FAMILIEAKTIVITETER

Mangler du ideer til hvad du kan lave af familie aktiviteter hvor hele familien kan være med og alle aldre har mulighed for at deltage? Så kunne det være at i skulle overveje at slippe kreativiteten løs og udfolde den i The fiddlery universet. Vi har nemlig forskellige værksteder til alle slags fumlefingre.

Familie aktiviteter til alle aldre

Her er der fri mulighed for, at give sig i kast med både store og små projekter. Hvor du både på egen hånd eller som en familie oplevelse, har mulighed for at kreere både store og små ideer til virkelighed. Dyk ned i vores kreative billedkunst univers, hvor der er rig mulighed for at sprøjte, dyppe eller pensle i alle farver.

Her sætter kun fantasien grænser for hvad end du kan finde på af alternative mønstre, teknikker og præge med dit helt eget udtryk. Det her er altså en af de eneste familie aktiviteter hvor alle kan være med og endda får noget med sig hjem. For uanset hvilke af vores værksteder du bruger tid i, er der altid skønne udkom.

Du kan lave skønt keramik som både pynter og er brugbart derhjemme, mangler du inspiration til hvad det kunne være? Kan du få massere af inspiration i vores studier eller af vores dygtige kunsthåndværkere, som kan vejlede dig eller din familie så jeres håndværk bliver udfoldet på rette vis.

Med udgangspunkt i det, kan du skabe dit eget unikke håndværk som kan pifte hjemmet op samtidig med, at det er en af de mere kreative familie aktiviteter man kan kaste sig ud i.

Mangler du inspiration til familie aktiviteter?

Så hvis det lyder som en god oplevelse for din familie, er det bare med at komme afsted til The Fiddlery, vi er placeret i København og er et godt sted at besøge, både hen over ferien eller i hverdagen, hvis du mangler en aktivitet som kan give minder for livet. Der er nemlig massere af familievenlige fumlerier, der kan give smukt håndværk med hjem.

Her handler det om mindeværdige oplevelser og fumlerier for alle familiemedlemmer, som gør indtryk på både krop og sind. Hvad end der er tale om keramik, garn, billedkunst eller det at lave forskellige smykker – du finder hele paletten hos os.

Kommer i ikke fra København, men er muligvis på ferie og mangler ideer til hvad i ellers kan lave udover at besøge os, kan i læse videre på denne guide fra visitcopenhagen, så jeres familie aktiviteter er planlagt på forhånd hjemmefra.

FAMILIEAKTIVITETEr

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Lær mere om The Fiddlery

Det er ganske nemt og enkelt, hvis du henter vores app har du mulighed for, at booke en arbejdsstation til diverse aktiviteter som er for hele familien. Du kan også læse meget mere om vores fumlerier, og forsøge jer med de forskellige aktiviteter som tilbydes. Læs meget mere på vores Instagram og følg med i universet.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.