Brodering - Slip kreativiteten løs og lær at brodere

Skal du prøve kræfter med brodering hos The Fiddlery? Kom forbi os i København, hvor du kan fumle løs i alle vores værksteder. Vær kreativ med maling, ler, smykker eller noget helt andet.

Hvad er brodering?

Brodering er en kunstfærdig udsmykning af tøj eller forskellige stoffer. Ved brodering syr man med en tråd gennem stoffet for at dekorere og gøre det smukkere. Det kan både laves af silke, uld, hør, bomuld eller guld og sølv. Historisk har brodering især været synlig på klædedragter i middelalderen.

Brodering er blevet yderst moderne igen, hvilket vi hos The Fiddlery ser stor glæde i. For brodering er en fantastisk kompetence, ikke bare som kreativt input, men teknikken gør det muligt at genbruge tøj ved enten at brodere et sødt mønster på et gammelt stykke tøj og give det nyt liv eller fikse huller ved hjælp af metoden.

Der er rigeligt med muligheder, men brodering er en gammel metode, som man kan bruge i uendelige henseende, det er kun fantasien, som sætter grænser. Er du nybegynder, får du hjælp af vores tilknyttede kunsthåndværkere, som hjælper med udfordringer, teknikker og muligheder inden for brodering.

Har du prøvet at brodere før? Så er der også mulighed for, at du kan komme og lære noget nyt. Vi lærer dig, hvordan du laver motiver. Måske har du på nuværende tidspunkt et motiv, du gerne vil udføre ved hjælp af brodering. Hos The Fiddlery kan du lære teknikker såsom rya, needle painting og mange andre.

brodering

Lav brodering i vores KNITCAVE

Vores kursus for brodering foregår i KNITCAVE værkstedet, hvor du her kan give dig i kast med alt inden for garn. Skal du prøve at strikke, hækle eller brodering, har du rigt med mulighed netop her. Derudover kan du forsøge at bruge vores app, som kan hjælpe dig med at designe lige de motiver eller projekter, du går og drømmer om.

Udforsk vores mange garn farver, hvor du kan blande selv på både garn og farver, så du får lige præcis det design, du går og drømmer om.

Når det gælder brodering, har du også mulighed for at kaste dig ud i perlebroderi, hvor du kan mikse forskellige perler ind i dit design, så dine projekter kan udfolde sig på mange flere måder. Her fusionere vores værksted med THELAB, som er vores smykkeværksted, hvor du kan udforske alle vores mange forskellige perler, sten og meget andet.

brodering

The Fiddlery

Hvis det lyder interessant for dig, kan du komme forbi os på Østerbro i København, hvor vi har vores værksteder. Du kan give dig i kast med forskellige projekter som brodering, keramik, smykker og hvad end, du har lyst til. Vi vil hjertens gerne byde dig velkommen i vores store lokaler, hvor der altid er plads til både små og store fumlefingre.

Så hvis du har lyst til at forsøge dig med brodering på tøj i København, så håber vi at se dig hos The Fiddlery.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.