery. Du kan eksempelvis lave årets juledekoration eller deltage i vores adventsaktiviteter, der hver uge byder på sjove og julede aktiviteter. 

Se alle events og tilmeld dig på knappen nedenfor. 

Lav keramik i julegave

Udforsk vores kreative frirum

Lav julegaven hos The Fiddlery
Lav julegaven hos Fiddlery
Lav keramik i julegave
The fiddlery - lav julegaven her

THE FIDDLERY​

ÅBNINGSTIDER​

Slip fumlerierne løs i vores 1100 kvm. store center på Østerbro til kreativ udfoldelse, fordybelse og eksperimentering.

Mandag : Lukket

Tirsdag – fredag : 11.00 – 20.00

Lørdag – søndag: 10.00 – 18.00

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.