The Fiddlery - et godt svar på, hvad man kan lave i København

Prøv noget nyt og udforsk dine kreative egenskaber i vores værksteder. Kig forbi os et stenkast fra søerne på Ryesgade 113, Østerbro. Alle er velkommen – tænk mindre og fuml mere.

Flere værksteder samlet et sted

Spørgsmålet som: “Hvad kan man lave i København?”, står tydeligt for de fleste i København, og det er ofte svært at finde en aktivitet, hvor du dækker flere behov på én gang, men det har vi løst for dig.

Da vi har flere keramik værksteder, kan I bruge vores drejeskiver til at fordybe jer i ler og drejeteknikker, samtidig med resten af jer former jeres egne skulpturer eller glasere brændte værker.

Tag dine venner, familie, dit fodboldhold eller dine studiekammerater med, og I får plads til at prøve noget nyt i København. Udfordre jer selv og jeres kreative egenskaber.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Hverdagen i København - hvad kan man lave?

Ikke nok med at The Fiddlery er det perfekte sted for et godt arrangement, hvor I i fællesskab fordyber jer i kreative kundskaber, men der er også mulighed for at blive et fast medlem af den kreative familie. 

Er du den kreative type, der elsker at udforske dine ideer, og ikke ved, hvad man kan lave i København, så er The Fiddlery lige noget for dig. Som medlem har du fuld adgang til alle værksteder alle dage for kun 379 kr. om måneden.

Du kan med et medlemskab både få adgang til kurser, ekspertise fra dygtige kunsthåndværkere og medlemsrabatter på materialer og vores løbende events.

Lyder det som noget for din krøllede hjerne, og kan du ikke vente med at få gang i at skabe håndlavetkeramik, så kan du allerede i dag melde dig ind og få adgang med det samme, så du kan komme i gang med at slippe din fantasi løs.

Mens du venter, eller stadig er i tvivl om, hvad man kan lave i København, kan du lade dig drage af vores sociale univers på Instagram, og få inspiration til dit næste kunsthåndværk eller aktivitet. 

The Fiddlery - et godt svar på, hvad man kan lave i København

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.