DIY - IDEER TIL KREATIVE GØR-DET-SELV PROJEKTER

DIY står for “Do-It-Yourself”, altså Gør-Det-Selv. Med andre ord, handler det om at lave tingene selv, ved at finde gode ideer og projekter, som man selv kan nørkle med. På den måde kan man også spare nogle penge på det, og så kan man selvfølgelig gøre det 100% personligt.

Kom og lave dine gør-det-selv projekter i vores værksted

Føler du dig fulde af gode og kreative ideer til dine gør-det-selv projekter, så tag et kig forbi vores værksteder, hvor du kan finde remedier, vejledning og kreativ inspiration til at udleve og udforme dine projekter.

Hos The Fiddlery hjælper vi dig nemlig gerne i gang med dine gør-det-selv ideer og projekter, så der er ingen grund til at tøve.

Har du ikke selv de helt store DIY evner eller ideer til projekter, så kan du også komme forbi vores værksteder og få hjælp til at finde dit næste projekt. Inden for vores fire kerneområder; keramik, tekstil, smykker og papir og billedkunst, finder du nemlig masser af opskrifter og ideer til projekter, som du kan fordybe dig i.

Du finder vores værksteder på Ryesgade 113 på Østerbro i København, hvor du kan komme, når du har lyst. Er du helt hooked på DIY og kreative gør-det-selv projekter og ideer, kan du også få et medlemskab, så du kan komme forbi, så meget du vil.

DIY - Ideer til kreative gør-det-selv projekter

Få inspiration til dit næste DIY projekt

Du kan finde inspiration til dit næste gør-det-selv projekt på vores Instagram, hvor vi løbende poster om gode tilbud, events, DIY ideer og projekter og meget mere.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.