Aktiviteter for hele familien

Er du den kunstneriske type, der bare elsker at fordybe dig i kreative projekter og afprøve nye strikkeopskrifter eller dreje dit helt eget keramik krus i ler? Jamen, så har du fundet det helt rette sted at få afløb for din trang til håndarbejde.

Aktiviteter for familien, når I har lyst

Med et medlemskab hos The Fiddlery har hele familien mulighed for at komme ned i vores værksteder og lave sjove aktiviteter og projekter indendørs til enhver tid.

Et Child Combo Pass giver både børn og voksne adgang til værkstederne, så derfor er dette den optimale løsning til, når der skal laves aktiviteter for familien – sammen. Dette får du for 599 kr./måned, så hvis dine børn er kreative eller gerne vil være det, så er dette en skøn mulighed for aktiviteter indendørs.

Er I dog ikke helt sikre på, om et medlemskab er noget for jer, kan I også komme forbi og prøve én enkelt dag på et Child Day Pass, hvor barn og voksen kan komme ind på én og samme billet. Et Child Day Pass fås for 199 kr

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

KREATIVE VÆRKSTEDER I KØBENHAVN​

Sjove oplevelser for hele familien

Lyder alt det ovenstående som noget du godt gad at udfordre din familie med? Så tag dine børn og din samlever, og måske endda også bedsteforældrene, med dig ned i vores værksteder, og så hjælper vores kyndige kunsthåndværkere jer med at finde de helt rette aktiviteter for familien.

Vi lover en sjov og kreativ dag med aktiviteter for hele familien, som vil give sjove oplevelser, der vil bringe barnet frem i selv den ældste sjæl.

I mellemtiden kan du se meget mere til vores kreative verden for både store og små på Instagram. Her poster vi løbende om events, aktiviteter for hele familien og meget, meget mere, som kan inspirere dig og familien til at lave flere kreative og sjove indendørs aktiviteter sammen.

Læs også om drejeskive keramik, maling på keramik samt smykkeværksted.

Aktiviteter for familien

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.