BILLEDKUNST HOS

THE FIDDLERY

Vi er eksperter inden for kreativitet og fumleri, hvad end du har et stort eller lille billedkunst projekt i tankerne, kan du få lov til at lege med alle vores smukke farver. Du får lov til at kaste, dryppe, pensle, sprøjte, og kan lære alle de fif og tricks, der er at lære, inden for billedkunstens verden.

Vi har ikke længere et fast maleværksted i centeret, men vi har faciliteterne og materialerne til at afholde et event i samarbejde med jer.

BILLEDKUNST

Bare rolig, det gør ikke noget, at du ikke føler dig som Picasso til at male, hvad end det er helt nyt for dine fingre eller noget, du ganske enkelt er vant til at lege med derhjemme, er der frit spil hos os. Hvis du begynder at interessere dig for teknikker eller kurser, har du også mulighed for, at tilmelde dig sådanne hos os.

Billedkunst er et af vores primære værksteder, og hvis du forsøger dig med et par timer i vores ARThub, ved vi, at der kan forekomme vidundere. Vi elsker nemlig at fordybe os i teknik og metoder, så hvis du er klar til at give dig i kast med det, kan du trygt tilmelde dig et af vores kurser.

Lad din kreativitet slippe løs i billedkunst

Hos os vil vi både hjælpe dig med undervisning i billedkunst, eller hvis du på egen hånd vil give dig i kast med forskellige projekter, er du hjerteligt velkommen. I vores univers er der nemlig plads og tid til alle.

Så kom forbi, og lad dit kreative selv få frit løb. Vi vil ihvertfald gøre alt, hvad der står i vores magt for, at du kan føle dig både velkommen og inspireret. Du har både mulighed for at fordybe dig alene, eller hive både venner, familie eller kæresten med, til en oplevelsesrig dag sprængfyldt med fumlerier.

Har du brug for nye ideer til, hvad der skal foregå i billedkunst timen, eller inspiration til, hvad du skal lave med børnene i ferien, er der masser af muligheder for kreative input, hvis i lægger vejen forbi os. Vi har gode priser, du kan tjekke her, som også inkluderer børnene.

BILLEDKUNST

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Andet end billedkunst

Har du aldrig været den store fan af billedkunst? Der er mere til fumlerier end blot kunstværker. Hos os er der rig mulighed, for at give sig i kast med forskellige former for håndarbejde – kan det fumles, er det hos os.

Udover billedkunst har vi flere værksteder, du kan give dig i kast med, hvor du både har mulighed for at være kreativ med garn, keramik, eller hvis du mangler nye smykker til samlingen, kan det kreeres her. Vi ved, at det er sundt for både sind og krop at fumle med en form for håndarbejde.

Hvis du mangler grunde til at begive dig ud i, for eksempel, strikning, kan du læse Alt For Damernes bud på, hvorfor det er sundt at strikke. Vi synes dog altid, der er grund for at være kreativ og få lov til at bruge hænderne. Skal du begive dig i kast med et nyt projekt? Book besøg eller drop in hos os i København.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.