DREJESKIVE KERAMIK

Kom og vær med

Keramik er en færdighed som er blevet utrolig populær, hvilket vi hos The Fiddlery godt kan forstå

Lav din eget keramik på drejeskive

Keramik er en process som kræver tålmodighed, men som i sidste ende kan betale sig, når man står med sit færdige produkt i hænderne. 

Ved hjælp af sine egne hænder og få simple redskaber, kan man kreere noget som både har æstetisk og praktisk værdi. Der findes mange forskellige teknikker, når du skal skabe keramik fra bunden, eksempelvis ved hjælp af en drejeskive. Hos The Fiddlery kan du lære om alle de spændende teknikker, hvor du følger dit keramik fra ler til færdigt produkt. 

Du kan blandt andet lære, hvordan man bedst former sit ler efter det ønskede produkt, det kan gøres i hænderne eller ved hjælp af en drejeskive. Når dit keramik er blevet brændt, vil du lære alt om dekorering, så du kan give dit keramik dit personlige præg. 

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Udfold dine keramiske evner hos The Fiddlery

Når man laver sin egen keramik, er det vigtigt at man er tålmodig. Keramik er nemlig en langsommelig proces, som kræver at man fordyber sig i sit arbejde. Om du er øvet i at lave storslåede vaser på drejeskive eller blot ønsker at kreere din første kop eller skål, er The Fiddlerys clayground altid åbent for dig. 

Vores dygtige kunsthåndværkere vil instruere dig i keramikkens mange teknikker såsom, modellering, glasering, brænding og ikke mindst hvordan man bruger en drejeskive. Hvis du er helt ny eller allerede er bekendt med keramik, men ønsker at forbedre dine evner, kan du deltage i en af vores mange kurser. Du vil hele vejen igennem få massere af hjælp og vejledning til at dygtiggøre dig. 

Vi tilbyder blandt andet kursus i drejning, her vil du få din egen drejeskive og prøve kræfter af med denne færdighed. Til at starte med, kan denne teknik godt syntes svær, men når du først har fået en føling for det, garanterer vi at drejeskiven hurtigt vil blive dit yndlings redskab. Med et drejekursus vil der blive sat god tid af, så du i dit helt eget tempo kan blive fortrolig med metoden og redskaberne.

Med en drejeskive, starter du med en klump ler, som du kan forme mellem dine hænder. Når man arbejder på en drejeskive, er det vigtigt, at man har godt med tålmodighed og vilje. Når du er blevet fortrolig med drejeskive og teknikken bag, kan du dreje smukke og stringente kopper, krus, skåle eller vaser. 

Læg vejen forbi The Fiddlery

Du finder The Fiddlery på Østerbro, hvor det er nemt at svinge forbi til en enkelt dag i kreativitetens tegn eller du kan tilmelde dig et månedligt medlemskab, så du altid kan besøge os til hver en tid. Udover keramik, kan du også besøge vores andre værksteder, hvor du kan prøve kræfter af med alt lige fra billedkunst, til at lave dine egne smykker eller strikkeprojekter. 

Hent desuden vores app, så du nemt kan booke pladser, kurser og meget andet.

Vi glæder os til at se dig! 

Drejeskive keramik

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.