DATE IDEER KØBENHAVN

Få inspiration til din næste date her

Mangler du date ideer i København?

Der er mange fede steder, man kan tage hen på date i København, men hvis du gerne vil gøre noget ud af det, er ideer med kreative input altid løsningen. Det er ihvertfald den filosofi vi har. Vi mener, at den perfekte date indebærer fumleri. Skal du overraske en du elsker med et kreativt indslag, har vi løsningen til dig.

Kreative og sjove personligheder kræver særlige dates. Vi har alle prøvet fine restauranter og god mad i nærheden af København, men det er måske på tide at ruske op i de gamle dating måder. Hvad er sjovere end en date, hvor kreative sind og ideer får friløb? Vi synes ihvertfald, det er den perfekte middelvej til både veninder, date eller familie til en ud-over-det-sædvanlige dag.

Hos The Fiddlery finder du værkstedshaller placeret i København, hvor du både kan være kreativ med både kunst, strik, ler eller smykker. Hos os finder du alle typer af fumleri, så din næste date kan finde sted hos os utallige gange – der er nemlig nok at lave hos os i alle vores forskellige værksteder. Lær at hækle med din date hos The Fiddlery.

Du kan altid lave en personlig gave til hende eller ham, når du er kreativ i vores værksteder.

date ideer i københavn

Hvis du mangler inspiration til, hvordan din næste date skal forløbe sig, kan din kreative personlighed få frit spil. Din næste oplevelse i København behøver ikke at være en kærlighedsrelation, vi favner nemlig bredt om alle aldre, så uanset hvem du hiver med på date, eller bare mangler ideer til næste gave, lover vi gode oplevelser.

Har du ikke nogen date, eller mangler du bare inspiration til, hvordan du kan forkæle dig selv, er vores univers nemlig også for dig. Vores koncept er ganske enkelt, du kan vælge lige præcis det medlemskab, der passer til dig eller din date. Vores dygtige kunsthåndværkere vil med glæde hjælpe dig videre med uanset hvilke fumle ideer, du måtte have.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Inspiration til næste date i københavn

Mangler du et sted du kan tage Tinder, Hinge eller personen du mødte i byen med ud? Det kan være du er træt af at gå den lange tur rundt om søerne og mangler date ideer, som ikke ender ud i akavet stilhed eller som afhænger af at mæske sig i mad.

Hvem ved? Det kan være at du bliver helt vild med det kreative hjørne og lysten til at fumle. Bliver det til en månedlig date, som vedligeholder det spirende forhold? Vi vil ihvertfald gøre vores bedste for, at der er de rette omstændigheder, så jeres potentielle kærlighed kan spire, ikke mindst for håndværket lige midt i København.

Det er muligt for dig at købe enten et Day Pass eller Monthly, så hvad end det er noget, som skal udforskes, eller noget du vil forpligte dig til, kan dine ideer blive hellige i vores kreative frirum, som er åbent for dig og dine fumlende fingre i København.

Vi har plads til par såvel som familier, så hvis du mangler aktiviteter for familien eller aktiviteter for børn, kan du altid komme på besøg hos The Fiddlery.

Leg med kreative ideer

Dit næste fumle projekt er lige i nærheden, vores værkstedshaller i København er til for dig, som elsker at slippe den kreative ånd løs, og det at få lov til at give dig i kast med forskellige projekter, hvor vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig videre.

Befinder du dig ikke i København eller i nærheden, kan du altid tjekke dating.dk ud. De har lavet en kreativ guide på andre ideer til, hvordan du ellers kan overraske den søde person med en kreativ og mindeværdig date, som med sikkerhed kan give dig inspiration til, hvordan næste date kan foregå. 

Er du blevet inspireret og kan nærmest ikke vente med at slippe dine ulmende fumlefingre løs, hvor alle ideer er velkomne, kan du tjekke medlemskab ud i dag og booke et besøg, så din næste date, eller du selv, kan prøve kræfter af med din kreative side. Du er også velkommen til at læse om smykkekursus, aktiviteter for familien, hvad kan man lave i København?, familieaktiviteter, keramik café, sjove aktiviteter, kreativ hobby, polterabend ideer, oplevelser i København, teambuilding aktiviteter samt drejeskive keramik.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.