DIY gaver - Bliv inspireret til din næste personlige gave

Hvad er DIY? DIY står for “Do It Yourself” og betyder i store træk bare, at det er hjemmelavet eller lavet selv. Når vi, hos The Fiddlery, taler om hjemmelavede gaver, tænker vi ikke på en kedelig nøglering eller lysestage. Her tænker vi større ting og på gaver, man rent faktisk kan bruge. 

DIY gaver

Hvad er DIY? DIY står for “Do It Yourself” og betyder i store træk bare, at det er hjemmelavet eller lavet selv. Når vi, hos The Fiddlery, taler om hjemmelavede gaver, tænker vi ikke på en kedelig nøglering eller lysestage. Her tænker vi større ting og på gaver, man rent faktisk kan bruge.

Hvad er federe, end en kreativ gave, som har sit eget særlige og personlige præg? Ikke noget, mener vi. Ved DIY gaver har du mulighed, for at inkorporere personlig stil, minder og alt i alt helt unikke ideer, som den tiltænkte helt sikkert vil elske.

Hos The Fiddlery går vi ind for DIY gaver og tanken bag, så hvis du har en kreativ idé med nogle gemte budskaber til den tiltænkte, så er vi det rigtige sted at komme til. For det kan være svært at give sig i kast med et projekt, man ikke har forsøgt sig med før, og som skal stå skarpt.

Det er ikke et problem hos os, for vores kunsthåndværkere er med dig hele vejen, og vil altid hjælpe med at vække dine DIY ideer til livs. Så uanset, om du skal lave en bryllupsgave, julegave, fødselsdagsgave eller noget andet – så kan du give dig i kast med din idé i vores forskellige studier.

Den perfekte DIY gave

DIY gaver til mor:

Dagspas til The Fiddlery
Giv din mor, mormor eller enhver anden et dagspas til vores værksteder, så de kan slippe kreativiteten løs og give sig i kast med et projekt, de selv ønsker. Det afværger både stress, giver mere overskud, og så får du et sjovt projekt med hjem.

Smykker
Lav alverdens smukkeste smykker, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser. Der er rig mulighed for at lave både ørering, halskæder, armbånd og meget mere til den dejligste kvinde i dit liv. 

Maleri
Mal et fint maleri, som diy gave til den du elsker. Her kan du sætte dit helt personlige præg, og en gave som vedkommende kan hænge op på væggen og tænke på dig hver gang.

Hvis ikke du føler dig som Picasso, har du mulighed for at få hjælp hos vores vejledende og dygtige kunsthåndværkere.

Garn
Har din mor klaget over kolde ører, hænder eller overkrop? Så kan du strikke en trøje, hækle en hue eller forme dit helt eget design, så din mor kan gå rundt med DIY gaver. DIY Gaver lavet af hendes nærmeste med hendes yndlingsfarver, som er helt unikke for hende.

Keramik
Kunne du tænke dig at lave noget keramik helt fra bunden eller bare male på noget ler? Du kan i The Fiddlery give dine DIY gaver lige præcis det udtryk eller de farver, som din mor eller bedstemor kan lide. Der er masser af muligheder med både, ler, former og farver i vores CLAYGROUND værksted. 

DIY gaver til far:

Dagspas til The Fiddlery
Giv din far, farfar eller enhver anden et dagspas til vores værksteder, så de kan slippe kreativiteten løs og give sig i kast med et projekt, de selv ønsker. Det afværger både stress, giver mere overskud, og så får de et sjovt projekt med hjem.

Garn
I vores KNITCAVE har du mulighed for at strikke, hækle eller brodere mange forskellige ting. Det kan være at din far eller farfar har et yndlings band, yndlingsfilm eller farver, som sagtens kan komme til udtryk på en af dine DIY gaver, som en hue, sweater eller noget helt tredje.

Til væggen
Der er mange forskellige muligheder i The Fiddlery for DIY gaver, som kan hænge på væggen, og som gør, at din far eller bedstefar kan minds om dig, når de ser på det. Lav et maleri, broderi, eller find på noget helt tredje. Du er ihvertfald sikker på, at det er en helt unik gave, som de bliver super lykkelige over.

Keramik
Trænger din far til et nyt og sejt askebæger, vase, kopper eller noget helt tredje? Du kan sætte dit personlige præg på dine DIY gaver til din far, mand eller bedstefar i form at hjemmelavet keramik. Keramik kan man altid bruge derhjemme. Præg det med en intern joke eller noget han elsker!


Det var et udpluk af vores ideer til DIY gaver til både kvinder og mænd. Gaver, som de helt sikkert vil blive ellevilde over at modtage. Bestemmer du dig for at lave en julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje, kan du tagge os på Instagram, så vi kan se det fine resultat og også meget gerne reaktionen fra modtageren af gaven.

DIY gaver

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave af DIY gaver? Der er mange muligheder, når det gælder kreative gaver, hvilket vi er klar over. Dog har vi også en del dygtige kunsthåndværkere, som kan hjælpe dig videre eller inspirere til, hvilke DIY gaver personen ville finde brugbare. Du kan klikke på videoen herunder og lære meget mere om, hvad vi tilbyder! 

Så er du klar på at kaste dig ud i en eventuel ny kreativ hobby, skal du besøge os på næste date eller noget helt tredje? Vi er ihverfald klar til at tage imod dig eller jer med åbne arme. Der er nemlig altid plads i vores værksteder. 

Hvis i er flere mennesker og har gang i en form for fælles gave, er der også rig mulighed for, at gøre det til en hyggelig dag i vores værksteder, hvor i har utallige muligheder for at lave DIY gaver ad libitum – det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Lav dine diy gaver hos The Fiddlery

Inspiration til DIY gaver

Hvad er anledningen, og hvilken type person er det, vi har med at gøre? Det er kun dig, som kan vide, hvilke typer DIY gaver, personen ville blive glad for, og rent faktisk benytte. De bedste gaver er nemlig dem, som dagligt bliver brugt eller set på, så det ikke bare er en overflødig, hjemmelavet gave, som vi alle kender til.

Går personen med smykker? Så kan du lave de fineste armbånd, halskæder, hvad end du vil, med vedhæng og perler i de smukkeste farvekombinationer. Har din person en yndlingsfarve eller -sten? Så kan du med sikkerhed vide, at de bliver glade for din unikke og særlige gave, som ikke bare er købt i en butik.

Du kan også lave DIY gaver med keramik helt fra bunden. Klager personen altid over ikke at have store vaser, eller mangler deres indretning et friskt pust? Så kan du satgens komme ind og lege med ler hos os. Du kan frit benytte vores redskaber og få hjælp til metoder, så du får det look til gaven, som du ønsker.

Mangler personen et kunstværk kreeret af dig, er det muligt at lege med maling og lærred. Vi har det hele, så du skal udelukkende møde op med et kreativt sind. Det kan også være, du vil strikke eller hækle noget DIY, hvilket der også er mulighed for. Mærk og se vores uld i alle farver og strik tøj som DIY gaver.

Det var et lille udpluk af de DIY gaver vi synes er fede at lave og ikke mindst modtage, for hvem elsker ikke en gave, hvor personlige præg har været med til at skabe gaven. Vi håber at ses hos The Fiddlery, så du kan slippe din kreative sjæl løs.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.