DIY projekter hos The Fiddlery

Er du vild med at lave små kreative projekter, hvor du kan udfolde din kreative sjæl og bruge din krøllede hjerne til fumlerier med garn og andre tekstiler, ler, maling eller noget helt fjerde? Så er The Fiddlery stedet for dig.

Vi har valgt at fokusere på vores to store keramikværksteder i huset og har derfor ikke længere et fast smykke eller strikke værksted i centeret, men vi har faciliteterne og materialerne til at afholde et event i samarbejde med jer. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan skræddersy et event til jer, som kan blive præcis som i drømmer om.

Vores værksteder for DIY projekter

Hos The Fiddlery har du mulighed for at lave alle mulige former for kreative Do-It-Yourself (DIY) projekter med mange forskellige materialer. Vi har nemlig fire forskellige værksteder, hvor du kan udfolde dig kreativt: Arthub, Clayground, The Lab og Knitcave.

I Arthub kan du med maling og anden billedkunst på bedste vis udfolde dig med farver. Dette kan både ske ved at male malerier, spraye og lave graffiti, kaste og sprøjte med malinger og farver for at lave abstrakte værker og meget, meget mere.

Når du besøger Clayground, så besøger du en verden af keramik, som kan tage vejret fra de fleste. Her kan du selv dreje dine egne DIY projekter på drejeskive, du kan forme dem i frihånd, eller du kan male keramik, hvis du ikke selv er den store keramik-udformer.

The Lab giver fuld mulighed for at lave kreative DIY projekter med perler i alle størrelser, lave smykker i både guld og sølv, og så kan du desuden også lære om den japanske papirfoldekunst origami. Her er der altså i særlig grad mulighed for at skabe noget smukt.

Er du den helt store strikke-haj, eller kunne du godt tænke dig at lære at sy eller brodere, så er Knitcave det rette sted for dig. Der er plads til både store og små, såvel som amatører og de erfarne tekstildesignere, som gerne vil strikke sig en ny sweater, en karklud, sy sig en taske, eller dekorere en gammel trøje, så den kan få liv på ny.

diy projekter

Kom og få ideer til DIY projekter

Har du ikke allerede selv en ide til, hvad du gerne vil eller kan lave som DIY, så kom forbi vores værksteder på Ryesgade på Østerbro i København, hvor du kan udforske de forskellige muligheder. Du kan få inspiration ved at se på andres projekter, eller du kan tage en snak med vores kyndige kunsthåndværkere, der har helt styr på teknikker og projekter.

Du kan komme ind med et Day Pass, der koster 99 kr. per gang, eller du kan få dig et medlemskab for 299 kr./måned, så du kan komme og gå, som det lyster, når du har kreative DIY projekter, der skal stables på benene, gøres færdige, eller hvis du har brug for sparing til disse.

Med et medlemskab får du desuden masser af fordele og rabatter, som du kan anvende i forbindelse med dine DIY projekter.

På vores Instagram profil kan du se meget mere til vores værksteder, vores kunsthåndværkere, events, rabatter, kurser og workshops, som kunne være interessante for dig. Her kan du også få en fornemmelse af vores univers og vores kreative forkærlighed for DIY projekter.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.