Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål. Kan du stadig ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i chatten.

Nedenfor kan du se vores åbningstider. 

Mandag: Lukket 

Tirsdag-fredag: 11.00 – 20.00

Lørdag-søndag: 10.00 – 18.00

Du skal enten have et dagspas eller et medlemsskab for at benytte dig at vores faciliteter i vores keramikværsted. Vil du male på støbt keramik er der gratis adgang i vores Playroom, hvor der kun betales for det keramik der males.

Et dagspas koster 179 kr. pr. gang og giver adgang til vores keramikværksted. Et medlemsskab koster 389 kr./md og giver adgang til alle værkstederne som det passer dig.

Derudover betaler du pr. genstand du skaber. Du kan se alle priserne her

Ja alle kan deltage i vores kurser. Vi tilbyder kurser til både nybegyndere og øvede. Du kan læse meget mere og se vores kursuskalender her. 

Vi afholder både events for private og firmaer. Vi kan afvikle alt fra små fødselsdage til store firmaevents på op til 160 personer. Tøv endelig ikke med at hive fat i os, hvis du ønsker at afholde et event med kreativiteten i fokus. 

Ja, det kan du tro. Børn under 14 skal dog ledsages af en voksen over 14, hvis I ønsker at lave keramik fra bunden af. Et dagspas for børn koster 119 kr. for børn og 179 kr. for voksne pr. dagsbesøg.

Ja, materialer købes ved siden af. Du kan se prisoversigten her: CLAYGROUND. Det koster typisk ml. 32-43 kr. at lave en lille skål eller kop inkl. ler, glasur og brændinger. Vær OBS på, at du har brug for et medlemskab eller dagspas pr. besøg i værkstedet, hvor du bruger udstyret.

Ja, det gør du. Du kan få rabatten, når du booker et kursus via medlemsportalen eller app’en

Ja, det gør vi. Når du betaler for materialer, er det inkl. ler, glasur og brændinger. Vi står for brændingerne og skriver til dig, når dine emner er brændt. Ved forglødning går der op til 2 uger, og ved glasurbrændingen går der ml. 1-2 uger typisk. Vejledende brændetid er fra 1/1 1 uge på støbt keramik, som du maler i vores skønne PLAYROOM.

Det kan du gøre enten hos os, eller du kan booke os til at komme ud til jer. Du kan læse mere om vores firmaevents her

THE FIDDLERY​

ÅBNINGSTIDER​

Slip fumlerierne løs i vores 1100 kvm. store center på Østerbro til kreativ udfoldelse, fordybelse og eksperimentering.

Mandag : Lukket

Tirsdag – fredag : 11.00 – 20.00

Lørdag – søndag: 10.00 – 18.00

Hold dig opdateret!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev giver du os muligheden for, at vi kan give dig nogle attraktive fordele.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.