INDENDØRS AKTIVITETER, DER SKABER AKTIVITET

I de kolde efterårs- og vintermåneder kan det være svært at finde på aktiviteter, hvor det ikke kræver at være udendørs. Ofte ender man med at sidde indendørs hjemme og selv finde på ting at bruge sin tid på.

Det behøver du dog ikke længere. Hos The Fiddlery kan du nemlig udleve dine kreative fantasier ved at give dig i kast med et hav af forskellige aktiviteter, der alle foregår indendørs. Du kan besøge vores kreative værksted på Østerbro på Ryesgade 113, hvor du kan arbejde med aktiviteter lige fra keramik, maling, garn og meget mere. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det gode ved The Fiddlery er, at du nu ikke behøver at sidde indendørs derhjemme alene og være kreativ. Vi giver plads til alle, så uanset om du er helt ny i den kreative verden, eller om du har stor erfaring med diverse teknikker. Alle er velkommen, og du kan trygt besøge os alene eller med en veninde. Det vigtigste er, at du bringer god stemning og gå på mod, så skal vi nok sørge for resten.

Vores dygtige kunsthåndværkere hjælper dig gerne med alle vores forskellige indendørs aktiviteter, lige meget hvilket værksted du ønsker at arbejde i.

Hvad kan du lave af indendørs aktiviteter

Prøv vores Arthub, hvor du kan eksperimentere med alt fra farver og materialer til forskellige teknikker og kunstarter. Du kan tegne smukke tegninger eller kreere malerier, som kan pynte dit værelse hos dig selv, eller hos en du har kær. 

I vores Knitcave kan du prøve kræfter af med strikning og alt indenfor denne kunst. Mulighederne er mange, så det er bare med at bevæge dig indendørs og komme i gang. Hos os finder du både opskrifter og diverse strikkeudstyr som garn og strikkepinde, så du kan komme godt igang med dit projekt. 

Hos Claygroud kan du på fumle med keramik, lige så meget du vil. Du kan både male på keramik med alverdens farver, eller du kan skabe og forme det helt fra bunden. Hvis du ønsker at skabe smukke kopper, skåle eller noget helt tredje, som du kan give i gave eller beholde sig, er dette værkstedet for dig. Her lærer du alle teknikker som modellering, drejning, glasur-arbejde og brænding.  

I Thelab kan du fordybe dig i indendørs aktiviteter, der omhandler smykkedesign. Her kan du lave smukke smykker af guld, sølv eller i perler. Vi gør det nemt og enkelt for dig, og vi finder hele tiden på nye teknikker, og vi vil med glæde lære fra os og sætte dig ind i det, næste gang du besøger os. 

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Indendørs aktiviteter

Besøg dit helt eget kreative frirum i dag

Vælg mellem et day- eller monthly pass, så du altid kan lægge vejen forbi os. Hvis du har nogle spørgsmål til vores mange indendørs aktiviteter, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan blive holdt opdateret på nye aktiviteter og fordele. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.