FIRMAARRANGEMENT I KØBENHAVN

We got you!

Skal du finde på et firmaarrangement? Bare rolig, for vi har den helt perfekte idé.

Firmaarrangement i København?

Skal du afholde et firmaarrangement i København? Og kunne du godt tænke dig, at firmaaktiviteterne ikke blev for vildt og voldsomt, men måske kunne bruges som et neddæmpende og mere meditativt arrangement, hvor dine medarbejdere eller kollegaer bliver udfordret på en nye måde?

Så har du fundet det helt rette sted at lede! Hos The Fiddlery tilbyder vi nemlig en lang række af kreative aktiviteter til dit firmaarrangement i København, hvor både du og dine medfølgere vil have mulighed for at få et pusterum for hverdagens stress og jag. I vores værksteder har du nemlig mulighed for, på rolig vis, at udholde dine kreative evner og din kreative sjæl.

At firmaarrangementet i København bliver kreativt og roligt betyder ikke, at det bliver kedeligt – tværtimod!

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Planlæg dit næste firmaarrangement i København hos os

Planlægger du dit næste firmaarrangement hos os, så vil dine medarbejdere eller kollegaer møde en masse kreative udfordringer, der på individuel vis kan løses på mange forskellige måder.

Vores erfarne og dygtige kunsthåndværkere vil give jer kyndig vejledning i, hvordan de forskellige kurser og teknikker anvendes og udføres. Således vil jeres firmaarrangement blive både lærerigt og sjovt, da I vil komme i kontakt med jeres kreative sjæl, som måske ikke så tit får lov til at komme ud og lege i den hektiske hverdag.

Vi tilbyder blandt andet værksteder og kurser i følgende:

Keramik:
Her vil i lære om drejning, modellering, glasurarbejde og brænding af keramik, og de teknikker, der ligger bag det smukke håndværk.

Billedkunst:
Her vil I lære om farver og materialer, mens i kan få afløb fra enhver irritation ved at kaste, dryppe, sprøjte og pensle med maling. Enhver voksens drøm, om at blive et barn igen, vil her gå i opfyldelse.

Tekstil:
Med disse kurser og teknikker lærer I at knytte, hækle, strikke, væve, brodere, hakke og meget, meget mere. Arbejdet, I får lavet, kan kombineres med både smykkedele og indfarvning.

Smykker og papir:
I smykkeværkstedet lærer I blandt andet at arbejde med sølv, guld og perler, der kan sættes sammen til enestående smykker. Derudover, tilbyder vi også her kurser i papirfoldekunst, decoupage og tegning som firmaarrangement.

FIRMAARRANGEMENT

Lyder det som et firmaarrangement for dig i København?

Vi håber, at ovenstående har inspireret dig til at tænke anderledes i forhold til dit næste firmaarrangement i København. Og hvis vores værksteder lyder som noget for dig, så kontakt os endelig.

Vi kan byde på hele 1100 kvadratmeter af kreativ udfoldelse, og derfor er vi også sikre på, at der er noget for enhver smag og kreativ sjæl til dit firmaarrangement hos os.

Mens du venter kan du oplagt undersøge mulighederne for et medlemskab, hvor du får masser af fordele, såsom rabatter og tilbud om kreative events i vores værksteder. Med et medlemskab, der koster 299 kr. Månedligt, kan du frit komme og være kreativ med dine egne projekter, eller du kan starte nye med hjælp fra vores skønne kunsthåndværkere i København.

Du kan også følge med i, hvad det er vi går og fifler med til hverdag i København på vores Instagram, hvor vi jævnligt deler billeder og opslag.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.