HÅNDARBEJDE: EN VERDEN FULD AF KRATIVITET

Er du den kunstneriske type, der bare elsker at fordybe dig i kreative projekter og afprøve nye strikkeopskrifter eller dreje dit helt eget keramik krus i ler? Jamen, så har du fundet det helt rette sted at få afløb for din trang til håndarbejde.

Meget mere end “bare” håndarbejde

Hos The Fiddlery har vi nemlig forskellige værksteder, der arbejder med forskelligt håndarbejde og gør-det-selv koncepter inden for den kreative verden. Her kan du udfolde dig, som du har lyst, hvad end det er for at slappe af eller for at udfordre dig selv.

Vores kunsthåndværkere, der er specialiseret inden for alt fra keramik til tekstil, står altid klar til at give en hjælpende hånd, vejledning eller kommer med gode råd til, hvordan du laver dit kreative håndarbejde på bedste vis.

I vores lille kreative verden af håndarbejde og kunsthåndværker finder du meget mere end “bare” kreative projekter. Du finder et frirum, hvor du kan være kreativ, hvor der er ligesindede, der gerne tager en hyggesnak om kreative projekter, og folk med alle niveauer af kunnen inden for håndarbejde – alt fra nybegyndere til de helt erfarne.

Derfor kan du også være sikker på at finde folk, som du kan læne dig op ad, hvis du får brug for hjælp eller nogle til at sparre med, når du skal bruge inspiration til dit håndarbejde.

I de forskellige værksteder finder du også gratis opskrifter på nye og sjove projekter, som du kan give dig i kast med. I tekstilværkstedet kan du eksempelvis finde gratis strikkeopskrifter. Vores kunsthåndværker hjælper dig også gerne med at lave dine helt egne strikkeopskrifter.

Kom og lav håndarbejde, når det lyster

Med et medlemskab hos The Fiddlery, for 299 kr./måneden, får du fuld adgang til alle vores faciliteter i vores værksteder, får medlemsrabatter på alt fra materialer til events, og så får du selvfølgelig også hjælp fra vores erfarne kunsthåndværkere.

Vil du lære mere om et specifikt håndarbejde, tilbyder vi også kurser i de forskellige kunsthåndværker, så du kan blive en haj til at strikke og lave dine helt egne strikkeopskrifter, dreje tallerkner som en professionel eller måske støbe dine egne smykker i sølv eller guld.

håndarbejde

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Inspiration til kreativ håndarbejde

Hvis vi har vækket en kreativ flamme i dig, så tøv endelig ikke med at komme forbi vores værksteder på Ryesgade 113 på Østerbro, hvor du kan komme ind med et Day Pass – både til børn og voksne. Et Day Pass til børn vil give gratis adgang for en medfølgende voksen.

Har du prøvet vores mange værksteder af, og er du helt vild med det, så kan du også få lov til at dele det med resten af familien, med vennerne, eller måske endda med kollegaer, da vi gerne stiller et firmaarrangement på benene, så hele din arbejdsplads kan blive rystet sammen på en sjov, anderledes og kreativ måde.

I mellemtiden kan du følge med i alle vores fumlerier på vores Instagram profil, hvor vi jævnligt poster om gode strikkeopskrifter, nye kreative projekter og ideer, og meget, meget mere om vores kreative verden med håndarbejde.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.