CLAYGROUND

I CLAYGROUND kan du skabe keramik fra bunden og glasere det.

slip din kreativitet fri

Det kan du lave!

Vi har elektroniske drejeskiver, du frit kan reservere tid til, og 8 kammerovne i kælderen. Det giver os hurtigere brændinger og gør os til dem med flest kammerovne i landet samme sted.

Skab fra bunden i CLAYGROUND

Vælg en plade, der passer til dine værker. Du har ler ad libitum, glasur og to brændinger med i købet. Brug drejeskive, kavalet og redskaber, som det passer dig. Vi brænder og tager os af al arbejdet i kulissen.

Vælg en plade

Indhold

Stentøjsler
Glasur
2 brændinger
Opbevaring
Redskaber og maskiner

Priser i DKK med et målesystem i værkstedet. Prisen sættes efter højde (flad ≈ tallerken, lav ≈ kop, mellem ≈ skål, høj ≈ vase) og bredde: S (9,75*9,25), M (19,5*18,5), L (37*19,5) og XL (37*39).

Str.

Flad

Lav

Mellem

Høj

S

19,- 

39,- 

49,-

59,-

M

59,-

119,-

189,-

249,-

L

119,-

249,-

369,-

499,-

XL

249,-

499,-

749,-

999,-

UDforsk vores kreative frirum

Vores kunsthåndværkere

Esben Kaldahl

CLAYGROUND

Han ser former alle vegne, som han vil bringe til live og eksperimentere med på forskellige måder. Esben har et væld af teknikker og udtryk, som han bestemt ikke er bleg for at dele med den nysgerrige.

Gabriela Hørning

ARTHUB, CLAYGROUND

Tag med Gabriela på eventyr i dit eget, kreative univers. Hun ser muligheder i det uforudsete. Hvad kan der ske, hvis du giver slip på kontrollen og lader din underbevidsthed vise dig det næste skridt?

Pia Hutters

CLAYGROUND, ARTHUB

Leret siger sin mening, når det påføres tryk, og det samme gør Pia. I kontakt med ler eller japansk børste, undersøger hun sindets og menneskekroppens mange krumspring. “Det er ærligt”, som hun siger.

Sofie Lykke

CLAYGROUND, THE LAB, ARTHUB

Gennem forskellige håndværk hjælpes enhver, der kunne være interesseret i at opdage deres potentiale og mange ressourcer. Sofie inspirerer ved at arbejde aktivt med historier og brugsting fra livet.

 

 

Jeppe Søndergaard

CLAYGROUND, KNITCAVE

Jeppe bestemmer aldrig alene. Materialet skal være enig med ham og endda nogle gange vise vej. Det er utroligt, hvilken verden der åbner sig, når en “fejl” opfattes som brok i en samtale med materialet. 

Emilie Bobek

CLAYGROUND

Hvad er produkt af samfundet – og hvad er samfundets produkt? Emilie er på sagen, når hun undersøger hverdagsgenstande og de betydninger, vi giver dem. Hun vil udfordre dig og bede dig kigge efter igen.

 

THE FIDDLERY​

ÅBNINGSTIDER​

Slip fumlerierne løs i vores 1100 kvm. store center på Østerbro til kreativ udfoldelse, fordybelse og eksperimentering.

Mandag : Lukket

Tirsdag – fredag : 11.00 – 20.00

Lørdag – søndag: 10.00 – 18.00

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.