FIRMAAKTIVITETER I KØBENHAVN

Kom og vær med

Skal du finde på firmaaktiviteten? Så hjælper vi dig hos The Fiddlery.

Firmaaktiviteter for nye og gamle

Står du og skal afholde firmaaktiviteter eller et firmaevent for dine medarbejdere eller kollegaer, men er du på bar bund i forhold til hvor og hvad? Så har du fundet det helt rette sted at lede. Vi tilbyder nemlig en masse fede aktiviteter, som kan aktivere virksomheden kreativt.

Man kan bruge firmaaktiviteter til mange ting. Det kan både være til at ryste nye og gamle kollegaer sammen, eller for at lave noget socialt sammen, så hverdagen ikke bliver for grå.

Firmaaktiviteter, også kendt som teambuilding, er således et godt værktøj til at få rystet medarbejdere sammen på kryds og tværs, da den enkelte medarbejder kommer med specifikke kompetencer, som kan være til fordel i én aktivitet, mens andre kommer med kompetencer, der er gode i en anden aktivitet.

Dette medvirker til, at medarbejderne lærer at samarbejde på nye måder med både nye og gamle kollegaer, og på den måde bliver de også rystet tættere sammen.

Typisk kommer firmaaktiviteter i forbindelse med andre begivenheder, såsom sommerfest, julefrokost eller andet socialt arrangement.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Kreative firmaaktiviteter

Der er mange måder, hvorpå man kan få rystet sit team sammen på, eller blot aktiveret kontoret lidt. Vi har med vores store studier i Ryesgade på Østerbro både arealet og ikke mindst evnerne til at aktivere dine medarbejdere på en kreativ måde.

Vores studier indbyder nemlig til sjov, kreativ udfoldelse, fordybelse og eksperimentering. Dine medarbejdere eller kollegaer har således mulighed for at arbejde med både ler og drejeskive keramik, tekstiler, metaller og meget mere, hvis i kommer forbi til firmaaktiviteter hos The Fiddlery.

I får her mulighed for at udfolde jeres kreative evner og slå hjernen lidt fra, da tingene ikke behøver at være perfekt, og derfor skal håndværket bare komme intuitivt.

Hvilke firmaaktiviteter tilbyder vi?

Som nævnt, tilbyder vi mange forskellige aktiviteter, der kan hjælpe med at ryste jer sammen. Herunder hører blandt andet kurser og vejledning i:

  • Smykker
  • Keramik
  • Billedkunst
  • Tekstil
  • Papir

Vi rummer altså en bred vifte af kreative aktiviteter, som både kan være lærerige og sjove at udføre som firmaaktiviteter for dig og din virksomhed.

Du kan læse meget mere om, hvad de enkelte kurser giver og tilbyder på vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om os og vores studier.

Læs med her, og se hvad I kan give jer i kast med hos The Fiddlery: strikkekursus, aktiviteter for familien, hvad kan man lave i København, kreativ hobby, aktiviteter for børn, personlige gaver, keramikværksted samt keramik kursus.

SKAB ET FÆLLES VÆRK I THE FIDDLERY

Vi har samlet kreativiteten under ét tag. Det betyder, som nævnt ovenfor, at vi tilbyder alverdens kreative discipliner, der kan ryste dig og dine kolleaga sammen til jeres næste firmaaktivitet.

Når I booker jeres firmaaktiviteter er det op til jer at vælge, om I vil skabe individuelle værker eller ønsker at lave et fælles værk. Et fælles værk kan i høj grad være med til at styrke fællesskabet, fordi I sammen skaber noget. Det kunne eksempelvis være et ‘klatværk’, som er produktet af et maleforløb med splash-art. 

Hvem ved – måske jeres fælles værk bliver så stor en succes, at det endelige værk endda kan få en plads på jeres arbejdsplads? Vælger I firmaaktiviteter hos The Fiddlery, sørger vi i hvert fald for, at I får den rette vejledning, så jeres fælles værk potentielt kan få lov til at pryde arbejdspladsen.

FIRMAEVENt

FIRMAAKTIVITETER FOR ALLE

Inden du booker vores firmaaktiviteter, er det vigtigt at pointere, at alle kan være med. Hverken du eller dine kollegaer behøver derfor at være født under en kreativ stjerne. Bare det, at I er fælles om noget, og måske endda alle er lidt på udebane kan have en positiv effekt på sammenholdet. 

Leg kan også være en måde, hvorpå I kan styrke sammenholdet mellem jer. Og netop leg er der masser af, når I deltager i firmaaktiviteter hos The Fiddlery. Vi leger nemlig både med materialer, teknikker og med måder at udfolde sig kreativt på. 

Når vi leger og griner sammen, lærer vi hinanden at kende i en tryg og rar atmosfære, der kan have stor betydning for at øge tilliden og trygheden i teamet. Derfor er det oplagt at vælge en fælles aktivitet, hvor der er plads til både leg, grin og sjov.

SKRÆDDERSYEDE FIRMAAKTIVITETER

Vi arrangerer firmaaktivteter af enhver art, der sætter fokus på kreativitet, nysgerrighed og fællesskab. 

Vi har rammerne, imens I måske har et par ønsker til, hvordan de kommende firmaaktiviteter skal afvikles. Derfor gør vi en dyd ud af, i fællesskab med jer, at lægge en projektplan og skræddersy arrangementet, så det bliver nøjagtigt, som I ønsker. 

Måske har I nogle særlige behov, I ønsker opfyldt? Eller I har gode idéer til, hvordan I gennem kreativ leg og udfoldelse kan komme endnu tættere på hinanden. Det tager vi naturligvis højde for i planlægningen. 

Vi har efterhånden afholdt en del firmaaktiviteter, og vi kommer derfor også gerne med forskellige idéer til, hvordan I kan bruge kreativitet og nysgerrighed som et fælles rum til at blive rystet endnu tættere sammen.  

Vi er et stort hus med mange forskellige kompetencer, og derfor er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I ønsker at sætte fokus på til kommende firmaaktiviteter. 

Skal vi være værter for dine firmaaktiviteter?

Lyder ovenstående som noget, du godt kunne tænke dig at smide dine medarbejdere eller kollegaer ud i, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på både spørgsmål og andre henvendelser.

Når du har udfyldt vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig, så vi sammen kan finde ud af, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Når i besøger os for at lave firmaaktiviteter, vil i blive rystet sammen og have det sjovt i vores kreative miljø.

Bliver du efter vores firmaaktiviteter så inspireret, at du godt kunne tænke dig at komme forbi igen, så har du også mulighed for at tilmelde dig vores medlemssystem, som giver både rabatter og tilbud om events.

Se også mere på vores Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.