HÅNDLAVET KERAMIK

Kom og vær med

Når du laver dit keramik i hånden kan alt opstå, du kan nemlig lave de smukkeste uperfekte glaseringer og former.

Lav smukt håndlavet keramik til hjemmet

Du kan forme håndlavede skåle, finurlige kopper og skæve vaser, kun fantasien sætter grænsen. 

Der er mange fordele ved at lave håndlavet keramik, i stedet for at købe det gængse keramik alle har derhjemme. Håndlavet keramik er med til at udfordre den klassiske, nordiske og minimalistiske stil, som ofte er kendetegn for dansk interiør. Med håndlavet keramik kan du pryde dit hjem med personlige, levende og autentiske genstande, som dine besøgende vil misunde. 

Håndlavet keramik er nemlig unikt, da man ofte ikke vil opleve at finde to genstande der er fuldkommen ens. Hver genstand udtrykker nemlig noget helt særligt, og har med deres farver, former og mønstre noget forskelligt at byde ind med. 

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Besøg The Fiddlery til en dag i keramikkens tegn

Hvad kunne være bedre end at kunne lave dit eget keramik i hånden. Hos The Fiddlery er det præcis det, du har mulighed for. Har kan du besøge vores claygound, hvor du kan kreere smukke og unikke genstande, som du kan pynte dit hjem med eller give til en, du holder af. 

Du har også mulighed for, at deltage i keramik kurser, hvor vores dygtige kunsthåndværkere står klar til at hjælpe samt vejlede i keramikkens mange teknikker. Det kan være, hvordan man bruger drejeskiven, glaserer og brænder sit keramik. Ved at arbejde i samspil med andre, giver det mulighed for, at blive inspireret af andres håndlavede keramik og hvilke teknikker de gør brug af.

Kig forbi vores værksted og eksperimentér med at lave dit keramik helt fra bunden, der er nemlig noget særligt ved at få ler mellem hænderne, som til sidst bliver til et færdigt produkt. 

Besøg os en enkelt dag med et day pass eller køb et monthly pass, så du altid kan komme forbi og lave videre, hvis ikke du nåede at blive færdig ved sidste besøg. 

HÅNDLAVET KERAMIK

Få inspiration af keramikkens mange muligheder

Du kan som sagt lave mange forskellige former for keramik, lige fra de klassiske genstande som kopper, vaser og skåle. Du kan også forsøge at begive dig ud i avancerede håndlavede genstande som skulpturer, kander eller lysestager. 

Hvis du føler at du har lyst til at prøve noget nyt, kan du begive dig ud i teknikken at lave krøllet keramik. Her ruller du først dit ler meget tyndt, hvor du derefter former det så det ligner krøllet papir. Med denne teknik kan du lave smukke, unikke kopper eller vaser, og give dine genstande et “uperfekt” udtryk. 

Når du har formet dit håndlavet keramik med eller uden drejeskive, findes der mange forskellige teknikker til at glasere med. Alle teknikker giver et unikt og æstetisk udtryk, om du vælger en farve som giver et blankt eller mat look, du kan tilmed også dyppe din genstand i maling eller sprøjte det på.

Læg vejen forbi The Fiddlery og opdag hvordan håndlavet keramik kan bidrage med noget helt særligt. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.