DET KREATIVE FIRMAEVENT I KØBENHAVN

Noget for alle

Skal du finde på årets firmaevent? Så er The Fiddlery noget for dig.

Sjov for alle

Har du prøvet alle de aktive aktiviteter i København, såsom go-kart og paintball og savner en mere rolig og fordybende aktivitet til dit næste firmaevent, så vend blikket mod The Fiddlery. I vores kreative værksteder er der plads til alle kreative udfoldelser i alt fra keramik til billedkunst. Det er derfor det perfekte sted for dit firma med alsidighed, da de fleste kan være med. 

Hos The Fiddlery behøver du ikke være professionel keramiker eller kunstner, du kan også bare have lyst til at fumle dig frem med dine kreative egenskaber – tænk mindre og fuml mere til dit næste firmaevent i København.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Vi sørger for kreative aktiviteter i København

Vi imødekommer alle ideer og har blandt andet skabt rum for, at du, på mere utraditionel vis, kan være kreativ til dit firmaevent i København. I vores Arthub kan du, til dit event med dit firma, eksperimentere med farver, materialer og teknikker. I vores kælder finder I et stort rum, hvor I får mulighed for i fællesskab at kaste og sprøjte med maling og forsøge dig med graffiti – på lovlig vis.

Hvis I til jeres firmaevent i København mangler lidt at være fælles om, kan I sætte jer til rette ved vores drejebænke og udforme jeres helt egne lerkrukker, kopper, skåle og hvad end fantasien byder på. Du finder hurtigt ud af, hvem der har hænderne skruet korrekt på.

Unge som gamle er den senere tid blevet fascineret af strikketøjet, og det er vi også. Til dem, der lyster et sæt strikkepinde og en god tråd, er der derfor også mulighed for at strikke til dit firmaevent i København.

Mød vores kunstneriske håndværkere inden dit firmaevent

Lyder det spændende at prøve kræfter med det kreative, fremfor at skulle have puls og fart på programmet til dit næste firmaevent, og, hvis ikke andet, savner at kunne differentiere i aktiviteterne i løbet af et arrangement med dit firma, så kom til os.

Du kan læse meget mere om vores kunsthåndværkere, og hvad de hver især kan tilbyde vores kreative sjæle i værkstederne, og hvad de kan hjælpe dig med til dit firmaevent i København.

Er du i planlægningsfasen? Du er altid velkommen til at stikke hovedet ned forbi på Ryesgade 113 i København Ø og se nærmere på vores 1100 kvm. og lade dig inspirere af de 4 værksteder.

FIRMAEVENt

Er du blevet bidt af kreativiteten efter dit firmaevent?

Du er måske ikke den første, der har fået smag for den skønne måde at fordybe sig på efter at have deltaget i den aktivitet dit firma har afholdt eller det firmaevent i København, som du selv har arrangeret – og vi kan godt forstå det.

Du kan nemt tilmelde dig og blive medlem for blot 299 kr./måneden, hvor du her får adgang til alle faciliteter, kurser og værksteder alle ugens dage – inden for åbningstiderne. Du kan melde dig på kurser og hold eller sidde helt roligt i dit eget tempo og fumle dig frem.

Du kan i mellemtiden også stikke snuden indenfor i vores sociale univers på Instagram og lade dig inspirere af alle de kreative aktiviteter.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.