Hjemmelavede smykker - Lav dine egne smykker hos The Fiddlery

Find din indre smykkedesigner frem og lav smukke og unikke hjemmelavet smykker med perler, sten, charms og vedhæng i The Fiddlery’s kreative univers.

Lav flotte hjemmelavet smykker

Smykker behøver ikke at koste en formue, det er faktisk ganske enkelt og nemt at lave dem selv. At skabe sit eget med hænderne kan virke utrolig meditativt og beroligende. Der er nemlig noget helt særligt ved at arbejde intenst med noget og se det udfolde sig til smukke kreationer, som man kan bruge selv eller give til en man holder af.

Med hjemmelavet smykker kan du skabe unikke genstande, som ikke kan sammenlignes med andre og som afspejler din personlighed. At skabe noget hjemmelavet kan samtidig give anledning til en masse komplimenter, hvilket føles ekstra godt, når det vedrører noget, man selv har skabt. Du skal derfor aldrig være for genert til at fortælle andre, om de smykker, du selv har skabt.

Lav smukke og farverige smykker

Hos The Fiddlery kan du besøge vores smykkeværksted, hvor du kan lave lige de smykker, du drømmer om. Der er mange fordele ved at lave sine egne smykker, og hos The Fiddlery har du mulighed for at gå på opdagelse i vores mange redskaber og smykkedele og alverdens perler, så du kan skabe de flotteste øreringe, halskæder, armbånd eller ringe.

Du kan blandt andet lave dine hjemmelavet smykker med vores store udvalg af perler, ædelstene, vedhæng og charms. Hvis du vil arbejde med guld- og sølvdele, har du også mulighed for det. 

Kun fantasien sætter grænser, og hos os har du mulighed for at udfordre det, som du kendetegner ved hjemmelavet smykker. Vores dygtige kunsthåndværkere er nemlig eksperter i de mange teknikker og kan vise dig, hvordan du tager hjemmelavet smykker til helt nye højder. 

Inden du går i gang med at lave dine hjemmelavet smykker, kan du først vælge mellem forskellige menuer, alt efter, hvilken type smykke du ønsker at lave, og hvilken længde det skal have. Af type kan du vælge mellem arm, hals eller ører og længde mellem 20, 50, 75 cm eller kreol/krog. 

Når du har valgt din menu kan du besøge smykkemarkedet og fylde en skål med de perler, sten, charms eller vedhæng du ønsker at bruge. Læs mere om de forskellige muligheder og priser i beskrivelsen af vores smykkelab

Besøg The Fiddlery og lav hjemmelavet smykker

Besøg The Fiddlery og lav hjemmelavet smykker

Du har mulighed for at deltage i kurser og få undervisning i vores forskellige værksteder, heriblandt, hvordan du laver de smukkeste hjemmelavet smykker, som dine veninder vil misunde. 

Med et månedligt medlemskab på 299 kr. kan du altid svinge vejen forbi os og udfolde dine kreative talenter, hvis du har brug for et afbræk fra den travle hverdag. Besøg også vores tre andre værksteder, hvor du kan lave dit eget keramik, male smukke kunstværker eller strikke din næste yndlingstrøje. 

Vi håber at du har lyst til at finde din indre smykkedesigner frem og kaste dig ud i en verden af farverige og kreative smykkematerialer.

Lav flotte hjemmelavet smykker

MØD TEAMET BAG

Få sparring og vejledning af vores kreative kunsthåndværkere i de åbne vejledningstimer.

Lav smukke og farverige smykker
Lav smukke og farverige smykker

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Besøg The Fiddlery og lav hjemmelavet smykker

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.