AKTIVITETER I KØBENHAVN

Kom og vær med!

Hvis du er på udkig efter aktiviteter i København, tilbyder vi værksteder til keramik, maling, garn, smykker og meget andet. Besøg os på Østerbro.

Kreative aktiviteter i the fiddlery

Er du et kreativt menneske, som godt kan lide at fumle med keramik, maling, garn, smykker eller andet, så kan du komme forbi vores kreative værksted.

Vi tilbyder en masse aktiviteter i København til dig. Du kan vælge at arbejde på egen hånd, med børn eller en håndfuld venner. Så der er masser af oplevelser i vente, hos The Fiddlery.

Uanset om du er en garvet strikker, nybegynder i keramik eller bare leder efter en lille aktivitet til weekenden, så har vi garanteret det helt rigtige for dig. Vi er et nyt kreativt værksted i København, og vi håber at kunne se dig til forskellige aktiviteter i vores studier.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Vi har samlet et udpluk af aktiviteter du kan lave hos The Fiddlery

Vores lokaler er placeret i København på Østerbro, her er der rig mulighed for, at boltre sig i vores forskellige værksteder og forsøge sig med håndværker man aldrig har prøvet før. Vi er her hele tiden og du kan både besøge os i hverdagen hvis du trænger til et afbræk eller i weekenden, når du vil slippe din indre kunstner løs.

CLAYGROUND

En af vores mest populære aktiviteter hos The Fiddlery, er vores værksted hvor du kan lege med ler og keramik. Du får lov til at følge med i den sjove og finurlige process med at lave keramik. Mangler du et lækkert indspark til boligen som er unikt, kreativt og sjovt? Så kan du komme ind i vores værksted i københavn.

Her kan du danne en masse forskellige og sjove oplevelser i hele keramik universet og udsmykke den på egen vis. Du kan både hive dine venner, familie eller kolleger med til vores kreative sted eller krerere dine egne DIY gaver til dem du holder af. Hvis du har børn, har vi også muligheder for at de kan slippe deres kreativitet løs i vores keramik univers. Kom forbi vores keramik café.

ARTHUB

I vores ARTHUB værksted i København, kan du slippe din indre picasso frem, for der er rig mulighed, for at fumle løs med forskellige farver, malerteknikker og forskellige overflader din kunst kan komme til udtryk på. Skal du have malet noget keramik, er det også her, det sker. Kom forbi og leg med aktiviteter som stil og udtryk eller tilmeld dig vores kurser.

KNITCAVE

I KNITCAVE værkstedet, er der masser af aktiviteter at give sig i kast med. Her leger vi med garn, og du har mulighed for at strikke, hækle eller brodere, hvad end du ønsker. Bliv inspireret af vores store udvalg af både garntyper og farver, så dit næste hjemmestrik er noget, du helt selv på egen hånd har designet i København.

THELAB

I THELAB er der masser af oplevelser at hente og her har du mulighed, for at lave aktiviteter på utallige af forskellige måder. I dette værksted er finder du et stort udvalg af perler, ædelsten, låse, vedhæng og charms af alle slags. Her har du mulighed for at lave alle de smykker, din fantasi kan drømme om. Fx lav dine egne øreringe.

Det er også her du kan mikse perler ind i dine andre fumlerier som for eksempel i dit broderi, hækle eller strikke tøj. Så der er masser af muligheder uanset, hvilke tanker du går og har om et hvilket som helst projekt. Og så er der jo masser af kunsthåndværkere som kan hjælpe dig med at fuldføre din ide.

Tænk mindre, fuml mere med vores aktiviteter i København

Vi ønsker at kunne give vores besøgende et frirum med leg, oplevelser og kreativitet både for voksne, teeangere og for børn.

Derfor har vi lavet et rum med aktiviteter i København, hvor alle og enhver kan være med, og fordybe sig i den hobby som de finder interessant.

Om du er til vores Clayground med kammerovne, drejeskiver, slynger og ler og glasur af kvalitet, vores Knitcave hvor du kan fordybe dig i tekstiler – om det er strik, hælke eller brodering, vores Arthub hvor du kan lade penslerne stryge over lærreder eller The lab hvor du kan lave alt fra smykkefremstilling til papirfoldning.

Vores aktiviteter i København er mange, du skal bare vælge hvad du kunne tænke dig at bruge dagen eller et par timer på. Derfor giver vi plads til det perfekte firmaarrangement med noget for alle.

Du vælger selv om du vil arbejde på egen hånd, og ellers kan du lade vores kunsthåndværkere og værter fører dig trygt igennem et væld af kurser i alle formater til alle niveauer.

Medlemskab til et kreativt værksted

Er du nysgerrig på vores aktiviteter i København? Så kan du vælge enten at købe et medlemskab til vores værksteder, eller købe et day pass som giver dig adgang for en enkelt dag.

Vores medlemskab fungerer egentlig på samme måde, som du kender det fra fitnesscenteret. Du kan nemlig droppe forbi os i vores åbningstider, når det passer dig, så du kan komme forbi, når din krøllede fantasi har mest brug for det. Kun ved de større arbejdsstationer skal du booke tid på forhånd.
Yderligere får du:

  • Adgang til værkstederne, som det passer dig.
  • Tilmelding til undervisning, når du vil.
  • Medlemsrabatter på materialer og events.

Du får altså adgang til en masse kreative, udfordrende og sjove aktiviteter i København, hvor du kan skabe dine egne værker samtidig med at få en masse oplevelser. Medlemskabet koster 299 kr. om måneden.

Du kan komme forbi alene, med en ven, et barnebarn, en forælder eller hvem end, du kunne have lyst at dele tid med i et kreativt værksted i København.

Læs meget mere omkring hvordan vores kreative frirum fungerer her.

SJOVE AKTIVITETER

Lær at strikke ret og vrang, slå masker op og lukke af

Nu har du tilegnet dig pinde og garn, så nu mangler du bare at lære at strikke! Lær at strikke ved at se forskellige youtube videoer, hvor en masse dygtige mennesker, har lavet strikkevideoer, som du kan følge og lære af.

Som det første skal du lære at slå masker op, og herefter skal du lære at strikke ret og vrang, og til sidst skal du kunne lukke dine masker af. Udforsk youtube og inden længe vil det være let som en leg.

Så skal du selvfølgelig også have fundet en strikkeopskrift. Vi har en masse gratis strikkeopskrifter liggende, så det er bare om at vælge. Vi anbefaler altid nybegyndere, at starte med en opskrift, som er nem at overskue, og har en lav sværhedsgrad. Tag din mor, far eller venner med, så I danner en lille strikkeklub i hyggelige omgivelser.

Hvis du skal på date, og ikke ved hvad I skal lave, så læs date ideer i København. I kan lær at male samt lave forskellige DIY projekter, som I altid har drømt om. Lav din egen keramik side om side med din date, og se hvem der laver den flotteste kop.

Læs også om teambuilding Sjælland her.

Har du brug for inspiration til aktiviteter i København?
Så kan du besøge vores Facebook eller Instagram, hvor vi viser og fortæller om de forskellige værksteder, og hvad du har af muligheder for aktiviteter.

Husk at hos os handler det ikke om at være den bedste, men i stedet prøve dig frem, og have mod på at prøve noget nyt og slippe fantasien løs i trygge rammer.

Befinder du dig længere væk, kan du læse om aktiviteter i Århus eller aktiviteter i Aalborg her. 

Vi håber at kunne byde dig velkommen i vores kreative værksted

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.